МАЙ-чета и МАЙ-ки(7)

• 12 579
  • 287
  •   1
Отговори
# 30
Христос воскресе!
 newsm59 Честито на всички рожденници! Да са живи и здрави и късметлии! newsm59

# 31
  • Варна
Христос Възкресе!
Завърнахме се след почти четидневно отсъствие. Ходихме на планина в Елена, бяхме на кътче в планината без телефон, интернет, но пък природа, каквато рядко човек вижда. Crazy
Отпочинахме си много добре, апетит имахме Grinning, просто си помързелувахме яко. Сега ми е трудно да вляза в час, с това оживление тук, шум и т.н.
Не мога да ви изчета, от сега ме извинете, надявам се лошо новини да няма, честито на тези на които съм пропуснала, скоро ще вляза в ритъм.

# 32
станела, дори не помня какво съм писала. каквото и да е, то не е били насочено към теб. всъщност, не помня и ти какво си писала. четох тук изявленията за подкупите, корупцията, ДГ, наличните семейни финанси - обяснява се който имал в повече какво да си ги прави и т.н., та пописах доволно. ама после ирейза яко игра, така че остана само туй на финала. каквото и да е то, че и него не помня.

за РД на камен - ще е на 2 тура - в русе, понеже сме тук до 6ти май, и после в първата събота след 6ти май в софия. дано времето да е хубаво, че стефан сега ще кове в софето дървен замък в градината и искаме децата пак да са там. като уточня подробностите, ще пиша и поканите. по мейла де - да не мислите, че в печатница ще ходя  Mr. Green
подаръци - имаме си до тоя момент батут, винтоверт и 2 детски куфара. тия последните отдавна ги заглеждах - искам децата да си имат свое място за пълнене за по - играчки ли ще слагат вътре, дрехи ли - тяхна си е работата. е в плевенския кауфланд видях нашите куфари /с пчелички/ за 16 кинта. в софия бяха над 20, и купих и туй. очакваме метално колело с помощни от едните роднини, а другите подаръци ще са изненада. за първи път тая година като ме питаха какво искам и отговарях, че искам изненади. та да видим де какво ще стане на финала.
общ рд - искам. ще се включа, когато и да е, ако децата са здрави, разбира се. + туй повече ми се ще да видя феникс с 3 юнака, а не с корем, така че бих заложила срещата да е след средата на юни  Mr. Green .шегичка - радвам ти се от сърце. дай-боже всекиму пълна къща с деца  Peace

тайни - честит ти празник. да ти е здарво детето!

# 33
Всеки си има мнение за подкупите, корупцията, ДГ и т.н. И всеки си действа според разбиранията си. Никой никого не съди, изказват се мнения. Уж в спора се раждала истината. Аз лично съм отворена и към други мнения различни от моето, разбира се ако са подплатени от някакви логични аргументи. То не може само за памперси да се говори, нали? А във всяка друга тема всички сме на различни мнения. Нормално е, много сме. В една друга зачекната тема се оказа, че съм безотговорна майка, защото си оставих спящото дете един единствен път и то буквално за 5 мин, а сега се оказва, че не давам и подкупи. Как не ме е срам!
И само да споделя нещо което в момента много ми тежи и можем да подхващаме темата за памперсите - днес се е самоубила една моя много любима учителка  - невероятен Човек и преподавател. Flowers Rose  Cry
А иначе Ник все още е на памперс 4-ка.

# 34
KSI,много съжалявам за твоята любима учителка. Praynig
Винаги съм се замисляла какво,би накарало човек да стигне до този краен момент. Cry

Само ще наблегна, че корупционно поведение е и изпълнение на законовите функции и правомощия за санкциониране на едни лица, макар и виновни, и неизпълнението на същите тези задължения спрямо други.
Без да споря,но всеки си има теза да бъде прав!

