МАЙ-чета и МАЙ-ки(7)

• 12 578
  • 287
  •   1
Отговори
# 45
  • Бургас
Stanella вчера на Бори подариха подобна палатка, само че с някакви принцеци по нея, но на същия принцип се сгъва и се разпъва.
Дребното като се завря в нея , прибра си всички играчки (които успяха да влязат там де  Mr. Green) .
Изкарахме я с рев от там и тази сутрин още като се събуди питаше за нея. Много и се кефи. Като се прибера ще я снимам и ще я покажа. Като се сгъне е много лека, единсттвения недостатък е че може би бързо ще се скъса, но иначе си е супер.
Препоръчвам ти я   Hands Thumbsup

# 46
Честито на всички малчугани с повод за празнуване,честито и на майките им разбира се   bouquet . ptica- надписа(честит рожден ден -сигурно имаш впредвид) е купен,но е много елемантарно за правене.аз просто нямах време да си играя и да лепя на въженце буквички.струва 3 лв.,бързо и със сигурност успешно направени  буквички  Laughing.

# 47
Хайде и аз да се разпиша.
Честито Възкресение Христово със закъснение.
Ние снощи се прибрахме от Гърция.Изкарахме си много добре. Сега ми е малко тъпо , защото се започва пак с тъпото ежедневие.Имам да прибирам багажи и един куп дрехи за пране.Домъкнахме още играчки , които въобще не исках но свеки ги беше купила още преди да отидем.Снимки ще покажа по - късно.За първи път качихме Никол на градски транспорт и тя се радваше много , даже ако сме по пътя и види автобус да спира искаше да се качва отново.Времето беше страхотно , много топло , онзи ден беше 36 градуса.
Яйца тази година не боядисвах , то нямаше и кога.Но майка ми се беше погрижила за това и си имам.Гръцките козунаци не ми харесаха , или поне тези които ядохме.
И не на последно място ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ОТМИНАЛИ РОЖДЕННИЦИ.Да са здрави ,  и щастливо детство.
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА НИКИ  bdbaloni

# 48

Джули, много яка баня, не знам как бих реагирала на подобна гледка Laughing

Първо ми беше смешно, после ми стана тъжно  Mr. Green
Куп народ се събра да гледа сеир. Първо казваха "Оставете го да си играе". След 5 мин. "Извадете го, че ще изстине"  Laughing Памперса му беше кален дори, щото легна по корем в локвата, май пийна няколко пъти.

# 49
Честит Рожден Ден на Ники на мама21.

Тайни- да ти е жива и здрава щерката и много да ви радва. Много козунаци си направила, бих ги изяла всичките. Аз направих 3,но не ни стигнаха.А на рожденния ден и било голяма веселба.

Джули, Андрю сам ли падна в локвата или го остави да се цапа така  Mr. Green. Ники се връща цялата мръсна и в прахоляк и кал след като е била на пясъка в парка. Стъпи с обувките върху едно кучешко ако и и казах да го заобикаля, а тя ме гледа и залипна и по ръце точно в акото- ужас.
Станела- мисля, че тази преграда ще върши работа. Ники много се върти и като нищо ще пада, ако е в легло без преграда. Ние ще и вземаме по-голямо , но мислим лятото от икеата в Букурещ и на есен да спят с Габи в отделна стая.

За РД-то- ние ще празнуваме на село с 3-мата племенника, после тук ще почерпим приятелчетата в парка и заминаваме за Силистра. Исками се да дойдем на общия рожден ден, но зависи кога ще бъде.

От известно време водим Никита на хомеопат. Доволна съм, лекува си...но вчера като бяхме при нея и я питах какво мисли за ваксините и какво да давам на Габи по-лесно да ги понесе. Да не ви казвам как реагира. Каза,че такива болести нямало в Бг и въобще от сто години и че тя никога не слага ваксини на нейните пациенти и на внуците си. Че в Бг всичко си тече ей така по инерция....и че никой не мисли и не е променял ваксините. Лекарите не четяли и не се информирали за действието от ваксините и че вредите били мнгоо , много повече от ползите. И в такъв размисъл ме хвърли  Rolling Eyes. Също колко увредени деца е имала след ДТК( коклющовата съставка била толкова вредна и трудно се понасяла от едно бебе), а за 35 години стаж е имала 4 случая на деца болни от коклюш и че оздравяли- верно кашкяли и бухали яко, но се оздравявали и ме посъветва да не слагам никакви ваксини. А как да стане след като са задължителни и нашето педи ги слага. Оф много ми стана едно тегаво и гадно. Пооплаках се, спирам.

