Пролетта дойде,Юлче цветенца бере!

• 16 295
  • 296
  •   1
Отговори
# 195
Пепи, жив и здрав да е мъжът ти! Много да се обичате и уважавате! Hug

Колкото до яростта ти...именно поради тази причина избягвам празненства с роднини. Wink
Пожелавам ви утре празника да е невероятен.
Колкото до приятелката ти, да не е Вероника която живее във Франция? За постоянно ли се прибира или ваканция?

Нан, Ема още не задава толкова въпроси. Rolling Eyes

# 196
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Ронка, много благодаря за милите пожелания!
А приятелката ми е именно Вероника. Не е за постоянно, но е за дълго.

# 197
Ренка, Рони-напоследък се губя по много причини. Едната ще споделя след празниците, защото е свързана с работата ми. Другата е, че мъжете ми окупират компа. Първо Дидо, той като се махне за секунди или Гоги или Венци сядат и за мен ред не остава. На работа нямам възможност да пиша - кога ли ще имам. ooooh! С тия подготовки за изборите  Shocked Тия дни пък се върнах малко към старите си хобита. Утре нали си имам двама Гошковци, та направих 150 сладки. Поне да знам, че няма химии-всичко натурално  CrazyЩе имаме много гости. Както винаги ще е една малка сватба, и аз грохнала на вечерта. Дано поне случим на време, че децата да си поиграят на чист въздух. Днес се изля голям порой, дано да се е наваляло и утре да е   Nature Sunny  Днес направо съм се разложила. Нищо не правя, поне един ден да си почина. Нали и Хасан е човек  hahaha
Пепи, Честит рожден ден на половинката ти-с мъничко закъснение. Желая му много здраве и много  да се обичате, да цари хармония и разбирателство във вашата къща! Hug

# 198
  • София
Здравейте момичета!Не съм писала тук от 100 години,но за разкаване много-толкова,че време няма да имам. Акцентите са:януари месец направих аборт за което всеки ден все повече съжалявам и се натъжавам(но обстоятелствата го налагаха-за което не ми се говори ама никак),февруари-Дейвид тръгна на ясла-понесе му ужасно зле.Писъци,истерии,едва април започна да ходи без рев и тръшкане.Но все още не иска да спи там-имал си негов дом и креват и ТОЧКА!Другото е ,че ходи 10 дни и след това още толкова се влачи с хрема и кашлица.Преди седмица изкара много тежък вирус-4 дни с Т варираща между 38 и 40 градуса.Как оцеля незнам,но слава богу и този път прескочи или по точно премина през това!Сега аз съм на ред-гърлото не ми е в ред,изморена се чувствам и така Simple Smile.Абе тази 2009 г. не ми тръгна много добре,но пък явно след като все още съм положително настроена хубавите моменти компенсират   bouquet

# 199
Честит Гергьовден на всички празнуващи! С много здраве да си носят името именниците ни.
Гери на Дю, Гоги на Ети, Жорко на Сузи, Галко ? на Рени....и за други май не се сещам.

# 200
  • През девет земи в десета
Минавам само да почерпя за моя синковец,писането ми е все още много трудно.За съжаление имах усложнения в следствие на операцията и вместо вече да мога да ставам поне с патерици аз не мога да мръдна,единствената алтернатива засега е да ме носят,а седналото положение е доста болезнено Wink

# 201
Малеее колко съм дива!
Деси, зло да го забрави твоя синковец! С много здраве и късмет си носи името. Специални поздрави. И да знаеш, че не е умишлено, от бременността ще да е, инак не съм толкова невежа. Embarassed

Бързо да се оправяш. Много ми е мъчно, че не се чувстваш добре, особено с оглед на това как нямаш спирка. Много гушки от нас! Hug

............................................................
Редактирам, че така или иначе никой не пише.

Аз да се похваля, че ми пристигнаха нещата от Некст! Много са красиви, но сандалките са огромни на Ема, бельото-гащичките по-точно също. Много ме е яд. Хубаво, че поръчах малко неща за сверка на часовника, да видя от кое какъв размер е.
Арлина, май беше права, че 8 обувка ще й е добре на Ема, а аз по таблиците блеях и поръчах 9! ooooh! Лошото е, че тук няма къде да ги пласирам. Crazy
Хайде със здраве.

Последна редакция: ср, 06 май 2009, 13:31 от Ронка

# 202
Честит Гергьовден на всички празнуващи! С много здраве да си носите името.
Гери на Дю, Гоги на Ети, Жорко на Сузи, Галко на Рени, Жорко на Пиги и всички който съм забравила зло да ги забрави. Имаме си май и татита Жорковци да им е честито името и на тях.
Целувки на всички

# 203
  • Варна
Честит празник на всички, които празнуват днес!
Деси сега е момента да те поглезят, а ма все пак искрено ти пожелавам бързо да се възстановяваш!
Ходихме днес в Аспарухово - във Фанагорията. Има пясъчник с много играчки и разходка с конче. За 15 мин - 5 лв или по 1 лв на обиколка. Мишо язди отдавна, но Тошко го качваме за втори път и беше много доволен. Жокея му се оказа адаш и Тошко си изпроси още една обиколка Wink

# 204
Сладурки няма ви нещо Wink
Ние се прибрахме с Криси от Карлово и следобяд си е наша  Laughing Сега той спи, мама изчисти и мислех да се разходим само двамаа, но заваля. Нищо пак ще си поиграем на нещо, че с това ново клубче не остава време да си поиграя с моето си детенце  Embarassed  Да ви се похваля имам си нови фенки ( нови клиентчета), които направо се влюбиха в мен и понякога става страшно - Криси ревнува от тях а те от Криси и ме дърпат от всички страни, прегръдки, целувки  Joy Вчера даже накрая за да няма сърдити прегърнах в едната ръка Криси а с другата взех едно момиченце и така всички бяха доволни (освен гърба ми).  hahaha
Чак не ми се отива утре на работа допада ми работата в клубчето.
Сега трябва да седна и да оценявам практически задания, но нещо не ми се иска. Дали да не им пиша по една 6-ца без да ги гледам  Wink Crazy
Ронка направо ти завиждам че не си качила а даже си свалила 7кг браво, аз без да съм бременна само дебелея чак ме е срам  Embarassed

Пиги бързо оздравяване мила, стискам ти палци да се оправиш съвсем скоро, че то си е мъчение да си на легло и то с болки. Hug

# 205
Анет, много е вълнуващо на кончетата. Ние миналата седмица возихме Ема...е няма такова щастие! Но тук 1 обиколка за има-няма 5 мин. е 5 Е. Shocked То по-добре да инвестираме в едно пони май по-евтино ще ни излезе. Wink

Иначе всеки ден я въртя на едни въртележки и там на кончето сяда. Вчера беше един младок, и Ема си изпроси една безплатна врътка. Flutter Това може би щото и майка й се беше понагласила. Blush Joy

Дани, сега идва лятото и ще влезеш във форма. Иначе аз изкъсо следя кантара всяка сутрин, още нищо не съм качила. Дано като почна да качвам е по 1-2 кила на месец, че да не се освинвам много и лесно да вляза във форма след това.

# 206
Здравейте! HugЧестито на всички наши именници!ей така не се забравя никой,всички да се чувстват поздравени

Пиги лоша работа, казват ли че ще се подобрят, какви са тези усложнения,уж за хубаво пък сега какво  newsm78

Дани завиждам ти за клубчето  Flutterблагородно,а това при вас върви ли или него го прехвърлихте в голямото  newsm78

Баб си дойде и Юл лети тя чак рева за нея,сега са двете по съседки  Whistling

# 207
  • Варна
Рони аз за това написах цените, защото ми се стори евтино. Преди където ходихме по 15 лв на дете ми вземаха за нула време. Whistling
Ели Юл за свеки ли плака newsm78. Моите деца пък да ли защото основно растат с мен, никога не са плакали за никого освен за мен Thinking 

# 208
Дааа тя я лигави и като я нямаше мрънкаше за баба си Flutter

# 209
Много ви благодарим за пожеланията! Честит празник и на останалите празнуващи!

Набързо минавам да ви поечерпя от нашето печено агънце:

Общи условия

Активация на акаунт