С яйце и козуначе, празнува СЕПТЕМВРИЙСКОТО юначе!

• 15 626
  • 288
  •   1
Отговори
# 60
Забравих да честитя месечинките-и осмите и седмите  bouquet
Ирина,аз слагам понякога в нослето на Яна Nisita ,не спрея ,а мехлемчето.Овлажнява лигавицата и отпушва,но не знам при толкова сериозна хрема дали ще подейства newsm78
Даруше,радвам се,че не е много сериозно.Обличам Яна и тръгваме навън,може да се видим Simple Smile
Аз лично се радвам,че преминаха празниците,че у дома става лудница #CrazyВчера например на обед ние бяхме на гости,върнахме се ,леко въведохме къщата в ред и се захванахме да подреждаме нашта трапеза,че ние имахме гости,а и в неделя цялата рода пак у нас се изсипа и така..готино,но изморително Tired

# 61
влизам да си излея гнева  #Cussing out
Оставих за маллко  Макс на двора при майка  и като отивам какво да видя Shocked дала му курабия #2gunfire направо откачих
Не мога да я понясям в момента вярвайте ми. Хем знае че всичко въвеждам плавно " ма какво щ ему стане от малко корабийка не мога да разбера" Аз като полудях  #Cussing out как да и обясня че даже не става дума за това а че сама е взела решение за детето ми при положение че аз съм на няколко крачки. Като било така да съм си гледала сама детето  #2gunfire ама тя не ми гледа детето оставям го за по 15 мин по 2 пъти на ден колко то да и удовлетворя желанието да му се радва. Незнам какво да правя. Лошото е че в момента сме при тях и все някак трябва да се търпим  Sad ох незнам 

# 62
Емичка, честито Hug Браво на вас, леко бременеене ти пожелавам с малката кака Heart Eyes

Ирина много добре го е казала - хремата е брутална и при нас с давеща кашлица Sad Стискам палци на всички да им мине бързо, бързо Praynig

Събуди се...

# 63
Беба миличка, много добре разбирам какво ти е! Нямам думи за постъпката на майка ти! Сигурно в курабийката е имало и глутен и захар и сол и яйце, не дай си Боже и свинска мас  ooooh! Дано малкият да не направи реакция. Според мне тя е постъпила така, защото изобщо не си дава сметка какво е сторила. Накрай я, ако трябва насила да седне и да прочете малко от Косе Босе.
Асенце, аз не мога да видя снимките Sad Може ли някой да пусне линк и за моята руса глава?

# 64
Спокойно, Беба, нищо няма да му стане на детето(ако не е алергичен към нещо определено и аz да съм пропуснала). Да, майка ти е трябвало да те пита естествено, но Флу, не я стряскай така де, не е иzял отрова zа мишки все пак  Wink Hug Не са ни тооолкова малки бебетата вече, по спокойно го давайте. Мойта Ана Мари бая куzунак си хапна оня ден  Whistling

# 65
  • София/Търново
беба, беба, така бях и аз, ама не с мойте родители-поне с тях се оправям... малко крясък, ясни условия и никой не смее гък да каже. Изслушвам ги, но толкова. Даже дядо, който безкрайно ми помага като му дал да близне какао, от това на Нестле, дето го рекламират, със заека. Малиии, подпалиха му се задните чсти. И не смее вече нищо! Имам разпечатка на Косе Босе и сега ще се ограмотява. Да има да чете нещо, че иначе го действа по едни други книги... А то детето не винаги иска по тях  Mr. Green

Емичке, то 22 прекрасна дата. Както и 12. За декемврийски бебета това са датите. Не, че бих си насилила бебето. Просто много ти се радвам  Hug

Честити месечинки, бреее! Да сте така бездъждовни като днес, че се очакваха порои  Laughing
А болните, те бая. Пускайте инфо, когато можете!

# 66
Здравейте , майчета!
Хайде и аз в последния ден на Великден да ви поздравя с Христос Воскресе и да пожелая много здраве , щастие и хармония във вашите семейства!!!
Бора, ЧРД на патерици!!! newsm51 Бъди много щастлива и обичана жена и майка!!!Радвам се, че Мила е вече по-добре!
Ирини, Иринка, Григчо, Ланвинка стискам палци скоро да оздравеят вашите дечица!!!
Мариям, дечицата ти са страхотни! Бъди все така усмихната!
Стел, радвам се , че сте изкарали страхотно с малката Ния!
Стон, и за вас се радвам, че сте изкарали празника така,както на вас ви харесва!
Флу, изглеждаш страхотно на снимките!
Емичка, чудесна новина!!! Желая ти лека бременност и на финала едно прекрасно бебче!!! passifier
Честито на всички месечинки,които празнуват днес!!!!

