Отговори
# 225
Vqra_svilka,честит рожден ден!Бъди много здрава, щастлива и усмихната!

# 226
Вяра, честит рожден ден, с пожелание за много здраве и любов  Hug
Маца, честит празник и на мъжа ти, много здраве му пожелаваме и винаги да сте много щастливи  Hug

Аз със скромните ми 45кг и страхотен метаболизъм много трудно качвам килца (дай боже все така да е) и коремчетата и бебчтата ми явно са все миниатюрни  Mr. Green Но важното е да сме здрави  Praynig
Но сега ме мъчат едни сополи, отгоре на всичко и зъбобол ме подхвана. Мъдреца явно е заболял и се моля утре зъболекар ми да се смили над мен и да има свободен час. Направо не се търпи, а от вчера се обади пустата болка  ooooh!
Мари - и аз съм го чувала това за 2рата бременност и отпуснатите мускули. Реално при мен по рано пролича и ми е много по голям корема от предния път.
Слънчи - на 12.05 съм на ФМ, засега не зная пола на бебчо Peace
Хана - пожелавам ви лек път, много весело да си изкарате и ако имаш време, наминавай  Hug

# 227
Благодаря ви момичета. Няма да пиша нищо, само да се похваля - най-после  и аз се сдобих с лап топ. Беше голяма война за компютъра, та... Ще пиша др път..

# 228
Честит рожден ден на Vqra_svilka! Здраве и щастие!  bouquet Честито ти и придобивка - лаптоп. Със здраве да си го ползваш! Hug
Маца, честит ти рожденик и на теб! Да ти е здрав и корав! Много да се обичате и да се слушате! Hug

С бременеенето - на мен втория път ми пролича наистина по рано.... но като килограми пак толкова качих. А иначе, бременностите си бяха наистина различни от към болежки. Peace
Люспи, стискам ти палци за зъболекаря утре. Много неприятно, точно сега да те хванат такива мъки. Praynig Hug

Рая продължава да точи едни сополи..... пууууу край нямат #Cussing out.... десет дена вече. ooooh!

# 229
  • София
Вяра- Честит Рожден Ден .Да си жива и здрава и много щастлива  bouquet  bouquet  bouquetЧестита ти придобивка!

Маца- да ти е жив и здрав рожденника  bouquet  bouquet

Люси- дано леко мине при зъболекаря Praynig Praynig

Клое- дано заедно да са по-смели! PraynigВъпреки ,че тайно се надявам до юни месец да са се пуснали вече. Embarassed Embarassed

# 230
Добър вечер ,

и аз най сетне да се включа .

Честит рожден ден на Вяра !

Честит рожденник на Маца!

Люси , дано мине леко при зъболякаря ! Много мразя да ходя на зъболекар  Mr. Green

П.С. Ако нещо съм пропуснала ,моля да ме извините ,че не можах  всичко да изчета  Embarassed

# 231
Моя мъж благодари на всички ви за поздравите Hug

Честит Рожден ден и на Vqra_svilka  bouquet  bouquet  bouquet

Люска, по-гадна и нетърпима болка от зъбобола няма, стискам палци да мине бързо Praynig

# 232
  • Троян
Ира ако не идеш до срещата аз съм тук,така че може да се срещнеш с нас,ако времето позволи Mr. Green

# 233
Добър вечер, гледам няма нито една нощна птица. Мен нещо ме е обхванал среднощен трудов ентусиазъм...не отиват на добре работите Laughing
За яденето вече сериозно се чудя как да му го огранича, направо се плаша. Само да види някой,че яде и веднага се лепва и започва едно влудяващо мрънкане.
За ходенето, няма какво да се тревожите, щом ходят за ръчичка. Поне не ги гоните по цял ден. Аз имах неблагоразумието да покажа на Боби ,че боклуците се хвърлят в кофите и сега само се опитва да се докопа до някой боклук и ходи към кошчетата за боклук.
Ами оплаках се Laughing . И да не съм много черногледа, ще кажа,че иначе е станал много самостоятелен, играе си сам, казва десетина думички, но само дома иначе гледа като отровен и ако някой му е много симпатичен може да изтръгне от него една въздушна целувка Laughing

# 234
Аз имах неблагоразумието да покажа на Боби ,че боклуците се хвърлят в кофите и сега само се опитва да се докопа до някой боклук и ходи към кошчетата за боклук.

И аз му показах на моя, но навън е твърде зает да се държи за крачолите на майка си и няма време за други занимания...    Crazy 

# 235
Ето ме и мен, най-сетне. С две думи, Гого направи алергия от АБ и на четвъртия ден се наложи да го спрем. Сега пие антиалергични, а утре сме на лекар да видим дали има още гной в гърлото. Неприятна история.

Иначе като цяло сме добре. Ходих на кръчма с мръсни песни  Laughing голям смях падна.
.
Днес моята майка има РД, но тъй като е родена в комунистическо време, за баба ми и дядо ми е било голяма чест да я запишат официално в акта за раждане на 1 май, и тя така си празнува, но аз като една гадинка днес и спретвам парти-изненада, така че като се прибере вкъщи ще има гости, вечеря, подаръци и торта. Дано я зарадвам.

Това е момичета, благодаря ви, че мислихте за нас.

# 236
Добро утро!

Гадче, и на моите двама се е случвало да пият АБ за ангина, да направят алергичен обрив към 3я ден и да спрем приема.
И въпреки това не останаха недоизлекувани, колкото и странно да ми се стори.
Да се оправя сладкият Гого! Hug

ЧРД и на майчето ти!Да ти е много, много здрава!  bouquet
Не се съмнявам, че ще се изнанада много приятно!

Аз се гордея, че най-после записахме час на Дарена за хомеопат, откак се е родила се каня Embarassed

Ааа, а чухте ли за епидемията от морбили тук в нашата част от БГ? Rolling Eyes
Нали тази ваксина на 13 месеца е морбили/паротит/рубеола?
Като свършваше репортажа много ме стреснаха, защото казаха, че самата шарка не е страшна, но после толкова срива имунната с-ма, че това можело да доведе до смърт Confused
Аз забелязвам, че след като моите деца изкараха варицела, боледуванията им зачестиха и то не минават лесно, както преди това.

# 237
Добро утро Simple Smile
Гадинке,много неприятно. Дано скоро Гого е добре!Не знаех, че е имало такава практика с датите...поне се е подмладила с няколко дни.
Фил, да тази на 13 месеца е морбили,паротит рубеола.  Те тъкмо се похвалиха, че от 2004 няма нови случаи/поизлъгаха де /
Аз да се оплача....вече нямам незагорена тенджера в къщи. Ще се купуват нови да видим колко ще изтраят Joy

# 238
Вале много неприятно, да му минава бързо на Гого.  И честита ти рожденичка   bouquet
И Натали в къщи показва различни животни какво правят, но навън не иска. И все се натиска в мен.  Досега още не е пила антибиотици (къде е емотикона чукане на дърво)
Баща ми е роден на 9 септември 1945. Но са били толкова заети да празнуват първата година от освобождението, та са го записали на 10  Laughing

# 239
A моят баща е роден на 26.12.46 и са искали да го скрият и да го запишат на 01.01.47 ooooh!

Дух, що?Щото много готвиш или щото много форумстваш, докато готвиш Laughing

Общи условия

Активация на акаунт