Споделете 104

• 21 524
  • 738
  •   1
Отговори
# 390

Лакоми, ама дупета. Демек, гъзèта.

Най-малкото гъзè се събужда. Отивам да го преповия.

# 391
  • о`майна лунна нощ е
.... Просто ще лентяйствам. Полов ден Simple Smile

?

# 392
Реши този път вместо батерии да свиеш кола, за да видиш можеш ли, и се оказа, че можеш? Grinning
Не. Не е за пред кърмачки. Гадно е.
-------------------------------------------------

Бу ми звучи, като "жълтото Бубу". Една жигулка, с която бившия ми шеф се блъскаше във всеки, който го засече или притиска по улиците. Беше яко.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Айде да е само няколко минутки, а?

# 393
Полов ден - това е крилата фраза от един стар виц... Животните в гората обявили трудов ден - да си почистят гората. Всички се включили, само Зайко го няма. Отишли животинките в къщичката му и гледат - Зайко седнал на леглото и си клати краката. Питали го защо не се труди с другите. Зайко отвърнал: "Днес имам полов ден - зае*ал съм мамата на всичко".  Laughing
Това е, моля да не ви минават други мисли, че съм без мъж, както казах, ще ми развалите имиджа на благонравна съпруга... Joy

# 394
Мъка.
Пералнята не поема прахта, обаче прането излиза с пяна (сиреч не плакне) и тъпият котлон (последният, работещ като света) загрява както му е угодно.....
Може ли и за мен 100 000 от което е останало

# 395
  • Казанлък of all places
Ако си станал в 10, какво казваш?
Момчетата намазаха една кутия сандвичи и отидоха на пУкник.
Сама , с кафето, по халат, кеф!

# 396
Освен кърмачки, сме и хора. И жени. Любопитни.

# 397
Имах половин час само за себе си. Никакви момчета наоколо. Не ми се беше случвало от 2 години и нещо.

# 398
Спомних си за Рики Тики Тави. Ау, що сълзи съм ляла за бедното живитинче!?

# 399
ПиснА ми на шапката да ми бръмчат хеликоптери над главата!!! Stop
Снощи си изкривихме вратоврте със Станислав да ги зяпаме, ся пия кафе-пак врът-врът насам -натам.

Мене пък ми писнА маршрутът София-Варна- София- Варна....Поне хеликоптерите да бях видяла.
Здравейте и запис!

# 400
Реши този път вместо батерии да свиеш кола, за да видиш можеш ли, и се оказа, че можеш? Grinning
Не. Не е за пред кърмачки. Гадно е.
-------------------------------------------------

Бу ми звучи, като "жълтото Бубу". Една жигулка, с която бившия ми шеф се блъскаше във всеки, който го засече или притиска по улиците. Беше яко.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Айде да е само няколко минутки, а?

Зефси, така не съм се хилила от седмици! Мерси. Simple Smile
Нимфетко, Mr. Green Simple Smile

# 401
Нимфетко, не споменаваш дали след изказването на зайо, останалите животни не са му направили наистина полов деня.
Щото аз днес бях на трудов ден в детската градина. Заплатих възпитателния си напън (децата бяха с мен) с мазоли и кръстобол. Но пък беше полезно да погледна учителките и другите родители в различна светлина. Абе, повече съм доволна, отколкото недоволна. Освен това за довечера имам приятна среща на по вино.

# 402
  • До хладилника, който обичам
Зефс, офертите на лични ми ги отправяй, моля те, не пред хората, какво ще си помислят! Blush

Бях навън, времето е прекрасно. Ще ми се пролетта да продължава по-дълго, а не като сега - зима, зима, зима, студ, 2 седмици пролет, лято, лято, лято, жега.

# 403
Мишона, Гал Hug Не знам продължението на вица, ама моят ден не беше полов... Почистване и прибиране на всички зимни чепици, миене на чинии, пералня и простиране... Tired А друго бях замислила...

# 404
  • Бу-у-урга-а-ас
В Бургас е много свъсено времето, че и студено, да му се не види. Откиснах си цял ден из форума. Кристиян се опитва да се разболее и май успява. Лошото е, че и аз съм болна.
Това обаче е добра причина да обявя "полов ден" и аз. Добре, че вие ми причинихте по някоя друга усмивка и хилеж.

Ако съседите около вас ремонтират бихте ли помолили да погледнете какво правят, ей така от едното любопитство? Ама съседи, с които сте само на Здравей/здрасти по стълбите - никви ракии и футболни мачове заедно или пък ходене по чехли за сол и глава лук.

Общи условия

Активация на акаунт