Glafira, въпросът беше за акта след като е даден вече в социалните за еднократната помощ, а не след като е издаден - ние го взехме още в края на февруари от общината.
Бодливке, да, за спалните комплекти ставаше дума, мерси. А декларацията не е формуляр, можеш да я свалиш от сайта на НОИ, ако не я намериш, пиши ми на лични да ти пратя една.
С организацията през деня се справям най-добре като съм сама с детето, без помощниците, което в моя случай няма май да ме огрее, но това е една дълга история... Както и да е, при нас е като при повечето.
- през 1-2 дни пускам пералня, не отделям бебешките дрехи, пера по цветове всичко с бебешки прах и омекотител
- гладя обикновено вечер след като децата легнат
- през седмицата не готвя много, майка ми готви повече, а събота-неделя правя лесни манджи. Обичам да готвя и правя бързи неща, така че не ми тежи. Като готвя и Ники не спи и няма кой да се занимава с него, го взимам в кухнята в столчето за кола
- чистиме два пъти седмично, като единият е през уикенда и се осъществява от скъпия

- пазаруваме накуп веднъж седмично, иначе през седмицата мляко, хляб и подобни обикновено аз или скъпия купуваме помежду другото
Но се чудя как ще осъществя пролетно почистване тази година с висящ на циците ми малък Едип

Столчетата за кола са на килограми, не на възраст. Група 0, които са кошчетата, обикновено са от 0 до 13 кг, което може да значи 9 месеца, а може да значи и година и нещо. Следващата група е от 9 до 18 кг, после май беше от 15 до 25 кг.