Споделете 104

• 21 503
  • 738
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Прибирам си я, Анджи!
Споделям къща пълна с лично приготвените от мен сладкиши и и гостите, тръгнали си преяли, със заснежени от пудра-захар скутове и деколтета.

# 451
При мен не иска Rolling Eyes

Не обичам много много гости. Цял ден приготовления и накрая лудницата е за мен. Заведения бол.

Пепи си офъка бретона сам, изглежда потресавщо.

# 452
Ако слушам Марк Твен, и ако ти плащат, е работа.
Дуци, копирай линка и го пейстни горе.
Жози, това до вегетарианеца ти ли си?

# 453
Тъй верно, Вълчанов. Язе съм.
Добре охранена, месоядяща. Mr. Green

# 454
А, охранена, минала си покрай охранените. Бях си изградил представа като тьотята от "Они сражались за Родину".

# 455
Ако слушам Марк Твен, и ако ти плащат, е работа.

Да, би могло да е, но пак не е физическа.

# 456
Имам една приятелка: същата, дето ме докара във форума (на нея да се сърдите!), която е невероятна хубавица. Много ми е мила и много обичам да се виждам с нея. Цял следобед пихме ром с нея и Перфектния и си говорехме за Намибия. Размазващо приятен ден. Наздраве!
ПП. Вълк, снимката на Жоза е архивна.  Mr. Green

# 457
Жози, това до вегетарианеца ти ли си?
Ха, аз този въпрос, Вълчо, по друг начин го знам: Ти ли си на аватара? Mr. Green
Честно, Жозефина съм си я представяла по-друга, не като тази тази вечер.

Намибия и на мен ми е цел. Поне да не си говоря наизуст за нея, както сега правя.

# 458
Онази същат@, за която се сещаме ли, Флор?

# 459
Не, Тони. Онази е третата от кликата ни. Обаче не си вдига телефона, маймуната.

# 460
http://content.foto.mail.ru/mail/svetlana772002/6180/i-6375.jpg Не знам коя е актрисата, но посини окото на нащия човек, щото се правеше на мъж.

# 461

ПП. Вълк, снимката на Жоза е архивна.  Mr. Green
Ама килограмите са си същите, Флор. Само дето си направих и кичури.

Споделям, че начеващото рейв-електро-хаус парти в кооперацията до нас рязко престана.Тъкмо се бях наточила за разправия, честна дума. Разглезени келешчета, които се възползват от явното отсъствие на родителите от дома. Представете си в най-върли жеги, когато всичко е разтворено,  купон на макс посред нощ, 2-3 часа, пияни/дрогирани, и да крещиш от терасата-никой няма да чуе.
Едит - май не са спрели.

# 462
Оф, видях я.
Нищо общо нямаш със сега според мен.

# 463
  • София
Пепи си офъка бретона сам, изглежда потресавщо.

Разказвала ли съм ви, как моят Първороден първо си отряза бретона във формата на кардиограма, под ъгъл 45 градуса от осевата си линия, след това се блъсна във вратата на 2-ри "Б". Два пъти. С едно и също око. В добавка му бяха паднали и всички горни резци. С изключение на един, който беше заел ъгъл от 45 градуса спрямо осевата линия и придаваше на усмихващото се дете вид на наказана от съдбата тъща. Те тогава си купих едни много маркови, за сметка на което мноого големи очила, които да покриват голяма част от лицето ми, за да не бъда разпозната, когато се движим заедно.
тук бретонът е пооправян, а бушонът отшумял

# 464
Тази снимка я знам, много е свежа Mr. Green
Хубава му е прическата, на моя синковец косата му е на дупки.

Общи условия

Активация на акаунт