Отговори
# 45
  • В сънния Люлин, прибулен...
Христос Возкресе!
Малко със закъснение, но какво са 2 дни на фона на към 2000 години
Желая ви сияйни и щастливи дни на здраве, любов (платоническа и венерическа) и приятни вълнения!

Tedsan, имате ли ламинат, това нещо стийм моп не го ли прецаква? Доволна ли си?

Ane, сложи ни всички в джоба с тези приказни яйца!

Kloie, всичко е добре, когато свършва добре, ако имаш още някой бял косъм, надявам се, че останалите ще ги сдобиеш в здраве - твое, на семейството и близките!  Praynig

И ние се тръшкаме. Друго - като е недоволен, заравя лице в нещо и страда. Нали е мой човек, много ми е смешен. Навън обаче е по-тих от вода, оставя се да му взимат от ръцете играчки, въобще не показва характер. Дано се научи да се брани. Ангелче, като сменен е.
Вчера татето му донесе един охлюв. Прави му "боц" татето на рогцата, а дребният, нали е шушумига, не прави "боц", а хваща ръката на тате си да бутат рогцата...

Айде, споделете нещо за доставки от Англия... Специално за транспорт.  Емпреса? Знам, че трябва да чета темите в "На пазар", аз питам аз лични впечатления и... преживявания.

# 46
  • пред екрана
Привет!

Фил много сте готини.

Клои  Hug, Мики Hug, ГАби Hug, Жужу Hug Джули Hug

Резултат от консултацията - 10,300кг  79 см.  + ваксина за шарки  - /от миналия вторник/ засега няма проблем.

Силви, връзват се хората степента им на внушаемост е по-висока, а при някои инстинкта за самосъхранение. Ама като слушам коментарите добре са си изкарали и тия дето са били навън особено младежите на Кенана  cheers cook.

# 47
Да се запиша, докато не е свършила темата...   Crazy 

# 48
Аз за среща тази седмица пропускам - пълна ми е програмата.
Фил, отивам да ви гледам.

# 49
Пуснах Нова тема за националната среща.Може там да коментираме предстоящата среща и това кой какво го вълнува по този повод.

# 50
  • Пловдив
Кое е момиченцето с жълтата блузка и красивите сини очи в албума?
Синеочке? Wink Твоята Моника ли е това?

# 51
Кое е момиченцето с жълтата блузка и красивите сини очи в албума?
Синеочке? Wink Твоята Моника ли е това?

Тя е, тя е, но майка й не можа да намери опцията за надписване на снимки.  Embarassed

# 52
Гаде е как предаваш групата, сега пък пълна програма.
Казвайте за довечера кой сме, за да запазя маса. И да действаме, времето е само за винце.

Към момента сигурни са Nikatali, Gab_i, Пипи и аз

# 53
Ane, и Impatient беше написала, че ще може да дойде. Дано се включи, за да потвърди!
Жалко, че Валя е заета и няма да може да дойде  Sad

# 54
Здравейте,
имаме резервация за 19.30 във Мr. Pizza на улица Неофит Рилски 44, ето го мястото - http://www.mr-pizza.info/index_.php?lang=bg&p=contacts, на мое име. Както ми обясниха долу в сапарето под телевизора  Simple Smile

Масата се пази 15 мин. запазила 8 места с възможност за добавяне на още.
Не съм сигурна дали инфото стигна до всички, моля ви ако имате скайпове или телефони да пратите по едно съобщение на другите мами, който днес не са се логвал във темата.

Благодаря! До довечера  bowuu

Последна редакция: пт, 24 апр 2009, 13:32 от Ane

# 55
Здравейте ,

ето ни и нас след празника .Изкарахме си хубаво ,хапнахме агънце .Понеже не съм ви чела  ,един общ поздрав Embarassed
Честито на всички ,които са имали повод тия дни !

Ето и снимки ,на който му се гледа.
http://teodorap.multiply.com/photos/album/16#3

Чао за сега и лек ден!

# 56
Яд ме е, че не мога да дойда, но на всичкото отгоре се докарахме с гнойна ангина и сега Гого е на антибиотик.
Много ме е яд, кога дойдохме, кога почнаха болестите!!!

Весело изкарване, момичета и да не забравите снимки да правите.

Фил, големи сте сладури от това, което видях.
Снеж, и вие не отстъпвате. Само се чудя теб защо не видяхме.

# 57
Бръм!
Вчерашната консултацийка ме шашна 10,400кг.и 84см. на мама каскадьорчето  Heart Eyes и като заспа в 18.00ч. снощи, та чак днеска в 7:00 се събуди и слава богуму паднаха батерийките, че днеска едно поспаливо време и ще подремна  newsm46
Вейка за стийн моп-а мога да ти кажа, че съм мега доволна и съм го ползвала върху дюшеме и теракот и малко балатум, ама виж наа ламинат не съм  newsm78
Еба ти болното време като чета доста болнички има, ние за сега сме само със сополки
Снежка много живописни снимки  Hug

Последна редакция: ср, 22 апр 2009, 14:37 от millenita_g

# 58
  • В сънния Люлин, прибулен...
Точно на ламинат е въпросът. В едната стая не ми харесва как се съчетава със спалнята и с удоволствие бих го прецакала, за да го сменя. Но в трапезарията има още живот.
Някой има ли опит със СТИЙН МОП на ЛАМИНИРАН ПАРКЕТ?

Много ме боли кръстът и гърбът, така ще ми се улесни домашната работа с един такъв домашен любимец...

Пипи води анкетата за любим литературен герой. Пипи...?

# 59
  • Троян
На нас ни предстои рмонт,та я споделете този ламинат как го почиствате иначе,и със Стийн мопа ,не се ли овляжнява много въздуха,аз едвам се отървах от мухала newsm78

Общи условия

Активация на акаунт