Отговори
# 210
matza83   Много ти благодаря  Hug

# 211
  • София
маца да ти е зив и здрав мъа и все така добре да ви гледа с Бобче,а скоро и семсйството ви да се увеличи с още един човек Simple Smile(щях член да пиша,ама нещо не ми звучи добре в края на изречението Simple Smile )
Луси коремчето ти е много сладко,мое да съм пропуснала,но вие разбрахте ли пола?
Мойта най добра приятелка е бременна и вчера са били на ФМ и са им казали че ще имат момче Simple Smile
А покрай тези бебета и бременности така се замислям и аз дали да не соретнем още едно....колко му е!

Иначе заметресение ние не сме усетили и слава богу,че щях да се шашна...

Теди не бързай с АМ,колкото по дълго издъриш толкова по добре Simple Smile

Днес какъв мрчен ден е от сутринта с какво ще забавлявам хлапетата незнам...
Вчера бяхме в Патиланци и детската дунгла е супер,само дето не пускат толкова малки дечица сами и трябваше да вървя подир Лъчезара.
Ако на някой му се ходи там през седмицата(че пак го дават дъдовно) да свирка!

# 212
слънчи, Whistling Whistling Whistling

# 213
Луси, много ти е сладко коремчето.
Земетресението го усетихме и ние. Както си седях на компа ми се разтресе стола. Веднага погледнах лампата, но не се клатеше, само водата в тубата се кандилкаше.
Аз помня земетресението 1977 или 1978  г, бяхме на село, изкараха ни на двора, а пътеката се виеше като змия.
Тед, и аз Натали като беше на 1 месец реших , че нямам кърма и за всеки случай си купих един Нан. Ами и даже и направих 30 мл. Тя не го изяде, но аз се успокоих , че няма да си уморя детето от глад като съм запасена. После този Нан си го слагах в кафето.

# 214
Луси, страхотно коремче си имаш Hug
Албемнче, май е нормално през втората бременност корема да е по-голям, да кажат мамите с две и повече деца Simple Smile
Маца, честит ти рожденник Hug
Мен още ме е яд, че няма да  съм си в бг за срещата Sad

# 215
  • до една звездичка
Ха, добър ден! Дочаках го, разгеле, след като (очаквано), не спах през нощта от страх и преговаряне наум какво да взема, освен Стела, ако друсне пак  ooooh!
На сутринта съм се унесла, но буболечката бързо ме извади от унеса, първо - с ритник по главата, после - със серия от удари с празното шише.  Confused

Честит рожденик на Мацето. Млад татко! Да е жив и здрав, да ви радва с Боби!

Студено и дъждовно е днес при нас. Sad Разходка не се очертава, ще използвам да изпера количката.

Хубав и спокоен ден ви желая!

# 216
Албемнче, май е нормално през втората бременност корема да е по-голям, да кажат мамите с две и повече деца Simple Smile

Не е така, Мари.  Naughty
Всяка бременност е различна.
С втората бременност ми беше най-малък корема.

Аз още не съм дала мляко, но днес ще му е сефтето.
Пие от сламка много отдавна, не помня даже вече от кога.
Самичък се научи, никой не го е учил.
От чашка също може, но се олива.
Само от шише му е трудно, но пак може да пийне, не е като да не може.
Иначе в последно време много налита на.... семки.  ooooh!
Вече сме станали като империалисти - крием се, когато ядем семки.  Mr. Green
Ами, страх ме е - дам му 2-3, ама той не престава, че и сам си ги вади от пликчето и ни носи да му белим.
И се принуждаваме да крием семките.
На солетите им казва "Ня-ня" (нямам идея защо  Thinking).
Знае къде стоят, и когато иска, завежда някой от нас до шкафа, сочи нагоре и иска "Ня-на".  Laughing
Също много обича да разхожда батко си нагоре надолу.
Отива, пъшка, бута го да стане и като го хване за ръчичка и е много щастлив.
И като се хванат двамата и само обикалят наоколо...
 Laughing

# 217
Може Джулка, на мен така ми бяха казали, тъй като коремните мускули през следващите бременностти са по-отпуснати, но пък всички мои познати май през втората бременност са качвали по-малко килограми.Наистина бременност с бременност не си прилича.
Даная вчера каза- жаба, и толкова се въодушеви от тази дума, че цял ден я повтаря Grinning

# 218
  • Бургас
Маца да ти е жив и здрав рожденника и да те носи на ръце. Wink

За коремчето аз и с трите си бременности бях ходещо слонче.Разбирайте огромни. Embarassed И четвърто да имам пак ще е така . Wink Явно така е при мен.Пре всеки е различно.Иначе Луси твоето си е миниатюрно и сладурско. Grinning

И Калин не пие прясно мляко,но той и АМ ми отказа отдавна.Ядем мляко или с лъжица само кисело или прясно ,но направено на нещо или с нещо.

