Вече се родиха АПРИЛските овнета, ред е на мъничките телета!

• 17 231
  • 291
  •   1
Отговори
# 90

Mara Casy, използвам Нутрилон 1.Смятам, че е едно от най-добрите АМ.На Алексия и се отразява много добре, няма запек.Не че горкото имаа избор, като нямам достатъчно кърма...

# 91
Mamacita Bandida, наистина ли даваш вода със захар?
Аз не давам никаква вода, имам подготвено едно шише с чиста вода, но не й давам. Кърмата е напълно достатъчна.

Вече не, с кърмене нощта минава доста по-цивилизовано. Обаче като дойде педиатърката и ти се намръщи в първия ден още, дето не знаеш на коя земя си (а за това допринасят роднините в съседната стая) и човек губи здрав разум. Две нощи не спахме, щото бебе не се лъже. Сега предлагам вода, но не иска.

# 92
Ето последни новини от мен- преди малко се връщам от запис и преглед-плацентата ми е доста зряла вече, водите ми са леко намалели, бебка се е наместила и е на входа на таза и е готова да излиза, но нямам никакви контракции. С моята докторка се разбрахме да чакаме до края на седмицата, като всеки ден ходя на запис на тоновете и ако не съм родила още на 27.04. (понеделник) ще влизам в болницата за предизвикване на раждането. Ако и тогава не се предизвикат контракции пак ще ми направят същата процедура (индукция) на 29.04, и ако и тогава не получа така желаните контракции ще раждам секцио в някой от следващите дни.
Princesa raia дано до петък се случат от само себе си нещата Praynig
Keli_f трябва да сме много спокойни, защото нашите емоции се отразяват и на бебчетата, така че чакаме си и това е Hug Hug
Между другото като разпитах около мен се оказа, че повечето ми познати, които са раждали по естествен начин са прескочили термина си средно с по 4-6 дена, а и лекарката ми каза, че щом тоновете на бебето са добри и водите са в норма няма проблем, все пак термина се изчислява приблизително Simple Smile

# 93
  • София/Люлин
Момичета, по колко пъти акат вашите бебчовци на ден? Моето бебче акаше след всяко хранене, а днес не е акала от 3 часа сутринта newsm78..чудя се това нормално ли е..

# 94
Яна тази Ризова ще ме умори  #2gunfire как може да има такова отношение  #Cussing out аз по принцип съм се уговорила със акушерка , но лекаря ще е който е на смяна дано само да не е тя че каквито неща съм чувала  Whistling важното е че в най-скоро време ще се гушкаш с бебчето ти  Hug

пухчо мислиш че бебчето ти ще излезе големичко защото и нас ехографа на 31.03.  ни изтегли 3100  Flutter дали ще ми е едричка беболинката и друго нещо твоят термин за кога е за днес ли? Аз днеска се обадих на лекарката която ми водеше ЖК и я попитах какво правим ако не се роди до термина и тя ми вика че ще изчакаме 7 дни и тогава влизам в болницата за предизвикване  Embarassed не е ли малко рано да те викат от неделя- понеделник  newsm78
sharlot права си миличка най-важното е да сме спокойни  Peace дано твоята бебка да реши да тръгне навреме и да не се налага предизвикване  Praynig като те слушам моят случай ще излезе същия нямам грам признаци и контракции Confused особено днес само едничка усетих и то защото бях в неудобна поза  ooooh!
princessa_raia дано бебка да тръгне самичка преди петък  Praynig

Реа1 честита ти принцеса да ти е жива и здрава и много да те радва  Hug

petjoff добре дошла вкъщи  Hug

Някой знае ли какво става с Надето К  Rolling Eyes дали вече се гушка с бебето си  Praynig

# 95
Ей, къде са Мара подробната, Мисис Т, да не са вече мами и да нямат време за нас? newsm78

Нахлувам в темичката само за да кажа, че Мара е още 2 в 1!

Честито на всички майчета! Сладки и здрави бебенца желая на всички!  bouquet

# 96
  • Под Сините камъни
Здравейте майчета Hug
Аз също давам  вода ,но ние сме  на АМ .Кърмата ми спря още в болницата ,наложи се да не я кърмя 3- 4 дена  заради антибиотиците ,които ми бяха включили .
Бен 78 моята операция също е  отекла ,но аз го отдавам на факта ,че след кръвоизлива който получих се изредиха де що има ше доктори да ме натискат по корема за да ми махат кръвта ,то и заради това се възстановявам и по- бавно ,че ми оболиха и насиниха корема ,но както и да е важното е ,че сега сме добре.
Честито на REA1      bouquet
Ето ни и нас  http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=11706798

# 97
 Честито на всички родили мами! Да са им здрави и щастливи дечицата!  Heart Eyes Hug

Mamacita Bandida, защо не и теглиш една м..на на твоята педиатърка, извинявай за израза, но как може да ти говори такива неща. Тя и моята написа на едно листче списък с режим за бебка и писа 7 кратно хранене със 6 часа пауза вечер. Естествено не съм го спазвала, а на консултация не коментирам.
 Кърмя Дани на поискване и тя е доволна и аз. Още повече, че имаш кърма и искаш да кърмиш, а нощното кърмене е много важно. Защо да си хвърлях кърмата? Роднините в съседната стая сигурно са гледали деца по комунистически режим. Ти си решаваш, а и детето само си показва най-добре!  Hug  Peace

Дея, наистина са зъбчета значи  Crazy Браво на малката хубавица, поне ще си е спестила боката от избиването на зъбчетата.  Wink
 princessa raia , настрой се положително и съм сигурна, че раждането ще мине бързо и безпроблемно, независимо кога и как ще се случи! Стискаме палци и ние!  Peace  Heart Eyes
petjoff , добре завърнали се у дома! Бързо възстановяване и чакаме снимки!  Hug  

Аз давам/силно казано/на Дани чай против колики. Тя не го харесва много и пие най-много 5-10мл на ден и то в ревливия период /19-20/ часа.
 Ние днес бяхме на консултация+ ваксина  Tired. Дани много плака и сега е неспокойна и се събужда с плач, а по принцип не е така. Добре, че татито беше с нас.
 Инъче съм безкрайно учудена и щастлива, защото е наддала за месец и 6 дни  1450гр  #Crazy Много се гордея от този факт, защото с Алекс го постигнахме същото, но на АМ и много малко кърма. На ръст сме само с 3,5см +, но не я мъчеха да си опъне крачето.

За следващата ваксина ще вземем Пентаксим, дано я понесе добре и да е по-спокойна при поставянето, че днес ми се скъса сърцето.  Sad А уж не ми е за първи път  Confused

# 98
Момичета, по колко пъти акат вашите бебчовци на ден? Моето бебче акаше след всяко хранене, а днес не е акала от 3 часа сутринта newsm78..чудя се това нормално ли е..
и ние днес сме така  newsm78

# 99

Mara Casy, използвам Нутрилон 1.Смятам, че е едно от най-добрите АМ.На Алексия и се отразява много добре, няма запек.Не че горкото имаа избор, като нямам достатъчно кърма...

И аз храня с Нутрилон,по колко даваш?

Водичка -също давам,в началото леко подсладена  Peace

Реа1 честита ти дъщеричка!   bouquet

Мария_,браво на Дани  Hug Колко е пораснала  Heart Eyes 

# 100
  • в старата къща на село.(ехххххххххххх мечтииии)
keli_f ами мисля че ще е едричка бебка ,защото последно ме гледаха на 3.04 и бяхме 3100.Някъде четох, че в този период надават по около 30 гр на ден.Ако е така вече трябва да сме към 3800.Ако се помотае още малко отидоха 4 кг. Rolling Eyes А иначе термина ми е днес,но в петък бях в родилно за едно изследване за няколко часа и доки ми каза ,че ако не родя до 26 на 27 трябва да влизам в болницата т.е 5 дена след като прескоча термина си.Моля се до тогас да се е наканила госпожицата да излиза,че не ми се лежи в патология. Sad Мисля в петък да се чуем с доки ,ако още съм 2 в 1 да ме види как са нещата и тогас ще му мислим.

# 101
и ние днес сме така  newsm78
И ние един ден бяхме така. Вече бях тръгнала да се притеснявам и да звънкам на педито, когато много силно оакахме положението. Дано и при вас стане така

# 102
Ей, къде са Мара подробната, Мисис Т, да не са вече мами и да нямат време за нас? newsm78
Нахлувам в темичката само за да кажа, че Мара е още 2 в 1!
Благодарим ти! Wink
Ох, момичета, аз вече така се наплаших, че не знам какво искам!Вече мисля, че е по- добре секциото, защото наистина бебето ми е голямо и ще видя як зор дни и нощи докато родя!А и лекарката ми е почти сигурна, но все пак не на 100%, че така или иначе ще се наложи секцио!Затова аз май повече се надявам да дочакам секциото, че вече другото ми се струва по- страшно в моя случай конкретно! Rolling Eyes
Леле, наплашихте ме с тия педиатри, кой знае и мойта каква ще се окаже, ама ако ме нервира я сменям при първа възможност! Crossing Arms
galia1231977, ама такава ти е сладурана малката!!! Heart Eyes

# 103
бебка се е наместила и е на входа на таза и е готова да излиза, но нямам никакви контракции.
Между другото като разпитах около мен се оказа, че повечето ми познати, които са раждали по естествен начин са прескочили термина си средно с по 4-6 дена, а и лекарката ми каза, че щом тоновете на бебето са добри и водите са в норма няма проблем, все пак термина се изчислява приблизително Simple Smile

И с мен е същата история - тонове - перфектни, контракции - никакви. Направо вече взе да ми се струва нереално това раждане. А моите докита (и по ЗК и при тази, при която ще раждам) не намират за нужно да ме погледнат на ехограф, явно слушането на тоновете им се струва достатъчно, но аз все си мисля, че след като преносвам трябва малко повече внимание да отделят - нито знам колко е голямо бебето, нито дали водите са ок, нито на какъв хал е плацентата и малко ми е притеснено от това неведение  Rolling Eyes Днес ми казаха, че беба си е фиксирала вече главата долу, но пък корема ми в същото време не е слязъл надолу (странно ми се стори, мислех, че двете са свързани). Утре съм пак на тонове и така всеки ден до победата. Много се надявам да не се стига до индуциране на раждане, а особено се надявам да не се стига до секцио, но в крайна сметка, както стане. Иска ми се беба сама да си избере датичката...

# 104
Добре дошли на

Самуил на Катето
Иван на маймунка
Данаил на Мария
Йоан на Владиники

Марина на Надето
и девойките на  Норчето и Реа1  bouquet

Да са ви живи и здрави,много  радост и щастие да ви носят и да растат доволни и красиви деца  bouquet

Честит рожден ден на малката сладка Маргаритка на Мамочка! Да ти е жива и здрава и да е все така хубава и лъчезарна най- добра кака! newsm59

Систърът ме е изпреварила Naughty Аз съм си все още цяла. Шарлот,Принцеске,Брилянтин, Пухчо ,предлагам да направим едно общо събрание и да изхвърлим натрапниците Mr. Green

Вчера бях на запис на тонове. Няма и помен от контракция,тоновете са отлични,нямам никакви болки. Вчера не спрях да меря улиците,чистих,готвих,а бе луд умора няма Mr. Green

Имам дори чувството,че маратон мога да пробягам. Толкова добре се чувствам. А диването не спира да беснее. Така знам,че поне е добре. В петък сутринта съм пак на запис. Казаха ми,че 80 % от първескините преносвали,независимо дали чакат момче или момиче.

Янче,медицинската сестра в кабинета ми разказа за рициновото масло. Препоръчвали го единствено при преносване повече от една седмица.Но не  преди това Peace Жената също преносвала и го пила. Започнало да действа три часа след това.Така че мила,дерзай Peace  Тя е супер мила и излъчва едно страхотно спокойствие,което е адски заразително. Има 16 год. дъщеря,която я е родила вкъщи. Всеки път  описва толкова красиво самото раждане,особено вчера,че чак ми се прииска вече да раждам. Яко съм се надъхала,дано само не ми излезе през носа де Thinking
Йо Йо,много ми хареса твоя разказ за раждането,въпреки и не особено приятните моменти  bouquet

Зинаида,браво на Ели HugМного се радвам,че при вас всичко е наред!

Аз пак излизам,че тук е невероятно време и сакън да не изпусна Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт