Пролетта дойде,Юлче цветенца бере!

• 16 301
  • 296
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте сладурки!  wavey
Виждам има хубави новини около вас.
Ели, честито за новата кола и за спечеленото дело  Hug
Рони-изобщо не ти личи коремчето Simple Smile Много свежарско изглеждаш Hug
Рени-много хубави снимки, а и Галко е такъв чаровник. Ще го изям  love001
Честито и на мама Дани за новото клубче. Дано винаги е пълно с весел смях на мънички клиенти! И много парички да изкарате  Wink
Успех и на Джорджито!
Деси-бързо възстановяване ти желая и всичко вече да е наред fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover
Синеоче-давай линк с предаването да не видим, моля те!
При нас с децата нищо ново няма. Затова не съм писала. Венцито си дивее, Гоги - пубертее, а мама - откача покрай двете си слънчица. Около мен има развитие за работата, но докато не подпиша договор - нищо не казвам  Naughty След празниците ще си запиша час за преглед и ще ви пиша, на коя дата ще съм в София. Ако има желаещи може да се видим на кафе.  lalalala
Аз сега съм мома, но ми е толкова скучно и тъжно. Децата са при бабите. Мъжлето на работа, а аз се чудя какво да правя. Уж все за това си мечтая , за пълна почивка, а сега децата ми липсват  Sad Май не знам какво искам. Sunglasses

# 181
  • София
Ехооо, помните ли ни още  Simple Smile. Аз преди си виках, че като започна работа, ще си пиша пак редовно, ама не - така ме завъртя ежедневието, че намирам време и сили да ви попрегледам, но не и да пиша.

Доста неща се случиха в темата и явно няма как да се включа по всички въпроси. Но не мога да не поздравя Нани и Кредор за новото попълнение в семейството - да ви е жив и здрав! Радвам се, че и другите бебоци в коремчетата се развиват добре.
Аз с тази работа нещо съм позарязала моите планове за второ и не знам дали изобщо ще хвана влака  Confused.

Яна вече е в нова градина. В старата ясла ходи около три месеца (е, поне половината от времето, заради болестите), но се видя, че няма да я бъде там. Едната от лелките много я тормозеше, само я критикуваше пред мен, а Яна й викаше "лошата леля". Тя по принцип не е хич по спането и се стигна дотам, че въпросната лелка викала директорката, като Яна за пореден път не заспала. Искала явно да докаже, че Яна е виновна, а не тя. Аз се шегувах, че щом от яслата викат заради нея директорката, какво ли ще прави в гимназията. Но проблемът не е само в Яна, това е сигурно, нещо в подхода на тази жена куца генерално. Вместо да свикне за това време, Яна все по-малко искаше да ходи, като наближехме до яслата и започваше да си измисля, че нещо я боли и влизаше вътре с рев.

Та преместихме я в една частна градина, с немски. И тук изкара една ангина+отит и трети антибиотик пи  Sad. Но за седемте дена, в които е ходила, нито веднъж не се е оплакала, че отива там. Напротив, сутрин ме пита "закъде ме приготвяте?", казва "добле" и въобще не се пазари като преди "ама да ме вземете по-рано" и т.н. И персоналът я хареса, хвалят я, че е много комуникативна, иска да учи, сама се храни. Научила е вече да брои до четири на немски, знае добро утро, добър ден, was ist das?, Tanz Baer (танцуваща мечка), чао, до утре и такива разни. Ще трябва да си купувам речник, че немският ми е доста ограничен  Simple Smile. Малко ми е мъчно, че в яслата учеха песнички за мишлета, котки и прасенца, а тук учат немски  Confused. Но пък си мисля, че щом ходи с удоволствие, няма какво да се ядосвам. Освен това, на тази възраст няма как да научи нещо насила, просто явно й е интересно. И всичко ми разказва - какво е яла, дали е спала, как се казват децата и учителките, че е имало палячо, а преди дума не искаше да обели какво е правила, само казваше "плачках" и толкова. А да не говорим, че беше започнала да говори по-лошо, заменяше л-тата с в-та и викаше "какво, ма"  ooooh!.

Та така с нас. По въпроса за нощния памперс, не слагаме от миналия септември, но тя не става да пишка, на ден пишка по три-четири пъти и това е. Явно си казва в градината, защото никога не са ползвали резервните гащи, които й нося.

На всички, които са започнали нови начинания, като Дани и Джорджи, много успехи и късмет!

Рони, все се каня да ти отговоря за ремонта на телефона ти, аз нали работя в сервиз, познавам и момчетата от врачанския сервиз, та ако още искаш да го оправяш, като се върнеш, свържи се с мен, ще помагам.

Деси, надявам се, че операцията е била успешна и безболезнена  Hug.

Много хубави снимки сте показали всички, дано и аз някога се наканя да сложа.

Бяхте отвикнали от дългите ми постинги, ето, пак направих каквото можах  Laughing.

Последна редакция: нд, 03 май 2009, 02:19 от Betta

# 182
Ронка,страхотна френска мадама е станала нашата Емка Heart EyesА,ти изобщо не си качила и няма защо да се притесняваш NaughtyСтрахотен парк,та чак ме хваща яд на нашите бг управници #Cussing out
Етко,и аз съм като тебе..Хе боли,хем сърби.Оставиха ме нарочно сама ,та да си почина,тъй като последния месец ми бше много натоварен,а аз се разчистих и звъня през минута да чуя Алекс,че ми е мъчно Cry
Бета,не се ли затрудняват и объркват децата с този немски,при все че повечето сигурно още не говорят добре български и не знаят много думи и значения на родния си език newsm78Онзи ден дебатирах по темата с един клиент швейцарец,синът на който е на 4 години и учи немски и английски..В един момент се оказва за съжаление,че нито майчиния,нито другите езици са на нужното ниво,тъй като детето се обърква Rolling Eyes 

# 183
Забравих да пожелая успех на Мама Дани с новото клубче.Ама така е,като не се е похвалила..Дани да не ни забравиш,ей  Wink

Ронка,много хубави снимчици  Heart Eyes

Бета,ти към Мтел работиш,нали?

Ети,къде се губиш бе душа.  Hug На мен сама ми е скучно и обикновенно се насочвам към разни магазини  Blush

Ооо,забравих да ви се похваля че наш Гали е без парче вече 5-6 дни и се е научил да стиска,и даже вече казва пиш преди да се напишка  Grinning Много съм доволна.Освен това през нощта стиска и памперса му е  сух вече 3 вечери  Shocked Пишка чак като го сложа на гърнето сутринта.Пълна промяна  Joy
След някой и друг ден мисля да му махна и нощният памперс.
И..вече кара колелото с педалите,а не като флинстоун  newsm62 Сега вече може да му купим по-голямо.Аз му казах че докато не се научи да върти педалите,няма по-голямо колело  smile3501

Последна редакция: нд, 03 май 2009, 10:04 от Ренито

# 184
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
 ooooh! ooooh! ooooh!
Как може да съм толкова разсеяна...
Nanny, Kredor, честита ви втора рожба! Нека расте здрав, силен и послушен юнака!

Много късмет и успех в начинанието на мама Дани и семейството й!

Бета, дано Яна нистина се чувства по-добре на новото място! Това с немския звучи чудесно!

Ронка, и двете с Ема изглеждате чудесно!

# 185
Етко изгуби се, липсваш! Hug

Лети, хайде дай снимки и на Алекс да го видим де. Ама много си несериозна, ще се карам вече! Naughty Иначе наистина не съм качила грам поне по моя кантар свалих 7. Ще видя на 11-ти на док. на кантара какво е положението. Иначе много внимавам как се храня, но като цяло тази бременност е коренно различна...Абе май повечко акъл имам та не се тъпча като свиня. Whistling

Бета, много се радвам за Яна. Представям си я какъв сладкиш е и как ти обяснява всичко.
В този ред на мисли, все си мисля, че при Яна объркване с езиците няма как да стане, просто защото тя си говореше много добре преди всичко останали.

Мога да дам пример с Ема, която не ходи особено редовно на ясла, но все пак е нещо. Мисля, че вече ги разбира повечето неща които й говорят, и използва някои думички. Едва ли знае всичко, защото там не й превеждат, а й повтарят 1 нещо 1000 пъти.
Дори е научно доказано, че на дете ако от раждането му се говори на 2 езика то ги учи успоредно и двата и няма затруднение.

Рени, браво на Гали, наистина пълна промяна! Да нацеуваш чаровника от нас с Ема.

Благодаря на всички за хубавите думи.
И сега да похваля и моето гардже...
2 нощи вече е без биба!!! Simple Smile В петък вечерта не я намерих и й казах, че лошото куче е дошло и я е изяло. Легна и заспа от раз, без протести без нищо! Shocked Вчера през деня много я търси, но по-скоро ей така за успокоение. Бях твърда и не я дадох, но тя не е и плакала де. Снощи пак легна и заспа от раз, само констатира, че кучето е изяло бибата и баба й ще дойде да го набие. Grinning
И ето за пореден път се доказва, че естествения ход на нещата е най-нетравмиращ за детето, а и за майак му. Както отбиването, така и махането на биба. Всичко си е до дете, някои са готови по-рано, други като моето по-късно.