# 35
Аз минавам да ви споделя това:

http://photos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs025.snc1/3120_108 … 431_4882444_n.jpg

http://photos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs025.snc1/3120_108 … 432_1396628_n.jpg

Това е моя син на кални СПА процедури в една локва в Рибарица. Чак се чудехме да го мием ли, или да правим ново Mr. Green

Колкото до корупцията - да, мнението ми е крайно и съм кон с капаци. Съжалявам.

# 36
  • Бургас
Ето ни отново и този път ще почерпя с наща си трота  Laughing

Ето и снимков материал http://www.snimka.bg/album.php?album_id=367923
Мисля че партито се получи много добре. Децата се нащуряха, аз съм страшно изморена, но пък доволна, а малката е щастлива струва ми се.

Прегръщаме ви с Бори  Hug и ви пожелаваме хубава вечер.

P.S. Малко снимки и от Великден http://www.snimka.bg/album.php?album_id=367967&pid=11749162 Laughing

Последна редакция: ср, 22 апр 2009, 00:03 от tini7

# 37
  • Варна
Добро утро!
tini7 , честита ти рожденничка, много хубаво парти, прекрасна торта и наистина щастлива рожденничка  Hug Hug
KSI, много , много неприятно Flowers Rose

# 38
Майче, нищо лично разбира се:))))Направо ти завиждам за 'ГРАДИНАТА", ДЪРВЕНИТЕ ЗАМЪЦИ И Т.Н. Ние имаме супер подходящо място при нас за да усвоим една градинка......не точно да я усвоим в смисъл да я присвоим, ами просто да я спасим от паркиращите в нея коли, като я заградим с някаква ограда, иначе си има алейки, пясъчник.....дървета - супер е.....но е труидна организацията. КОгао стане дума да се съберат пари от живущите - става страшно.

КСИ и аз съжалявам за учителката ти, преди година и нещо от 4 тия етаж се хвърли едно момиче от нашата компания....аз лично трудно мога да проумея как трябва да се чувства човек за да постъпи толкова отчаяно.

# 39
Джули - правете ново!

/шегувам се разбира се/

# 40
http://shop.danet.bg/product_info.php?manufacturers_id=122&products_id=3730

какво ще кажете за това...мислите ли, че ще вършши работа, замислила съм се да купуваме нормално легло на Любо, когато се роди бебето, което пък ще вземе негопвото бебешко.

и се чудя още дали това ще ми се влачи по плажа примерно или като ходим някъде :

http://shop.danet.bg/product_info.php?cPath=73_161&products_id=4946

може там да си играе на сянка или пък да спи там следобеден сън като сме навън на екскурзия,...но се чудя дали е практично.

# 41
Честит Рожден Ден на Ники на мама 21 newsm59, желая му много здраве, приказно щастие и яки щуротии.

Джули, много яка баня, не знам как бих реагирала на подобна гледка Laughing

Ние сме се замислили да я отделяме в нейната си стая и направо ще я метнем в легло персон и половина, като матрака задължително да е с пружини- много се кефи на такъв и мисля, че ще направи отделянето по-лесно.

# 42
станела, първото аз ще си взема - хвърлила съм му око отдавна, то е от марката на нашето гърненце  Heart Eyes
второто ми се струва супер особено щото е с ув защита Peace вие самите ще стоите ли на плажа по обед, докато любо спи?

# 43
  • Перник
Честит рожден ден на Ники! Да расте здрав и щастлив!

Джули, страхотни процедури си е провел малкия. Ние се прибираме в почти същия вид от двора  Mr. Green

Станела, и аз съм харесала преградата отдавна, но още ни е страх да махнем решетките на леглото на Калоян, че много се върти и само решетката го спира да не се изтърси на пода докато спи. За второто - не знам дали си заслужава, освен ако детенце се кефи в него  Thinking

КСИ  Hug

# 44
  • На морето!
ЧРД на всички рожденици, които пропуснах и на Ники   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт