Вече се родиха АПРИЛските овнета, ред е на мъничките телета!

• 17 238
  • 291
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте Hug

Princesa raia и аз започнах да се настройвам, че може да е секцио и колкото повече чета и слушам, все повече се успокоявам, а и важен е крайният резултат-живи и здрави бебчета.
Аз днес следобед съм на преглед и запис, та да видим как вървят нещата. Ще решим дали да чакаме още няколко дни, ще предизвикваме ли или какво...??? А аз си мислех, че до сега ще съм родила 100 пъти, ама явно теленцето е на друго мнение Mr. Green

Успех на всички  bouquet

# 76
Mamacita Bandida, наистина ли даваш вода със захар?
Аз не давам никаква вода, имам подготвено едно шише с чиста вода, но не й давам. Кърмата е напълно достатъчна.

# 77
И аз давах вода със захар 3 дни, защото имаше жълтеница, давах я вместо глюкозата.  Peace А тогава и аз я кърмех

# 78
Аз давам водичка колкото да си изплакне устичката, но давам е силно казано, тъй като не му харесва и се мръщи и я плюе. Laughing

# 79
*dessi* , renka79 благодаря ви за успокоението  Hug явно наистина е нещо нормално а и като се замисля вчера по време на записа тя мърдаше така че явно това е причината  Flutter
Аз ще продължавам да си чакам  Rolling Eyes и акушерката каза че ако до неделя не съм родила да ходя пак на запис на тоновете и вече ще ме гледат за разкритие и за шийката  Wink

# 80
Здравейте, още съм, тук
да ви разкажа какво стана вчера
Прибрах се в нас, изкъпах се направих си чай от босилек и към 17ч започнах да засичам контракциите. Бяха на 5мин като лежа и на 2 като се разхождам или съм права.
Звъня на мойта лекарка  към 18,30ч и тя каза веднага към родилното с чантитите. И аз в 20ч отидох. Дежурната акушерка ми вика "О, щом от 3ч имаш такива контракции, значи имаш добра родова дейност, взимай багажа и влизай".
Аз обче не викам да ме прегледате първо дали ще раждам, защото ме боли но не чак на умуране /нали съм раждала веднъж/.
И дежърната беше Ризова дойде бръкна ме каза че имам 2см разкритие и щом нямам уговорка с мойта лекарка, няма да ми слага система да  пия спасмалгон и да си ходя. И си тръгнах. Пих няколко нош-па, но докъм 2ч си имах постоянни контракции но с леки болчици.
А дежурната акушерка беше готова да ме приеме /увърташе ми се като лисица/ ако и бях дала щеше цяла вечер да ми държи ръката.

# 81
Аз съм yana_kuncheva, но пиша от друг компютър

# 82
  • в старата къща на село.(ехххххххххххх мечтииии)
Ей тая Ризова ,как не я е срам бе. Close Може ли да те прати да пиеш хапове у дома вместо да те приеме.То в здравния с право пишат че не я харесва.Ако имаш уговорка с нея познай дали ще те върне.И като се замисля че именно тя ще е завеждаща във Ветрен  Sick
А иначе защо твоята лекарка  не е дошла бе Янче.Може ли да ти каже да отиваш в болницата ,пък нея да я няма никаква?Колкото и да е жалко, нали знаеш че в наща болница само с късмет можеш да чакаш нормално отношение ако не си с уговорка.Можело е поне на акушерката да обещаеш някой лев ,да се застъпи за тебе и да мине всичко набързо.
Ама в крайна сметка щом вече имаш 2 см. до два три дена ще си вече с бебе,което е най -важното. LaughingПожелавам ти да мине всичко много бързо и безболезнено, и да гушкаш малко здраво човече.

Аз все така си нямам грам симптоми.Днес ми е термина определен от моя лекар, като гледам ще си го подмина.Най-лошото е ,че изобщо нямам симптоми тези дни да раждам ,а ако бебе не тръгне само до края на седмицата, доки каза че ме взема в болницата. Rolling EyesМного се надявам да не се стига до там и бебка да реши да се запознаем преди неделя.Другото което ме притеснява ,че преди три седмици почти видеозона показа 3100 и явно няма да сме от много дребните,а както не се кани да излиза ,може да ударим 4 кг.  Crazy

# 83
Аз също давам подсладена вода, но ние сме основно на АМ.Имам много малко кърма, едва изцеждам 20 гр,останалото е АМ.

# 84
МОМИЧЕТА ИМАМ СТРАХОТНА НОВИНА-ДНЕС НА ОБЯД REA1 Е РОДИЛА СВОЕТО МОМИЧЕНЦЕ! ГОСПОЖИЦАТА Е МНОГО ПО-ПОРАСТНАЛА, ОТ КОЛКОТО СЕ ОЧАКВАШЕ И ТЕЖИ ЦЕЛИ 3100ГР. И Е 50СМ. ГАЛЯ КАЗА, ЧЕ РОДИЛА МНОГО БЪРЗО И ЛЕСНО И ЗВУЧЕШЕ МНОГО, АМА МНОГО ЩАСТЛИВА! ЧАКАТ ТАТКОТО, ЗА ДА ДАДАТ ЗАЕДНО ИМЕ НА БЕБОРАНКАТА.
ИСКАМ ДА Й ПОЖЕЛАЯ ДА Е МНОГО ЗДРАВИЧКА, ДА СТАНЕ ПРЕКРАСЕН ЧОВЕК И ДА Е ГОЛЯМА КЪСМЕТЛИЙКА В ЖОВОТА!

# 85
REA1 - честита ти мома, да ти е жива!!!
Rastina Какво АМ ползваш - искам да си купя една кутия предварително, да има за всеки случай, но не съм ги гледала...
аз съм все така подвижна и без симптоми и се чувствам прекрасно...

# 86
  • Враца
ЗДРАВЕЙТЕ, МОМИЧЕТА!!!
АЗ ВЛИЗАМ САМО ЗА МАЛКО ЗА ДА СЕ РАЗПИША ЧЕ ВЕЧЕ ОТ ПОНЕДЕЛНИК СМЕ У ДОМА И ВЕЧЕ СМЕ ТРИМА Grinning.
ех, като се сетя как само преди няколко седмици се чудех как някоя мама се  прибира и няма време да се разпише още същия ден, а сега... Crazy

после ще чета  многото написано докато ме нямаше, искам ДА БЛАГОДАРЯ НА МОИТЕ ВЕСТИТЕЛКИ ЕНИГМА, ШОКОЛИНА, ДРИЙМ УИШ,СЪНИ  И ЕМАНУЕЛА

знаех си че трябва да взема повече телефони, че докато нацеля някоя мама която не е родила и е в болница... Wink

само да кажа, че секциото мина добре като цяло, но признавам си, много по-страшно е отколкото си представях. съжалявам че трябва да го кажа, но е истина...
не ми се говори сега за това, че трябва да кълва инфо от кърмаческия, нямам достатъчно кърма и до голяма степен това разбира се се дължи и на секциото...

целувки на всички и когато имам повече време ще пиша, а и ще пратя снимки на моето съкровище Александър, който е едно много, много послушно бебче Heart Eyes

# 87
REA1! Честита малката принцеса!!!
Мамасита Бандида, в болница ми казаха да давам подсладена вода (по-точно 5% глюкоза от аптека) мъничко след , а не вместо хранене. Било е задължително от жълтеница. Но ние не много я харесваме , и плюваме редовно. А вчера опитах ме чая на "Хип", и много ни хареса! Колики (така ли се нарича това бръмчане в коремчето и тръцкане в носа на мама, когато тя реши да нацунка малкото сладко коремче?) май имаме само вечер, но се залъгваме с чая и песнички от пионерското детство на мама.

Яна Кънчева, наистина бебето решава кога ще излезе, но все пак преносване е не е много добро нещо. Не искам да те плаша, просто трябва да се следи тонове и води. По-добре, тормози тея лекари колкото може повече, да те обръщат длъжно внимание!
Аз родих каката с 6 дни закъснение, водата ,след като тя излезе, беше зелена  Sick

Мара Каси
, в болница, ако в началото имаш проблем с кърма, бебка ще го дохранят с АМ. Но като се върнеш у дома, кърма вече трябва да е слязала, а предварително закупена кутия с АМ само ще те изкушава  Wink Не си хаби парички  Heart Eyes

Петиоф, добре дошла!  Hug

# 88
REA1 - честита ти девойка, да ти е жива, здрава и много да те радва!!!
И ние се лигавим с тая вода , ама аз не слагам захар  newsm78.

# 89
mara casy, asja, Дея`, Gab4o, keli_f, *dessi*, renka79, sharlot, благодаря ви момичета!!! Hug Hug Hug
Днес окончателно се реши: ако случайно не взема да раждам днес или утре, този петък на 24.04 от 14.30ч ще раждам секцио във Вита при д-р Богословова!Това е положението!В крайна сметка по-добре така, отколкото да опитам най-лошото от двата вида раждания!Вече постепенно взех да се настройвам по-положително към секциото и да мисля повече за хубавите моменти, които ме очакват след това!Много съм ви признателна и благодарна за подкрепата с споделените мнения! Hug
Добре дошла на Дрийм-уиш и на нейната красавица Габриела, много сте сладки!  bouquet
Честито на реа 1!Да са живи и здрави и двечките и скоро да се прибират вкъщи!!!  bouquet  bouquet  bouquet
засега чао от мен, когато мога, ако не съм се разраждала, ще пиша пак!!! Hug
Ей, къде са Мара подробната, Мисис Т, да не са вече мами и да нямат време за нас? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт