За справянето - не се справям, добре че свекърва ми е още тук, че къщата и мъжете са на нейните ръце - аз се занимавам с бебето и обикалям по доктори. Пералнята се пуска на два дена с бебешки дрешки и всеки ден с наши, гладенето - свекърва ми го поема.
Диета не мисля да започвам, но определено се ограничавам с храненето - няма кой знае какъв ефект, но се кърмим изцяло и не смятам да рискувам. Имам да си връщам 16-17кила, като две от тях са в циците и за тях определено ще ми е мъчно.
Днес ходих до лекаря, спирам антибиотици и всякакви лекарства, матката почти се е прибрала, инфекцията е отминала, яйчниците бяха уголемени, но сега са се върнали до нормални размери - та черпя виртуално. Дори ми каза,че след седмица може и да тръшна мъжа /ама с презерватив/. Елвиня, аз имах и болки - затова отидох на лекар, щом са те гледали на ехограф и не са видели нищо обезпокоително - значи няма проблем.
За залъгалките - аз много се радвам, че Косьо смуче бибка. Аз бях бибата за батко му чак до 3месеца, тогава със зор го научих да смуче биберона и се родих. Даже днес взех новата на Нук Джиниъс - ще я пробваме.
Много ще се радвам, ако започнем да се събираме на общи разходки - да се възстановя още малко, че да мога да влача и количката. Зеленко - пиши ме и мен за срещата, много съм навита - да видим само времето как ще е.
Споделете как ползвате анатомичната ваничка, че ние имаме големи трудности.
Това беше - събуди се