МАЙ-чета и МАЙ-ки(7)

• 12 590
  • 287
  •   1
Отговори
# 15
 PartyХайдеее Ч.Р.Д и на Борянка на мама Tini7 Hug!

# 16
благодаря момичета,че сте се сетили за Борис.Изкарахме много хубаво и весело рождения ден на село.имаше къде да бягат всички деца  без ограничения,падна голяма игра.
Рени-потърсих второ мнение,оказа се  същото.Че няма нищо и трябваше да ми направят кюртаж.Сега съм добре и ми минаха всички симптони,олекна ми.Живот и здраве следващият път ще стане,поне желание имаме и няма да се отказваме.
Ето и малко снимки от  РД на Борис- http://www.snimka.bg/album.php?album_id=263009&pid=11723899

Последна редакция: вт, 21 апр 2009, 09:21 от psm

# 17
Честит рожден ден на Боряна! Да расте здраво и весело дете! bouquet

psm, всичко ще е наред Hug

# 18
  • България
ЧРД на малките - големи вече Мартин, Теодор, Самуил и Борис - с малко закъснение!
И ЧРД на Боряна- пък за днес!
Много здраве и щастие на всички дечица!
  bigdance2 bdbaloni

# 19
Честити цели две годинки на Боряна newsm18. Да е винаги усмихната и щастлива Heart Eyes

psm  Hug
Рожденния ден е бил много весел.

И на нас вече не ни харесва да живеем в София и затова ще се преместим на 30 км. от нея и пак ще си работим тук, но вечер поне ще е друго. Вчера ходихме до мястото в Горна Малина и се насладихме на време и въздух, а като тръгнахме насам точно тогава черните облаци бяха превзели града и изглеждаше доста мрачно Rolling Eyes

# 20
Здравейте момичета!
Първо Ви честитя празника, което пропуснах да направя навреме. След това пожелавам много щастливо детство на рожденничетата.
Аз козунаци не месих, че нещо ми се гади нон стоп, но пък йайцата стаха много сладки. В събота тръгнахме с мъжа ми и Любо до пазара за животни в Подуяне уж да търсим пачи яйца / че си имаме кокоши и пъдпъдъчи/, но не намерихме. Любо обаче си умря от кеф да гледа животинките - всякакви. Още приказва за тях.

ПСМ - съжалявам искрено, но пък следващия път всичко ще е наред. Много е сладък Борко с тези къдрици - направо ангелче.

За крайните мнения и как те не се поддават на "правилни и интелигентни доводи", майче може да се говори много. Един умен човек трябва да е винаги гъвкав, но и не всеки човек с крайно мнение е "кон с капаци", който не се поддава на влияние, има полюсни решения, които са взети  или се взимат при наличието на известен опит, вътрешни колебания, наблюдения и голяма доза личностни качества, без да се пренебрегват ситуациите, в които е допустимо да се постъпи другояче.

# 21
Аз съм живяла като дете в къща с двор в Овча купел старата част. Беше просто прекрасен живот. И аз бих искала да се изнеса извън София, но пък и харесвам шумотевицата на града същевременно. Така, че бих искала среден вариант - къща с дворче в града.....Редута примерно:))))Ама скоро няма да ми се отвори парашута.

# 22
  • Перник
Христос воскресе!
Честито на всички рожденници! Да са живи и здрави!

Всички сте имали страхотни яйца и козунаци.
 Аз боядисвах сама (Калоян спеше), месих и козунак, за което вече си имах помощник. Получи се, макар и не идеален. За Гергьовден мисля да меся пак.
Малко ми е болничко детенце - от сряда е с хрема, а вчера почна да кашля. Надявам се да се преборим без АБ  Praynig Мъжо и той болен, така че не сме ходили никъде, но се надявам в идващата дълга почивка да наваксаме.

# 23
току що разбрах,че на рождения ден е имало дете с варицела. сега ще чакаме да видим дали и Борко ще се опъпчи.знаете ли  след колко време излизат пъпките?

# 24
До 21 ден Hug
Тini7, не надничай, а почерпи по една торта Mr. Green Hug

# 25
  • Бургас
 Laughing
smiled не се крия,  сега ми пуснаха интернета "гадовете" #Cussing out и се опитах да хвърля едно око  тук Embarassed
Много ви благодаря за пожеланията, да ви се връщат многократно.
 newsm38 newsm38
Сега ще почерпя само така, защото много бързам. Партити ни е за 16  часа, а аз чак сега успях да се измъкна от работа, но довечера обещавам да пусна снимки.
 Рени, ако сте в Бургас елате на партито с Мая. В клубчето на Смарти парти ще е до Славейковото пазарче (Стефан  Караджа 5)
Хубав ден момичета и
още веднъж блгодаря
  bouquet

# 26
Честито на всички рожденници!  Да имат приказно лято. ПСМ ТОРТАТА Е ТРЕПАЧ особено с немското знаме, ако поръчаме такава трябва противниковия отбор да е бг и незнам за кого ще вика Йони.

# 27
Христос Възкреси!!! Живи и здрави,момичета,аз малко със закъснение! Embarassed
Честита втора годинка,на вече порасналите ни БОРИ и БОРЯНЯ!!! Hug
Както и на тия дето съм пропуснала,много игри,безгрижно детство.

PSM,тоя надпис ти ли си игра да го правиш или е готов.
Щото замислям и аз парти,но не ми се ще,да творя сега буквички! Mr. Green
Съжалявам много за случилото се,но ти самата си се настроила позитивно.
Пожелавам ти,най искренно,да се радваш не на две,а на повече деца.

Ние от снощи сме Т,вследствие на червено гърло,слава боже,че поне не кашляме.
Вече ми писна с тоя имунитет,кога ще го изгради,при кака и беше по лесно. Sad

# 28
Честито на Рождениците! Много здраве и щастливо детство!

Тия дни ни беше доста натоварена програмата от обиколки по роднини и чак сега успях да се добера до компютъра. Митето също много обича да чупи яйца и да ги бели след това. По тази причина сама си ги боядисвах, за месене на козунаци не остана време, така че си купихме от магазина.
Другата седмица ще пътуваме за Силистра, така че рождения ден на Митето там ще го празнуваме, на място ще измислим нещо за тържеството. Подаръци още не сме му купували, но и аз си мислех за една триколка.

Лек ден на всички!

п.с. Болните дечица бързо да се оправят!  Praynig Praynig Praynig

# 29
Ясен от днес е на ясла след почти месец отсъствие и съм в леко притеснение как е,май е позабравил какво е да ходи там Blush

Реших да си намерим добър класически хомеопат и при евентуални проблеми да ходим при него/нея да се лекуваме.Особено за Ясен, просто няма да позволя отново да пие антибиотици за щяло и не щяло.От последния АБ му се проявиха страничните ефекти и едва се стърпях да не го спра веднага Close

От утре продължавам активно ремонтната дейност,извикала съм трима майстори,ще бъде шоу!
Стискайте палци да ми кажат прилични цени и да се свършва бързо с тая работа,че е тежка досада!

Мъж ми в понеделник го изпратих у чужбината и сега ми е много тъжничко за него,добре,че е ремонта да ме "развлича" Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт