Пролетта дойде,Юлче цветенца бере!

• 16 282
  • 296
  •   1
Отговори
# 225
Koлко е замряла темичката ни. Confused

Нарина, наистина са доста изморителни подобни събирания. Аз също не съм им фен. Предпочитам събиране с приятели, от които всеки прави по нещо и после сядаме дружно на маса, а не едни да трантуват на други...то така край няма. ooooh!

Ренито къде се изгуби по трасето?! Идвай да кажеш как сте и какви ги вършите, че отдавна не си писала.

Мале, ако не съм аз да поддържам темата на 2-ра страница ще отиде.
Хубаво, че не ми пречи и сама да си говоря... Joy

# 226
  • През девет земи в десета
Ронка Heart Eyes Hug

# 227
Божичкооо, Деси, много е пораснала Цвети! Shocked
Направо не е за вярване, и каква коса имаааа....Ема за бала дано й порасне толкова. Crazy

Как си ти, оправяш ли се?

# 228
Ронка, да ти е жива и здрава майка ти!
Деси, наистина много е пораснала Цвети и каква косичка имааа. Flutter
Жоржи, чакаме снимки, да видим кумата.
Дю, браво на бебока, добре си го отглеждаш. Hug
Арлина, лекувай ги гадинките смело, особено накрая. Моите ги лекувах 1-2 седмици преди раждането/за пореден път/ и оттогава никакви ги няма. Спряха и лохиите да ми текат, сега дори и течение нямам. Голям кеф си е така.
st.g , със здраве да се настаните и да се ширите скоро в новия апартамент!
Данито, честито и от мен ново клубче! Много"малка" клиентела ви пожелавам!

Днес ми се размина следобедната дрямка.Кико нещо се гъне, рано рано го хванаха коликите.Обикновено вечер е неспокоен, а вече и Дани е буден. Отивам да го раздрусам с количката малко на слънце! Sunglasses

# 229
Привет момичета, Ронка  Hug
Благодаря ви за пожеланията на всички.  Hug
Ние сутринта спахме до 10 и после чак в 3:30 заспа и още спи представям си довечера сигурно ще кукаме до 2 Shocked
Иначе не се оплаквам 2 часа сън и успях да си оправя къщата сотана само спалнята но няма как като спи там. Важното е че другите стаи са оправени. Сега като стане и тръгваме  по разходки. Днес като видя Криси колко е топло и като замрънка мамо изкарай басейна  Rolling Eyes и на мен ми се иска, но ме е страх още нищо че сигурно беше 30 градуса.  Whistling

# 230
  • През девет земи в десета
Привет и от мене.Вече ми е малко по-лесно писането,та от понеделник се надявам да ми донесат малко работа за в къщи и да досаждам тук по-често.Много е кофти човек да се чувства безполезен и в тежест на цялото семейство.

Та да кажа за операцията,че май не казах в какво точно се състои.На коляното е,нали трябваше да си я направя още миналата година.Обаче все имаше нещо по-важно и по-спешно.Майка я оперираха,после Станислав,после Валерия.Това до преди две седмици,когато от капачката ми се отчупи парченце и тогава вече нещата и при мене станаха неотложни.Иначе точно сега когато Гого ще кандидатства изобщо не ми беше до операции Rolling Eyes

Та отидох най-сетне на доктор и той като видя коляното ми в какъв вид е,както ми развиваше теории,че чак за 26 май може да ме планира за операция,така на бързо ми каза да отивам за приемане още в понеделник,демек след 3 дни.Няма да обяснявам как умрях от страх през тия три дни,защото нали един път ми е минало през главата същото и колкото и да ме успокояваха стомаха ми беше все на топка.

Във вторник ме оперираха и уж всичко беше перфектно,до момента в който дренажа започна да се пълни с адски много кръв,на другия ден пак така и не знам защо изобщо решиха да го махнат,обаче заради тия им действия кръвта започна да си тече и без дренаж.Ошашкаха се докторите и вече тъкмо обмисляха дали да ме отварят отново или не,то пък започна да кърви уж по-малко.

Да ,ама не,отварят на другия ден превръзката ми,коляното подпухнало като балон,повече от това няма на къде и твърдо като камък.Просто кръвта си е текла вътре,не навън и оттам пак инжекции,абукати,още ме боли задника.
Още в болницата установихме,че няма начин изобщо да се изправя,заради кръвоизлива,обаче ме изписаха просто защото това беше последният работен ден и повечето доктори вече бяха издухали.

И така,минаха още два три дни и ми се обажда доктора да ме пита дали съм опитвала да ставам,ако не да пробвам за малко.Еми опитах.............два дни след това щях да умра от болка.Не ме боля така след като излязох от упойката първия ден. ooooh!

Какъв телефонен терор наложих на всичките ми доктори по празниците не е истина,а нито един нямаше останал в София Wink
Но то след злощастния ми опит не стига,че беше подуто още повече ами взе че полилавя цялото ми коляно.

В четвъртък ходих на контролен преглед,как става придвижването не питайте,но поне ме успокоиха,че всичко с операцията е наред,за съжаления заради усложненийцето ми няма да мога да ставам докато не се резорбира част от кръвта.Ако беше в ставата се прави пункция и се облекчава положението,но тя се е изливала в меките тъкани и оттам не може да се извади.

В понеделник ще ходя да ми махат конците,голяма гадост ще е и после ако всички е наред следващия понеделник ще трябва да съм вече без шина(не,че ми е ясно как ще стане номера)Та такива разни интересни неща ми се случват Wink

Ронка,грамадна е май Цветка,'щото с племеника дето е на 5 години са горе долу еднакви на ръст.А косата и е точно като на разплетена дамаджана,ако не я срешим е направо страшна,вече три пъти я подстригвам и баща И ще ме убие,ама да си я реши той тогава LaughingПоздрави и на майчето ти,съвсем щях да забравя  bouquet  bouquet  bouquet
Ще порасне на Емата косичката,нали съм ти казвала,че Валерия до 3 години беше точно с такава коса и после като тръгнааа,сега И е страхотно гъста Laughing

Нанни,гледам,че вече сте влезли в ритъм с малкото човече Heart Eyes Като се пооправя ще ви дойдем на гости в някоя люлинска градинка Hug

Дани,много се радвам за вас Hug

Нарина,аз Гергьовден го пропуснах този път,но празнувахме Цветница у дома и беше точно същата какафония,от сутринта до вечерта пристигаха гости ooooh! Добре,че почти през цялото време свекърва ми и зълва ми помагаха Whistling

Жоржи,чакаме снимки!!!

Айде махам се сега,че много дълго стана и като гледам няма и кой да чете,народа е по градинките Laughing

# 231
Aз съм си вкъщи и надничам от време на време! Peace

Деси, ужасно е всичко това което описваш. Представям си каква болка си изпитвала и продължаваш да изпитваш! Важното е, че се оправяш, дори и бавно. Много гушки от мен. Hug

А Цветето нека си е грамадно, здраве да й е. Пък няма на кой да се метне висока ли?! Wink

Дани, радвам се, че почивате пълноценно с Криско. Как вървят клубчетата?

Хайде махам се, че досадих днес. Whistling

# 232
 Hug

Днес никой не е писал,..

Аз да попиша ама мааалко

Да ви кажа вчера на 9 май капарирахме един имот на близо е -5 мин с кола от нас и вече няма мърдАНЕ ще трябва да го оправяме ,сега незнам дали може да се сее райграс,лно ще пробваме да има вид и така ще черпя аз като го снимам във вид да видите Heart Eyes Simple Smile

Днес бяхме на балкан,хвана ни слънцето  #Crazy

# 233
Добро утро, вече съм у нас, голям кеф е! Сега ще ходя да пускам контролни изследвания и после ще се шматкам, ще посвърша малко работа и така.

Ели, честито! Пожелавам ви да си построите хубав дом, излъплнен с много любов и детски смях!

Весел ден за сега, после пак ще намина!  Hug

# 234
Ели, честито! Hug Много се радвам за вас, желая ви в най-скоро време да се нанесете в новият дом. А там да цари много любов и щастие. Peace

Дю, радвам се, че си почиваш и се чувстваш добре. Simple Smile

Аз сега се връщам от преглед, всичко е наред. Чааак след 3 седмици съм на втората ФМ, и всъщност втора ехография. Резултатите от БХС са супер 1:4500. Peace

Хубав ден!

# 235
  • Варна
Ехоооооооо върнахме се Party
Сватбата беше лудница,изкарахме си супер.обаче още не мога да се освестя Crazy
По късно ще кача снамки да ни видите.Димитър също беше на сватбата,но баба му и дядо му го гледаха,така че на тези снимки които имам сега,него го няма. SadЧакам да дойдат от камерата и фотографа.тези са любителски от приятели.Димитър го беше страх от камерата и фотоапарата и се криеше цял ден и вечер,на врата на баба си ooooh!

Пиги
,звучи зверски това което описваш,дано да са наред нещата оттук нататък Hug
Ели честит ви нов дом,със здраве и разбирателство да си живеете в него  bouquet

Дю,Нанни
  Hug
Ронка,много ми липсваш в скайпа.все не ми остава време да ти пиша.Ама и ти никаква не пишеш Crossing Arms

Отивам да гладя 3 перални Tired

# 236
Миме, радвам се, че сте изкарали хубаво. Чакаме снимки! Hug
Само като вляза в скайп и познай кой ми се качва на главата и започва да пише. Досега пишеше на баба си, а вече иска и на другите да пише, та изобщо не го отварям. Единствено като заспи имам време, което е вечер, или през деня, но мнооого рядко, защото то това моето диване не спи на обед(защото спи до тогава)

Днес е изключение, защото излизахме рано, сега отивам да я мятам в леглото.

# 237
Влизам за бързо да ви похваля моето голямо гардже Марти. На олимпиадата по-математика е на 7-мо място от целия град .  Heart Eyes И това е при условие е ,че седя само 1час и половина  Shocked и сега му обесних ,че ако си беше стоял на дупето можеше и по-добре, но аз и на това съм доволна все пак му е за втори път да се надяваме ,че догодина ще стои повечко.  Crazy До година имам планове за него като амбициозна мама ,защото виждам какво му върви и му трябва малко тласък. Не може да пее и танцува ,но за това пък в техниката и точните науки е добър и ще се опитам да му развия този му талант.
Бягам ,че са гладни после ще ви прочета     bouquet
Лек и усмихнат ден. Hug Hug Hug Hug

# 238
  • Варна
Ели честито за новия дом! Да го напълните с много деца Laughing!
Иска  поздравления за чудесния резултат на олимпиадата на Марти smile3501.
Тази вечер сме на РД на съученик на Мишо, Тошко ще го оставя при баба му и аз блажено ще се размажа с питие в ръка, че не помня от кога не съм излизала без дребното.

# 239
Ронка  Hug Тук съм,чета ви от време на време,ама не смогвам нещо с времето.

Имаме си християнче,именници имахме,аз бях 1 седмица пак с ангина,та такива неща..

Отивам сега да работя,после пак  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт