Виждам има хубави новини около вас.
Ели, честито за новата кола и за спечеленото дело

Рони-изобщо не ти личи коремчето
Много свежарско изглеждаш 
Рени-много хубави снимки, а и Галко е такъв чаровник. Ще го изям

Честито и на мама Дани за новото клубче. Дано винаги е пълно с весел смях на мънички клиенти! И много парички да изкарате

Успех и на Джорджито!
Деси-бързо възстановяване ти желая и всичко вече да е наред

Синеоче-давай линк с предаването да не видим, моля те!
При нас с децата нищо ново няма. Затова не съм писала. Венцито си дивее, Гоги - пубертее, а мама - откача покрай двете си слънчица. Около мен има развитие за работата, но докато не подпиша договор - нищо не казвам
След празниците ще си запиша час за преглед и ще ви пиша, на коя дата ще съм в София. Ако има желаещи може да се видим на кафе. 
Аз сега съм мома, но ми е толкова скучно и тъжно. Децата са при бабите. Мъжлето на работа, а аз се чудя какво да правя. Уж все за това си мечтая , за пълна почивка, а сега децата ми липсват
Май не знам какво искам. 
.
А,ти изобщо не си качила и няма защо да се притесняваш 

Онзи ден дебатирах по темата с един клиент швейцарец,синът на който е на 4 години и учи немски и английски..В един момент се оказва за съжаление,че нито майчиния,нито другите езици са на нужното ниво,тъй като детето се обърква 
Много съм доволна.Освен това през нощта стиска и памперса му е сух вече 3 вечери 
Сега вече може да му купим по-голямо.Аз му казах че докато не се научи да върти педалите,няма по-голямо колело 

Душка, ела да се разпишеш, че си на мисъл.
. Аз определено смятам, че за малките деца е много лесно и полезно изучаването на чужд език. Нямам търпение Тошко да тръгне на градина, защото ще изучава английски от първа група. В тази възраст капацитета на децата от към научаване и запомняне е толкова голям, че трябва да се товарят максимално
Ааааааа,да не сем на маратон я:bad-words:Няма нищо по-лошо от ревнив мъж!
Колкото до ревнив мъж, наистина е много лошо, хубавото е, че мъжът ми е е от този тип, че сигурно да сме се заклали досега. 
Ужасна е, все по-трудно се лъже
и заспа. На мен ми изгоря видеокартата и сега сложих една стара временно. Ай ша им таковам гаранциите, отварям и това е, няма кой да ги чака 2 дни да им дойде хабер от г.за! Дано ми я сменят без пари, че ще полудявам