Отговори
# 60
  • Пловдив
Кое е момиченцето с жълтата блузка и красивите сини очи в албума?
Синеочке? Wink Твоята Моника ли е това?

Тя е, тя е, но майка й не можа да намери опцията за надписване на снимки.  Embarassed
Аха, ясно. Виж как я познах - по очите  Heart Eyes

Относно Стийн Мопа -  Аз пък най-обичам да лазя по корем и да бърша на ръка подовете. С тези бърсалки никога не светва така, както да го излъскаш ръчно  Embarassed  Laughing
Хем и гимнастика малко.
Иначе когато нямам време замазвам с обикновените бърсалки  Simple Smile

veihaivei, не разбрах какво попита за анкета за литературен герой  newsm78

# 61
  • В сънния Люлин, прибулен...
Ханна, не съм питала, повиках Пипи да почерпи по случай това, че е фаворит  Embarassed Hug
И аз най-обичам на 4 крака, особено с микрофибърна кърпа. Но напоследък нещо ми се ще по-набързо да става и ако може по-начесто. Аз иначе с пълзенето действам бавно, а никой не чака...

Моето момче спа близо 4 часа. Всякакви глупости могат да се измислят за толкова време.

# 62
  • Пловдив
Ханна, не съм питала, повиках Пипи да почерпи по случай това, че е фаворит  Embarassed Hug
Аха, нещо не схванах веднага.
И още не схващам особено, но и аз искам Пипи да се появи  Simple Smile

п.с. Алекс, виждам, че си тук - Пиши как сте? Оздравяхте ли? Четох те случайно в друга тема. Hug

# 63
  • В сънния Люлин, прибулен...
Ето го това за анкетата и Пипи - любим литературен герой
http://www.vesti.bg/?tid=40&oid=2105851

Последна редакция: ср, 22 апр 2009, 16:39 от veihaivei

# 64
Олеее, Гаде, къде пък я лепна Гого тази гнойна ангина? Горкичкия Cry, бързо да се оправя и той. Praynig
Аз смея да твърдя, че на третия ден от приема на антибиотик, положението с моята гнойна ангина е далеч "по-розово". Най после мога да преглъщам спокойно. Продължавам лечението и се надявам до края на седмицата да съм приключила.
Синеочке , и аз процедирах като теб. Лапвах хапчето за смучене преди лягане и го оставях да действа през нощта. И мен ме беше страх от задавяне, но болката си беше нетърпима. ooooh!
Оф, стига с тез болести. Да си отиват вече. #Cussing out Ама то и времето едно шантаво...... тъкмо се беше затоплило и айде пак захлаждане..... пууууууу, май месец дойде. Whistling

Снежи, чудесни снимки..... зеленина, цветя...... истинска красота! Прииска ми се да се отъркалям и аз на таз тучна поляна с мъжо разбира се. А моделката на снимките е голяма сладурка! Hug

# 65
хмм, не знаех, ама щом трябва Laughing

# 66
  • София
Само да кажа, че ще дойда на срещата. Wink

# 67
Гаде, несправедливо те обвиних, дано Гого бързо се оправи. Другия път ще дойдеш сега ще загреем пък по нататък пак!

Veihaivei, за четири часа не измисли ли кой да гледа малкото мишле и ти да се присъединиш към групата? Още имаш време, така че не се ослушвай  Simple Smile

Gab_i супер, защото се чудех как да те информирам, надявам се си казала на Impatient.

# 68
  • София
Само запис.
Тук сме, добре сме, лудницата е пълна. Баща ми е тук за някакви процедури та съвсем ми е пълно.
чао!

# 69
  • София
Ане, даже ще я взема и ще я докарам.  Mr. Green

# 70
  • Варна
п.с. Алекс, виждам, че си тук - Пиши как сте? Оздравяхте ли? Четох те случайно в друга тема. Hug
Не все още за съжаление Sad Надявам се с истинската пролет и лято болестите да се махат завинаги

# 71
Здравейте. Hug
За стийм мопа и влиянието му върху ламината Crazy:
В квартирата,в която бяхме в Сандански, хазяйката чистеше със стийм моп ламината. Ламината блестеше супер и мога да кажа ,че не беше никак повреден. Освен това едната мама,с която бяхме там ползва стийм моп у дома си и е супер доволна.
И аз се замислям за един. Остава само да навия половинчо Crazy.
П.С. Снежи-снимките са супер Hug

# 72
марабата

От днес мойто мъж е на работа и останах сама да командвам парада. Сутринта в 9,30 ни спряха тока и го цъкнаха в 16,30. Таааа, в този дъжд се седяхме вкъщи и с Яни пренаредихме гардероба. А когато Ина се разреваваше, Яни ходеше да я люля. Много се стараеше в задачата и дребното после не смееше да гъкне.  hahaha

Вей, ние сме с теракот, така че не мога да се включа в прецакването на ламината в спалнята.  Mr. Green

А на мен май и един цикъл ми мина покрай лохиите.  newsm78 Та сега май пак съм опасна и рискова за първото тримесечие на 2010  Thinking А ми се палуваааа  Whistling а и пролет пукна ... Blush

# 73
Вей-за прецакване на ламината-да си кажа как аз прецаках моя Embarassed(без да искам).
Спалнята ни е от тези,дето им се вдига матрака и отдолу е шкаф. Т.е. е много тежка. Та преместихме я ,защото изби мухъл(строителя ни е за  #2gunfire,но това е друга тема). Та от местенето се надраска ламината много гадно. И ме е яд ,защото водих спор с половинчо за цвета. А свекър ми го довърши после като изпусна тежкия телевизор върху него и му направи дупка Sick. Без да иска естествено,ама ми беше нов Cry.
Идейки от мен Hug

# 74
  • София
Момичета срещата на мамите все още тече, но аз като най-примерна си тръгнах първа. Mr. Green На маса без деца е супер, но моя мъж издържа сам с Криско до 2 часа. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт