Пролетта дойде,Юлче цветенца бере!

• 16 286
  • 296
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Честит Празник,Именници!Много здраве ви желая и весело изкарване!!
Ние днес бяхме на парада по случай празника на Армията-беше страхотно!Всяка година го гледаме по телевизията-вечно вали на този ден,но днес решихме и отидохме.Имаше и чуждестранни гостуващи военни с много красиви униформи и духови оркестри.Над нас минаваха много ниско в небето бойни самолети,въртолети,изтребители,пред нас танкове,бронетранспортьори,джипове със снайпери и огромни оръдия-няма да ви разправям Влади колко беше щастлив!
Иначе аз се занимавам с терасата-боядисвахме я,накупих и насадих много цветя и изобщо реших да направя цветна градина в лилаво-ей така да ми е красиво!Писна ми да гледам тази голяма тераса отрупана с всякакви торби с дрехи,боклуци,боклуци...айде всичко на боклука-става много красиво,като я направим ще покажа.
Пиги-мила,как така се влоши,бе душа?Какво стана?Скорошно възстановяване ти желая!Пиши,когато можеш Hug Hug Hug!
НАН-и аз много се смях на евентуалния разпит на малката Embarassed.Да вметна,че такива гримчета И в Джъмбо няма.А уж там има всичко..
Дани-много се радвам,че имате вече редовни клиенти-желая ви още много!
Ронка-наистина изглеждаш много добре,по-слабичка си,отколкото преди-как го направи тая номер незнам.
Да ви питам-вие как излизате на разходка с малките,ние все сме с количка,защото иначе го нося на ръце-колко ми тежи-не е истина,но отказва да върви,направо незнам вече!

# 211
  • През девет земи в десета
Диди и ние така с количка,дори да сме с колата,количката е в багажника и да ти кажа много ми е удобно и се радвам,че Цвети все още се вози с удоволствие и си спи вътре.Пробвали сме да ходим пеша,аз на ръце никога не съм я носила за да не се учи така,но се изморява бързо милата.

# 212
  • Варна
Честит Гергьовден на всички!!!За да не объркам и забравя някой няма да поздравявам поименно Embarassed
Бъдете щастливи и със здраве си носете името  Hug  bouquet  bouquet  bouquet

Моят татко също има имен ден днес,да ни е жив и здрав,много го обичам.Надявам се скоро да си имам един малък Гоги Wink.това ми е мечтата,още едно момченце Crazy

ето скромна почерпка за негово здраве:

# 213
Здравейте и от мен. С малко закъснение Честит празник на всички празнували да сте живи и здрави!

Дани честито ти клубче и на теб да ви върви по-вода .Моята майка е очарована от клубчето. Непременно ще го посетим като си дойдем.
За 15 мин - 5 лв или по 1 лв на обиколка. Мишо язди отдавна, но Тошко го качваме за втори път и беше много доволен. Жокея му се оказа адаш и Тошко си изпроси още една обиколка Wink
Shocked какви са тези цени и то във Варна. Ние тук заведохме децата миналата седмица на конната база в Кабиле и за 10мин. -10лв. Той си призна ,че е по-скъпо от Бургас . Другия път мислим да качим Марти на голям расов кон ,защото ми изглеждаше неестествено върху това малко пони. Нашето се казваше Леонардо и Валери не искаше да слиза ,защото гледа костенурките нинджа и там има Леонардо Joy Иначе един урок на голям кон е 30мин.-20лв.
Етинка специално малкото ми момченце запали свещичка на иконата свети Георги в манастирчето Света Троица за здраве на цялото ти семейство.  Hug Hug

# 214
  • Варна
Иси не става въпрос за пони, а за големи съзтезателни коне! Hug Понитата са ни малки hahaha

# 215
Добро утро, девойки. Wink

Джорджи, жив и здрав да е татко ти! Hug

Дю, страхотно чеверме! Crazy

Диди, и аз не разбрах как става номера с отслабването, но се радвам, че го изпитах на собствен гръб. Дано не кача много! Praynig
Относно количката, Ема постепенно спря да я използва. Първо ходихме пеша до близкия парк, после малко по-далеч и така постепенно свикна. Сега не използва количка, само ако сме на дъъълга разходка я взимаме, но тогава сме с Калин, та има кой да я носи,ако й омръзне много. За мен е голямо облекчение това, че свикна да ходи, защото доста натежават вече, количката ми беше хипер неудобна, а и тя хем не искаше да сяда в нея, хем не ще да върви...абе рак все наопаки ще върви. Crazy
На теб, ако не ти тежи, че сте с количка, не виждам защо се притесняваш. Нека се вози като го помръзва да върви и толкоз. Wink

Ние снощи празнувахме Гергьовден. Приключихме късно, после с половинката се изпокарахме подобаващо, после пък се сдобрихме в семейното ложе и докато легнем то станало 4ч! Crazy Аз в 8 станах, че имам среща с моята приятелка да ходим до личната лекарка за една бележка за Ема с всички ваксини...демек, че е годна да ходи сред деца и другата седмица да вървя да я записвам на училище, че ще изпусна срока както се помотквам.

Да ви се похваля малкия бебок много рита, ама много. Не си спомням Ема да е била чак толкова активна, ама то май се и позабравя. Вече и през корема го усещам. Имам усещането, че няма да е кротко като как си, а ще ми се такова...таковата. Ама здраве да е. Heart Eyes

# 216
Иси не става въпрос за пони, а за големи съзтезателни коне! Hug Понитата са ни малки hahaha
А не идваме на Варна тя и без това ми е слабост.  Naughty

Да ви се похваля малкия бебок много рита, ама много. Не си спомням Ема да е била чак толкова активна, ама то май се и позабравя. Вече и през корема го усещам. Имам усещането, че няма да е кротко като как си, а ще ми се такова...таковата. Ама здраве да е. Heart Eyes
Рони и аз бях така с Марти почти не усещах дори Иван изобщо не го усещаше ,но с Валери виждаха се ритничетата през корема ми. Понякога си бяха и доста болезнени. И ето Марти е по-кротък до колкото  може да се каже кротък ,но Валери ела го виж.Но като бебета Марти много плачеше ,а Валери изобщо. Така ,че си е до деца. Валери пак е с рани по-главата е не мога да го спра това дете и това си е. И вече има собствено мнение, докато Марти по се води. Живи и здрави да са ти децата ,това е най-малкия кахър.  Hug

# 217
Здравейте майчета аз редовно ви чета но все изниква нещо и нямам време да пиша. Моите госпожици растат гледаме се, сега правим ремонт и ще се местим в по-голям апартамент татито всички почивни дни ходи да кърти и ние сме самички.
Първо Пиги бързо възстановяване дано скоро си на крак  Hug
Да се включа за количките, още миналата пролет Цвети престана да използва своята тя доста върви и дори когато се разхождаме в морската или в центъра не се изморява. Това беше донякъде подтикнато от мен защото малката Васи използва нейната количка аз много икономично минах от към колички една Чиполино Пуки ми изкарва вече второ дете а и лятна не съм взимала тъй като е лекичка 7-8кг.
По-назад Нан спомена нещо за памперсите аз сега лъжа за тях Цвети. Започнаха да и умаляват и трябва да взимам по-големи, малко я дразнят там където се залепват и аз и викам че голяма е станала няма памперси за такива големи момичета, надявам се ского да реши да ги махаме иначе ще се наложи да минем към по-голям номер.

# 218
  • Варна
Иси заповядайте! С най-голямо удоволствие ще пояздим заедно Hug.

# 219
Голяма съм блейка, как можах да забравя да почерпя за рожденния ден на майка ми.
 Да ми е жива и здрава!
Няма да слагам картинки, че има жени в положение между нас. Wink

Иси, наистина всичко си е индивидуално. То не съм и и представяла, че мога да карам подобна бременност. Сега ритниците са доста по-чести от преди май...Абе живи и здрави да сме, друго всичко ще се нареди.

# 220
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЛИ ТЕЗИ ДНИ!  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Ронка:направо ме разби Shocked-7кг,малееее,аз направо съм като топка вече.Ходих да си купувам малко дрешки даже,че нищо не ми става.Корема ми е огромен.Много ми се яде и то преди всичко все още тесто.Мислех си,че този път ще наддам по-малко,ама като гледам как трупам.Помня,че предния път пак в 5 месец бях качила драстично,сега пак така.А сега влизам в 6-тия,как минава времето само... ooooh!
За обувчиците,няма ли да и станат по-нататък или са сандали?Ако са затворени добре.Другите дрешки все ще им дойде времето,по-добре така да са и големи,отколкото малки.Наснимай Емата с новите тоалети да я видим. Wink
ЧЕСТИТ РД НА МАЙКА ТИ,ДА ТИ Е ЖИВА И ЗДРАВА! Hug  bouquet
Пиги:бързо възтановяване,дано не те боли вече Sad Hug Hug Hug
За количките:нашата седи в багажника и когато сме на по-дълги разходки я взимам,че и Зоя се изморява,а не мога вече да я нося.Предпочитам така.Иначе на крати разтояния не я вадя,хубавото е,че напоследък се научи да върви за ръчичка,не че няма още внезапни побягвания,ама определено има напредък.
Днес бях на ЖК,бебо е добре,всичко е наред.Завъдила съм гъби,мислех,че този път ще ми се размине,ама... ConfusedМай отива към момиченце,ама не са сигурни още напълно,но процента е много висок. Wink
Зоя доста тъжила при баба си,не хапвала много,ама поне акала редовно.Та какво стана със запека на Ема?Иначе ние си починахме идеално.От днес я пуснах пак на градина,та да свърша още нещо.

# 221
  • Варна
 Hug

Ронка,Господ здраве да дава на майка ти.Да ти е опора  Hug Hug Hug

Момичета,ние заминаваме за Троян,кумуве да ставаме.като се върнем,ще се показвам Flutter
Големи приготовлрения,голямо нещо.... Crazy

Айде останете си със здраве  bouquet

# 222
Здравейте  Hug Много съм щастлива днес! Последен работен ден.  Laughing

Ронка, честит рожден ден на майка ти!

Жоржи, приятно кумуване на сватбата, да се върнете с много положителни емоции!

Арлина и аз съм огромна, до тук съм +10 кг, ужас. Но се надявам сега като почивам вече, да имам възможност за повече разходки, движение, че до сега все на стола седях.

Пиги, дано усложненията минат бързо и скоро да се възстановиш напълно!  Hug

Вчера бях на консултация с Гергана, в началото беше много въодушевена, но бързо И мина мерака. Всичко е наред с бебо, станал е вече 620 гр. Беше седнал по турски, тъкмо се събуди и се протягаше.  Heart Eyes

Днес сутринта като ми звънна алармата, станах от раз. Ами кеф ми беше, че е за последно. До сега ставах след третото позвъняване, понякога след 4-тото. Но тази сутрин имах време за закуска, кафе, прическа и ми остана време да поседя малко пред ТВ-то.

# 223
 Hug

Джорджи, приятно изкарване. Чакаме снимки после. Сигурна съм, че всички сте много хубави. Flutter

Арлина, Ема ака нормално. Хванах й цаката с киви сутрин на гладно или сок от ананас! Действа безотказно, от 3 дни го давам сока и ака всяка вечер нормално. Peace
Арлина, радвам се за бебо.

Дю, хубаво е, че ще почиваш вече. Желая ти само хубави моменти до края. Hug Радвам се, че и бебо е пораснал толкова много.

А за килограмите, няма какво толкова, ще ги сваляме после. Важното е новият живот в нас да се развива нормално.

Вчера като си купих поредните няколко стека вода(купувам си по 4 стека за цял месец), та тази вода я рекламира бременна жена. Много била полезна защото е с Калции и магнезии. Та имаше една брошурка и отзад беше и д-р Пер Дюкан! Ама пусто нали не разбирам всичко което пише, да не кажа, че нищо не долавям. Но става въпрос за това, че е полезна.
И така, след като се обебя ще мина пак на Дюки. Wink

Тук вали, вчера беше страшна жега, а сега няма мърдане.
Снощи чак като захлади малко към 19ч. отидохме до един парк,а Ема беше на 7-то небе, защото баща й се беше вдетенил повече от нея. Пързаляха се, люляха се двамата, въртяха се на една въртележка...Лудница. Crazy

Благодаря на всички за поздравите за моето майче.

Наннито ни дано намери време и се включи да каже как са със сладурите. Hug

# 224
Здравейте от нас!

Честито на всички именици на патерици  bouquet  bouquet  bouquet Със здраве да си носят имената!!!

Гергьовден изкарахме при свекървата в Поморие (там имат празник на града) и една седмица преди това започват приготовленията за традиционния панаир...Голяма лудница, аз станах разногледа от хора, но на Пипи й беше много забавно. В допълнение наши приятели от Англия дойдоха на 5.05 и ще останат една седмица, та сега у нас е едно такова весело...Дойдоха и приятели от София, Ямбол и Несебър...цял ден на 6-ти масата в двора на свекърва ми беше опъната и постоянно се слагаше и вдигаше ooooh! Това мен лично много ме измаря и се радвам, че е само веднъж в годината Blush
Иначе вчера и днес сме по разходки с гостите...времето е супер и на тях им харесва...Другата седмица като си тръгнат се местим в Сл.бряг. Чака ме такова стягане на багажа пак.. ooooh!
Пипи не ползва количка освен лятото, защото по улиците в Сл.бряг е ужасно, а и опасно...не знам сега като не я е виждала толкова време как ще реагира..Тя доста върви и на дълги разходки издържа без проблем...ако я нося, то е само да отбия номера за 5 мин и после тя сама си ходи...Днес се прибра скапана, защото и времето вече е доста по-топло...заспа за 10мин. сама.

Ами, това е от нас...Целувки на всички...до скоро Hug

Общи условия

Активация на акаунт