Навън разхожда се със часове малко МАРТенско дете!

• 13 338
  • 293
  •   1
Отговори
# 105
на нас доки ни каза че като дойде време за забелване ще ни каже,иначе сега като се къпем и аз просто опипвам пишчицата-да свиква да му я пипам,че като дойде време за забелване и сигурно няма да иска да го пипам там.

а бебетата на АМ е нормално да акат по 1 път на ден,а и 3 дена да не се изходи не било проблем Peace щом и не го мъчи стомахчето.

# 106
Както се очертава и днес пак ще се носим на ръце!

С помоща на Ели  имаме снимчици , Ето да ни видите http://www.snimka.bg/album.php?album_id=356958&pid=11758862

и още http://www.snimka.bg/album.php?album_id=358535&pid=11758961

пак реве , ох писна ми- какво иска не знам?

# 107
Бодливке мерси за инфото. Мен не ме боли , ама сменям превръзки през час. Дано спре тези дни.
И аз си мисля за морето, но тази година или ще го пропуснем или ще идем за 2-3 дни без бебка.
за ноктите- аз режа през 3-4 дни, даже и на крачетата. Таткото вече на 3 пъти я накълцва и му забраних да я пипа.
Нефертити и ние бяхме така с млякото. Сега сме само на Хип- синия, но и розовия ни харесва.Важното е, че вече не повръща и не се запича.

# 108
Тези колики ми взеха здравето  Tired  от сутринта я нося на ръце и вече не ги усещам  ooooh! .
Седя с бебка пред компа и редувам ръцете като междувременно пиша със свободната Mr. Green . Още не съм обядвала даже.

Завиждам на мамите дето започват диета. Аз имам да свалям 7кг, но още кърмя. Пожелавам ви успех и ще следя с интерес постиженията ви.

Сутринта ми дойде вдъхновението да направя тема   Laughing . Да си призная използвах някои неща от  тази на Белла и се надявам да ме извини  Rolling Eyes . Ако я одобрите по-нататък ще се старая повечко  Flutter

# 109
  • София
Здравейте и от мен

Аз съм много разстроена - сега ми се обади педиатърката и каза, че заради високите нива на билирубина трябва да спра кърменето за 3-4 дни. Направо ще се побъркам ако се отбие newsm45 . Ако някой е минал през това да дава съвети

Иначе бебка е добре, напоследък е много спокойна и сякаш започва да се заглежда вече. Репертоара ни се увеличава и вече включва - кай, гай, ай, га Simple Smile

Съвети за организиране на работата в къщи не мога да дам - едва смогвам - не ми остава време за нищо странично, и явно не съм добра с организирането.

За диети не мога и да помисля сега - като спра с кърменето тогава. То аз имам 4 килограма да свалям, та може и без диета да мина

Никита количката е много хубава - видях я вчера, даже бутахме заедно с майка ти количките известно време.

# 110
Gerry Moore,изчисти си пощата!Опитах да ти пратя ЛС ,но не може,защото е препълнена.
Един наболял въпрос имам-моя син изведнъж се запече(до преди 2 дни акаше на всяка смяна на памперса) и аз подозирам ,че това е последица от противоколиковите капки(давам от 20 дни симетикон под различни форми-Саб симплекс,еспумизан).Та,някоя от вас наблюдавала ли е запек на фона на капки,при положение,че сме само на кърма?Знам,че са минали само 2 дни,ама той непрекъснато се напъва и видимо се мъчи.

# 111
Ronja77,ние пиехме еспумизан около месец и съжо се запекохме(само на кърма сме),сеега семе на инфакол и е много по добре положението.
Роси,как разбрахте че ви е висок билерубина(дано да се пише така)?

Ние си направихме разходката,ходихме до магазина и след това малко се помотах с количката,не е чак толкова страпно,борката спинка през цялото време,а аз пих кафенце разхождайки се.
За майките които се чудят какво да готвят,ще споделя моето меню за днес,в момента правя супа леща,след това ще забъркам една бърза мусака и зелена салата.

# 112
 Здравейте момичета Hug.
rosita_ta , аз имах същия проблем-заради хемолитична жълтеница спрях кърменето за два дни, но не се притеснявай-след това отново си сука  малката.Може в началото да има малък протест,но бързо си припомня Laughing.Даже бях пускала подобная тема в кърмаческия-можеш да видиш...успех и не се притеснявай

# 113
  • София
Поли - правиха и пълна кръвна картина вчера. Беше някакъв ужас - бях на крачка да набия тази дето взимаше кръв целия ръкав на Ели беше в кръв. Ели е още с жълтеница и за това лекарката ни изпрати на изследвания.
Ух и хемоглобина и е нисък и трябва да пия желязо, а така ме боли корем от него  Cry

Халкидики - само за 2 дни ли се оправиха нещата, че на мен доки ми каза 3-4. Аз се чудя дали да не я кърмя малката нощно време - т.е. 2 пъти на ден а другите хранения да са с АМ

# 114
Аз да ви се оплача трета вечер подред след като я извадим от коритото и я сложим в хавлията настъпва такъв рев все едно я колят  ooooh! в чудо се виждам  и не мога да си обясна от какво е!Не вярвам да е от това ,че я вадим от водата -просто е като истерична и е неутишеми -докато не започне да суче не млъква  Confused Не е и от глад -по друг начин реве -случвало ли се е на някой такова чудо ,че направо ме е страх да я къпя вече Sad

И при нас е така  Cry Трябва даже гол да го гушкам по един - два пъти иначе обличане няма. Преди чакахме банята с нетърпение да се успокои, а вчера даже я пропуснахме  Embarassed

# 115
Ели, и на мен ми течеше доста обилно...до вчера, мисля че вече ще ми свършва. Peace
За млякото-ние сме на Фризовом, но ще пробвам и розовия Хипп че чета доста добри отзиви.
Радо хич не ще да чуе за залъгалка, плюе я  ooooh!

# 116
  • София
Отделът, от където се взима актът за раждане се нарича служба ЕСГРАОН и по идея би трябвяло да се намира в общината.

Бодливка, моят изравнителен болничен е 55 дни.

За бибероните: ние имаме два на ЧИКО, като единия е силиконов, а другия е каучуков. И двата си ги харесва.

За момента нямам проблеми с къпането и реването. Да чукна на дърво, обича да се къпе и не реве след това. Дори вече я оставям малко да полежи. ВЯрно, след 10 минути почва да помрънква от глад, та бързичко я обличам. Преди да я изкъпеме включваме за 15 минути конвекторнаа печка да сгрее хубаво.

Зеленко, и мойта убавица не обича количката да е спряла. Слава богу, моделът на количката има опция люлка, та за момента съм решила проблема. Пък и обикновено подрусване върши работа.

Пера бебешките дрешки веднъж седмично, съответно също толкова често гладя. Със себе си нося памперси, но дрешки още не съм почнала да взимам с нас на разходки. Готвенето е на заден план, просто не ми остава време, тъй като малкато много се изнервя, когато не съм в стаята, а в кухнята е студено. Но каквото и да правя, го правя сутрин. Единствено тогава Светланка ми позволява два часа относителна свобода.

И при нас коликите се върнаха. Сутринта се скъса да реве, та ми лежа на корема около час докато отминат. Заболя ме всичко от позата, но поне имаше ефект.

Слънце, ние бяхме на Аптамил, не сме сменяли шишетата. И да, наистина, не повръщаше от него. Но го взех не само заради това, а основно заради ефекта му върху запеченото стомахче. От Хипа се отказах, защото е много гъст и за три дена цялата устичка и език се покриха с дебел слой мляко. Едва съм го отмила.

И да се похваля: дойде ми цикълът или някакво негово подобие, а тъкмо бях решила да ходя при доко на контолен преглед.

# 117
rosita_ta -целта на това да се спре кърменето е най-елементарно схванато от мен е да не вливаш антитела в организма на детето, които там отново се срещат с тези на бащата и един вид отново го заразяваш по малко.../не съм силна в обясненията/.Така че,няма смисъл от тези две кърмения, трябва изцяло да се спре.На мен ми казаха два дена и аз спрях за два дена...на 27.04 ще правим отново кръвна картина  ище видя.Нашият хемоглобин също е нисък,но желязото ни е в норма и ни казаха,че е нисък от самата жълтеница, също и еритроцитите ни се разпадаха от нея... ooooh!/хемоглобин може да има нисък по много различни причини-не е задължително да е желязодефицитна анемия/.

# 118
Глафира, с какво й чистиш езичето?И на Радо цялото е бяло от млякото и се чудя какво да го правя... newsm78

# 119
rosita_ta забравих да спомена,че ме предупредиха задължително подсладена вода да се дава...

Общи условия

Активация на акаунт