И ние сме от страхливите да се пуснат все още от ръчичка.Всъщност той не иска да го държа де ама се изтрелва веднага пълзейки.Така,че Жужу чакам ви в Бургас да си правят компания със Сиянка.Жалко,че и Стела на Дега не можем да присъеденим ,че да се пуснат дружно. Laughing

# 219
  • на плажа
 Здравейте!
 Честит ти рожденник, Маце  Hug!
 Аз се позагубих виртуално, ама не мога да насмогна. Имаме вече проект на кухнята, в понеделник ще ходя да я капарирам и да се почва. С ремонта сме все още до никъде, пари няма и съм в стрес  Crazy. Ред е на ламината и плочките в коридора и кухнята. Ужасно е да се прави ремонт. Само да монтират кухнята и се местим. Ще спим на един матрак, ама ми писна да даваме по 300 евро всеки месец за наем( и то на една стая!).
 За какво Арбанаси говорите  newsm78? срещата не е ли в Лесопарка? Нас ни поканиха в троянския балкан ведна виличка, но не знам дали ще успеем да се организираме. Ако успеем, ще излъжа по-силната половинка да наминем покрай вас ( ако е близо де), за да се видим  Hug.
 Зъби - имаме вече 14 - и двата кучешки пробиха, но ми се струва, че и долните нещо напират.
 Мирчо е малко сополив, но ако му помине до другата седмица и ние ще се включим в патиланските лудории  Wink.

# 220
Vqra_svilka,честит рожден ден.Бъди здрава, щастлива, обичана и уважавана жена!Нека всички хубави неща, които си намислиш днес да ти се сбъднат през идната година!Много весел празник ти пожелавам и мнооого усмивки и подаръци!

Маца,честит ти рожденник.Да ти е жив и здрав.

Ирка,да срещата е в хотел Лесопарка,който е на 2 км от Арбанаси.Затова може би са написали Арбанаси.

Луси,много сладко коремче имаш. Heart Eyes

И Илия доста намали яденето,всеки ден ми отказа едно от яденето - един път закуската,един път обяда или следобяда,но вечерята с мляко никога не пропуска.

# 221
  • Пловдив
Честит Рожден Ден на Vqra_svilka!!!   bouquet

Честит рожденник на Маца!!!   bouquet

Луси, много сладко коремче  Heart Eyes

ИраМира, знам колко е неприятно да се прави ремонт  ooooh! Дано скоро приключите и паричките да стигнат Simple Smile

Теди, ще премине тази криза на растежа и всичко ще бъде ОК  Hug
(отиваме за 1 месец на гости в щатите)

Аз с какво да се отчета  newsm78 - Освен, че ужасно дразнещо е това, че Михаела е започнала нон стоп да казва "Не". Това искаш ли - не, онова искаш ли- не .. дори и да го иска пак първо казва не и върти глава. Постоянно ми носи разни неща, които се отварят по някакъв начин и тя неможе да ги отвори, аз да ги отварям. И съответно се нерви, че не го правя.
Набира се на мускули  Laughing на таблата или на решетката на кошарата, качва се на матрака и се опитва да мята крак за да влиза в кошарата. И да излиза от кошарата катерейки се иска, но аз винаги я слагам да спи в чувал, та явно това я затруднява Simple Smile
Тя също много говори, но пред непознати хора или като е навън е коренно различна. Един сериозен резидав  Crazy поглед, едно чудо .. .. Въобще не иска нищо да прави и да показва Simple Smile Явно няма да прави кариера на цирков артист  Laughing

# 222
  • София
Ирка ако отидете в Троянския балкан няма да ни посетите. На още толкова път е.  Grinning А за ремонта много добре те разбирам.  Peace Още съм без мивка в кухнята, без первази по стаите и какво ли още без.....
Ханна, ами то наближило и вашето тръгване.  Grinning Исках много да дойдеш и да се запознаем. Ама нали знаеш за Мохамед и планината.  Mr. Green Ти се върни пък после ще видим.  Hug
      Vqra_svilka

# 223
Честит рожден ден на Вяра Свилка! Много щастие, късмет и любов!
Честит рожден ден и на Мациния мъж! Много да те слуша и обича!
Хана, лек път и незбравими преживявания!
Люси, много ти е сладко коремчето! Като гледам моето е по-голямо от твоето, нищо че си поне 3 седмици по-напред. И аз май ще ставам слон, за съжаление  Sad Тръгнах с 5 кила още от предишната бременност и незнам какви неподозирани висоти мога да постигна  Mr. Green
Вале, как сте? Драсни няколко реда, че те сънувах и сега само ви мисля  Hug

# 224
ЧРД на вяра свилка!  bouquet

Ирка, дамата ме е изпреварила, от мястото където ще сме, до троянския балкан са повече от 100км ConfusedНяма да се видим.

Общи условия

Активация на акаунт