# 50
Януш, оставих го. Той първо седна до нея, опитите ми да го преместя бяха съпроводени с такова канско дране, че врабчетата се стреснаха. И накрая го зарязах, изпих си кафето, пуших една цигара и после го преобличах и мих  Grinning

# 51
  • Бургас
Ама съм блейка и аз  ooooh!
Честит рожден ден на Ники!
Да е здраво, имно и щастливо дете. А на мама и тати много хубави мигове с малкия мъж

# 52
Честит рожден ден на Ники на мама21!
Станела, палатката. много ми хареса!
Qnush, и аз се плаша от ваксините(в смисъл, че май вредите са повече, но нали са задължителни...).
Ник утре има час за хомеопат. Да видим дали ще помогне Tired Писна ми да го гледам с обрив и да го сърби и да се чеше до кръв.
Джули, кефиш ме как си реагирала Hug

# 53
  • Перник
Януш, това с ваксините....  Confused и аз се страхувам от вредите, но пък винаги си мисля "ами ако вземе, че се зарази???". Имат си и плюсове, и минуси. А това, че лекарите не четат и си карат по инерция си е вярно. Нашата педи все ми обясняваше как 20 години ползвала живата полиомиелитна ваксина без никакви проблеми, пък сега взели, че я сменили. Също така 20 години препоръчвала да се дава сок на бебе на 20 дни, пък аз съм се намерила да откажа, а то така трябвало  Twisted Evil
Като изписва Коризалия набляга на това, че е хомеопатично лекарство, като че ли изписва някакъв чудотворен еликсир - вижте, и аз знам, че хомеопатията е модерна  Confused

# 54
джул - и мен ме кефиш. аз не мога да издържа.  Peace

ДТК - затова  има пентаксим, заместващ държавното ДТК. за май нямам мнение по въпроса са ли не са ли полезни ваксините. винаги купувам, когато има заместител на държавната имено заради уврежданията, които /след ДТК/ съм виждала - направо е страховито. обаче срещу хепатитната не виждам нищо лошо и кат че ли ще слагам като се върнем.
понасяне на ваксините - нашият хомеопат казва, че точно за това се слагали ваксините  за да се преболедуват. и това, дето аз съм го правила - да давам противоалергични 3 дни по-рано, а после и панадоли - било супер тъпо, защото така се пречило на организма сам да си преболедува. на мен лично туй ми идва малко повече - след пентаксим камен беше с 39.7. имах си хас да го оставя трескав, че да си преболедувал  Crossing Arms
палатка - готина е. ние имаме 2 такива - едната отворена, другата затворена; свързват се с тунел. деата много й се кефят за 5-10 минути - после почват да се карат кое в коя да застане, нанизват се в тунела, изправен вертикално, и за това почват да се карта, тъй че сме прибрали всичко това.
преграда - много е сладурска, но ми идва скъпичка. сега ще купуваме от икеа за към 10 кинта май беше - обикновена дървена. в джъмбо също има на по-разумни цени, но не са толкоз ефектни;
корупция - не съм давала пари никога и за нищо. обаче, ако иде реч за децата ми, за семейството ми - ще тикам и окото няма да ми мигне  Peace

в русе е мрачно и духливо.

# 55
Ч.Р.Д на Никииии!!! Да е здрав и много щастлив! Hug
Андрей е дивак като Василен. Бравос! Да са живи и здрави,  после ще слушат Mr. Green

# 56
здравейте момичета
джул стахотни процедури сте си направили,но поне малкия се е наиграл.
Stanella аз също много харесвам палатките и мисля да купим на малката за рождения ден да има каде да играе и да се крие.
Януш аз винаги съм била за ваксините щом ги слагат значи има за какво.
Честито на всички който са имали повод и съм пропуснала.
Ние от днес можем да излизаме мина ни 10 дневната карантина,а то за мое голямо съжаление днес е студено и много мрачно.
Честит Рожден Ден на Ники!Да расте живо,здраво и безгрижно детство.

Рождения ден на Бори е минал много весело,децата са се налудували.Много хубави снимки.

# 57
  • Пловдив
Аз май не съм писала много отдавна. Ама ви чета.
Искам първо да честитя на всички рожденици /минали и настоящи/, да са живи и здрави, много щастливи и послушни!
После честито и на новите бременлийки, както и за новите бебета! Много ви се радвам, момичета!
Благодаря на всички за поздравленията за нашия рожден ден!
Ето малко снимки. Беше много хубаво.

# 58
  • Варна
Stanella,оградата е много добра, лично аз я харесах, вижда ми се скъпичка обаче Thinking
Ние нямаме голям избор засега, апартамента ни е малък и не отговаря на много идеи. Мирела мисля да не я отделяме, ще правим застрояване на горно легло над кошарата, със странични стълби и пързалка. Мисля, че много ще се радва на новото си легло. Peace

За ваксините, не мога да се изкажа, не съм специалист, нямам познания. само си спомням майка ми как избухна, като се двоумях за купешките ваксини, погледнато от нейния мед. поглед.  Peace

Честит рожден ден на Ники!!! bdbaloni

# 59
Преградата идва съпичка, но Икеа като няма в БГ не знам, а тези в Джъмбо не ми харесаха. И ние мислим да отделим Любака в отделна стая. Пробелмът е, че той спи с нас в нашето легло и изобщо не се поддава на опитите ми да го прилъжа да си легне в неговото. Аз му казвам"хайде маме дове4ера в твойто си легължце, на твойта възглавни4ка", а той ми отговаря "покойно, покойно..."

А палатката е супер да, мисля да я взема. На плажа ще стоим и по обяд, миналата година Любо си спеше под чадъра на шезлонга и ние на сенчица....а пък тази година ще избегнем големите жеги, защото ще ходим юни. Затова мисля, че ще свърши работа палатката. Най важното е да се сгъва удобно за да я пренасяме лесно.

Общи условия

Активация на акаунт