Споделете 104

• 21 475
  • 738
  •   1
Отговори
# 525
Флор, може ли да го калесаме за моята щерка? Голямата. Поне единият ще има мозък в главата. Върна се изрисувана в татуировки от горе до доле, в това число и задника. Събула си гащите моля ви, да й нарисуват цвете, защото така видяла в един клип. Изстъргана е с телената четка, злостно, резултатно, сега свети и гледа невинно, същи ангел.

# 526
Ели, защо да разваляме хубавото приятелство с роднинство? А татуировки аз одобрявам. Дори притежавам.  Laughing

# 527
Бейлис, много хубава снимка Simple Smile Всички дечица са прекрасни и вождът е много сладък.
ve4erniza, някои и около 30-те са заядливи, какво ли ме чака по-нататък ?  Laughing
CTramell, дано ти мине по-бързо, каквото и да е. Не ти ли предложиха някакви по-съвременни адекватни лекарства/мазила ?
Споделям, че след последното зелено училище незнам дали ще си пусна дивака отново да пътува. Върна се прегракнал, с преполовен багаж, единствения плюс са зачервените му от слънцето скули на лицето,  за бузи незнам дали е редно да говоря при 27-те му килограма.

# 528
Добро утро, братчета прасенца

В трепетно очакване се събудих, какво ли хубаво нещо ще ми се случи днес?

# 529
  • вкъщи
споделям днес съм радостно настроние-имам рожденничка

# 530
Добро утро … 85;ца

В трепетно очакване се събудих, какво ли хубаво нещо ще ми се случи днес?

С този свински грип...Не знам, не знам дали да не сме вече други приказни герои. Въпреки, че аз така или иначе пак ще съм космическа свиня. Може би сестричета кокошки? Но пък Вълк в кокошарник...Ох, не знам, оправяйте се, аз съм в орбита.

# 531
Като ви четох за филиите, и си намазах един кертик с лютеница и отгоре сиренце- Оппалянка!
Като пораснем, Елист ще казва ДУ, свини! Максимализъм - може да съм свиня, но съм космическа.

# 532
Напротив, градацията е низходяща. Толкова голяма е, че чак е космическа, има криле и лети.
Давай го малко по-лековато, де. Едва понеделник сутрин е.

# 533
ДУ, Келешки!
Споделям неволен научен експеримент.
Стоплих си купа мляко в микровълновата.
Обаче само купа. Без мляко.
Купичката беше се нагряла бая над 100-те градуса.
Охладихя с мляко. Млякото стана горещо. Към 300 грама мляко стана горещо охлаждайки купата! От изненада даже и не си попсувах.

# 534
Два дни не бях гледала новини, не бях пипвала клавиатура. И ето, от понеделник сутрин, ме емнаха с новини за свинския грип. Светът бил в паника. Направо не знам Елист с какви очи чака нещо хубаво да й се случи днес.

# 535
Казах ви аз да се наливате, понеже няма време, вие не та не. А на ви сега световна криза, негър президент, мис България, свински грип, а и 2012 чука на вратата.

# 536
  • о`майна лунна нощ е
С нетърпение чакам следващата епидемия - минахме от луда крава, през птичи грип, последван от свински ... Сега предстои нещо рибешко да изкочи.

Добро утро!
Понеделник е ... трябва ли да продължавам?

# 537
Честито на рожденичката, Йовета!
Понеделник, свинщини разни, но пак ми е весело. Това моето буди съмнения вече.
Вибромат, всеки път, като ти видя ника и ми изниква спомен за простотийките на Иво Сиромахов- бамбуковата пръчка с две враждебни оси и Леонардо.  Embarassed

# 538
добро утро
Въпреки слънцето навън
на мен ми е доста криво,,без причина
Пълнолуние ли имаше тази нощ,въобще не съм спала
по едно време към 3 мислех да пускам компа,но се ужасих от тази мисъл...
Това пристрастяването  не води до нищо хубаво

Йовета-честит празник!!

Кат-Честит Рожден ден!!!

Василиса--живо и здраво да е тролчето!!

Последна редакция: пн, 27 апр 2009, 09:35 от MЪНКИ

# 539

Няма нещо, което да не е предвидено и надеждно описано и прогнозирано във фантастиката.

Общи условия

Активация на акаунт