Дидито ми се губи нещо! Thinking Душка, ела да се разпишеш, че си на мисъл. Hug

# 186
Ареее хоп и съм при вас  Hug Много ми липсвате сладури всеки ден си мисля за вас, но... пусто време не остава. Извикала съм 2те баби да гледат Криси а ние сме по цял ден в новото клубче (както казва Криси Карловското клубче). Първите дни беше много активно надявам се да им харесва на мамите и децата и да идват  Blush
Благодаря на всички ви за пожеланията и знам че щом са от вас са от сърце. Каня ви всички да си спретнем една срещичка при нас някой ден  Heart Eyes
Не съм изчела всичко но и нямам време чакам с нетърпение 7ми да отида на работра да си почина  Embarassed но пък съм се заредила с много положителна емоция така че всичко е ОК>Целувам ви и силно ви прегръщам а сега бягам .... Stop

# 187
Никакви ви няма! Запустя ни темичката, явно сте почнали на агънце от рано,а?! Wink

При нас едно  и също. Поне не вали и времето позволява да се раздвижим.

Хубав ден! Hug

# 188
  • Варна
Ние сме тук, а ма няма нищо интерестно за споделяне  newsm78.
Бета  welcome. Аз определено смятам, че за малките деца е много лесно и полезно изучаването на чужд език. Нямам търпение Тошко да тръгне на градина, защото ще изучава английски от първа група. В тази възраст капацитета на децата от към научаване и запомняне е толкова голям, че трябва да се товарят максимално Laughing. Спомням си, че Мишо като беше мъничък и много се радвах на всичко което научаваше и само му казвах - Колко си умен Embarassed, сега в училище все му викам - Колко си тъп! Mr. Green Е не чак толкова грубо, а ма често ми идва да му го кажа в прав текст ooooh!

# 189
Моята Ема пак е със запек. Час и половина седя в тоалетната и не се изака до край. По едно време започна да стене чак. Накрая каза, че неможе повече и вика: мамо, дай дугу дупи, то буиии" да й дам друго дупе, че това я боли. Confused

Арлина, къде си? Пак се губиш по трасето!

# 190
Ронка,мила май двете ще си пишем тези дни WinkДай на Емката сладко от сливи или от розиа,ако се намира във Френско!
Такова гадно време е тук,че чак яд ме хваща,че не можем да се разхождаме..Аз днес ходих с една приятелка на турска баня и масаж,но накрая си развалих настроението, тъй като глупавият й приятел се скъса да звъни и да държи сметка колко часа сме се бавили #2gunfireАаааааа,да не сем на маратон я:bad-words:Няма нищо по-лошо от ревнив мъж!

# 191
Лети, не се бях сетила за сладко от сливи! Мерси, сега ще й дам, добре, че баба ми прати та си имам домашно.
Еха колко добре звучи това с турската баня. Party Колкото до ревнив мъж, наистина е много лошо, хубавото е, че мъжът ми е е от този тип, че сигурно да сме се заклали досега. Whistling

И тук е едно смотано време, ту вали ту спира, ту слънце греее. Не може да  го разбере човек. Close

Калин е командировка до утре, та с Емата си кукаме сами.

# 192
  • somewhere over the rainbow
В петък вечерта не я намерих и й казах, че лошото куче е дошло и я е изяло. Легна и заспа от раз, без протести без нищо! Shocked
Браво, Ронка, дано не я потърси вече Hug
Чела съм, че и други майки така постъпват - казват, че нещо го е взело кучето или еди кой си. И минава номерът. Представям си Даяна като й кажа, че кучето е взело памперса. Първо ще се изсмее. После ще почне: Ама кое куче... как се казва ... от къде влезе... кой го пусна... защо го пускаш, те кучетата не ядат памперси, прати тати да ми купи друг от Жоро Crazy Ужасна е, все по-трудно се лъже ooooh!

Днес бяхме на рожден ден на една моя приятелка, Павел се напи hahaha и заспа. На мен ми изгоря видеокартата и сега сложих една стара временно. Ай ша им таковам гаранциите, отварям и това е, няма кой да ги чака 2 дни да им дойде хабер от г.за! Дано ми я сменят без пари, че ще полудявам Mr. Green

# 193
Оставихме Зоята при свеки вчера и имахме гости.Сега ще си починем двамата малко,мислим утре на кино да отидем.Та затова се губя Wink

# 194
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Аз по никое време...влизам да почерпя за здравето на моята пораснала днес половинка! С оглед на късния час, почерпката може да бъде само една:

До сега празнувахме с роднини и както често се случва - успях да се афектирам от разни изказвания  #Cussing out. Утре обаче е купона с приятелите и се надявам да се получи весело парти!

Nan, много се смях на поста ти, в частта - евентуално зададени въпроси от Даяна! Вяра би реагирала по същия начин!

Ронка, дано на Ема й мине по-бързо запека!

И накрая да се похваля, че си идва моя приятелка от чужбина и най-сетне ще си имам истински приятел близо до мен!

Общи условия

Активация на акаунт