# 67
  • София
Сега и нещо положително. Моето хремаво Радославче днес пролази и се заобръща от корем на гръб.  Heart Eyes Досега можеше само от гръб на корем, играеше така известно време и викаше за помощ  Heart Eyes (Суит)
Иначе хремата е все така брутална.  Tired Добричката Другарка Докторка Цвети Драганова ни донесе Алое. Цвети,   bouquet Дано поейства.  Praynig
Беба, дано му няма нищо на детето. Но ми е малко хем за яд, хем комична тази ситуация. Сетих се за свеки на Джулико, която кърмила ексклузивно мъжО й до 6 месеца и после го захранила с леща.  Joy Мисля, че на Макс нищо няма да му стане. Големи са вече децата.  Hug

# 68
  • софия
Емичка, супер новина... честито , мила, лека бременност да си изкараш и едно красиво братче да радва малката кака и всички около вас Simple Smile

аз все се чудех коя ли ще е първата септемврийка ама ето я... на лице е вече...

Ирина гуш за теб и Ради  Hug Hug Hug

# 69
  • София
Пак се покачихме над 38 на обяд, днес е третият ден. Дадох Нурофен и сега спи вече трети час. То по принцип Т ги унася бебоците.
Иринка, Григ за брутална хрема капките коларгол, по рецепта приготвят в аптеките. Дано алоето на Цвети помогне - знам, че е доста ефикасно.
Уф, само за болести и люкарства пиша Sad  

# 70
Хеййй Иринка, браво на Ради  Hug аз нямам търпение Лина да пролази, не знам защо - ама много сладко ми изглежда  Heart Eyes
Мариам, забравих да ти кажа - невероятни снимки, а малкия е толкова красивичък  Mr. Green

# 71
Флуч Hug Още не съм публикувала снимки Wink Довечера ще ви ги пусна с малко на децата Hug

# 72
Емичка, честито! Много се радвам за вас  Hug

Мириям, Флу, Веч, страхотни снимки  Peace

Браво на оздравелите  Hug

Честити месечинки днес!

Честит имен ден на Велин със закъснение  Crazy   bouquet

За дървените легла - Благодаря на отговорилите, и моля за още отзиви  Praynig

И да ви питам още инфо - имаме ли мами от Югозападна България??? Ние в събота/неделя пътуваме за Етрополе. Но, понеже имаме 2 седмици почивка, решихме че ще допрем до Рилския манастир, до Рупите може би, и някъде там. Дайте идеи/инфо за хотелчета, или нещо такова, моля  Hug Благодаря предварително!  Peace

# 73
Здравейте мили майчета!
Много бебенца болни  Sad . Защо така? Бързо всички да оздравяват, че лято идва и е време за игра в парка  Grinning
Да ви се оплача, че Тино става все по-щур и на моменти ме подлудява с капризите си. Непрекъснато иска да блъска на компютъра и ми изскубва захранващия кабел на лаптопа през 5 мин.  Mr. Green
Мариам, много са ти сладки дечицата  Heart Eyes Прекрасни снимки  Hug
Емичка,  Hug това е най-готината новина, която напоследък съм чувала  Peace Браво на вас какви сте куражлии  Mr. Green
Лека бременост и раждане ти желая. Резултатът всички знаем, че е зашеметяващ  Heart Eyes
Асе, хайде нямам търпение да видя 19 годишните снимки Joy Стига ни дразни, ами пускай  Mr. Green  Party

# 74
Влизам за запис.
Лелеееееееееее прочетох за бебчето на Емичка   Мила много се радвам за вас.Тъкмо се чудех коя първа ще се похвали с второ бебче.Лелеееееее каква хубава новина как се радвам сякаш аз съм бременна.Толкова е хубаво
Диде много се радвам за вас,че сте се разбрали.Ние минахме на 4 хранения ама по 130гр пюре и останалото по 180мл мляко Фризо 2.Тя не може повече.Вие мн папате.Живи и здрави
болните да оздрвеят вече
Шейле благодаря за милите думи Heart Eyes
Джисъсче много сте сладкиииииииииии ама колко си хубава думи нямам Blush
Мариам млкия мечо Пух е толкова готЯн.Ама и ти какви очи имаш Shockedмного са хубави,пък и тримата са с кафяви,никой не е взел твоите или бъркам newsm78
Ние сме добре.Симона си стои в креватчето,че не се спира на едно място.Дивачката не спира да се изправя. #CrazyНа време свалихме нивото,че не ми се мисли
Ами хайде целувки от нас аз да дочитам,че прекъснах следпоста на Емичка и така се зарадваааааааааааааааах

Общи условия

Активация на акаунт