ЗАБРАНЕНА ЛЮБОВ-16

• 21 880
  • 471
  •   1
Отговори
# 30
И  аз  тук.

# 31
дано довечера да има сериал Praynig

# 32
И аз тук. Whistling

# 33
# 34
Привет!

Присъединявам се към вас официално!!!  Flutter Доста време скришом ви четях, но не се стърпявам да се включа. Аз също гласувах на Крис, защото Васил го нямаше  Sad 

Много ме е яд на брадърите. Мразя ги вече дори! Twisted Evil Тяхната алчност придоби доста големи размери! Просташките вметки на Кънчев са под всякаква критика, а аз бях останала с впечатлението, че е интелигент. Или пък доста му пълнят джоба за да се държи по този елементарен начин  Thinking Кога най- сетне ще свърши, че да си гледаме на спокойствие филма  Praynig

Слаш, мнооого ти е хубав подписа   Cry Дай насам и за нас един! Или кажи как да си направя като твоя! Боже, гледам ги двамцата ... и се усещам как се прехласвам.... То бива, бива красота и нежност, ама това прекрачва границата  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
здрасти:) ако този ти харесва, взимай. Ако искаш някакви промени по твой вкус - кажи какви. За мен ще е удоволствие  Heart Eyes

# 35
  • Луната ни пази
Днес Милен Цветков коментираше, ч ВИП- а са се оляли и следващия лайф се е очертавал около 8 часа. Снощи пусках към 23 и 30 и грам нямаха намеренеие да свършват скоро. дес пък Ивайла ти искала да се защитава и да гледа записи. И с нея ще ни занимава Нова, така че твърдо сме на БТВ.

# 36
Днес Милен Цветков коментираше, ч ВИП- а са се оляли и следващия лайф се е очертавал около 8 часа. Снощи пусках към 23 и 30 и грам нямаха намеренеие да свършват скоро. дес пък Ивайла ти искала да се защитава и да гледа записи. И с нея ще ни занимава Нова, така че твърдо сме на БТВ.
Кво ТОЧНО е казал Цветков  Rolling Eyes И как така "следващия лайф се очертава околко 8 часа,че той винаги е бил от 8 абе омотах се newsm78

# 37
 #2gunfire (това е за "любимците" от НОВА)

# 38
Здравейте фенове и фенки на сериала Забранена любов. Преди броени часове писах оплакване и сезирах зашита на потребителя, за това, че НОВА ТВ пуска реклама, която действително е лъжлива. Довечара от 22:00 в Заранена любов ще видите . .. мина 23:00 часа няма сериал значи лъжат с рекламата си и затова ще си изпатят и дано глоба да отнесат. Надявам се до края на седмицата да направя проверка ида се свържат с мен, ще Ви уведомя веднага щом имам някакъв резултат от тяхна страна. Поздрави Марто  bowuu

# 39
Здравейте фенове и фенки на сериала Забранена любов. Преди броени часове писах оплакване и сезирах зашита на потребителя, за това, че НОВА ТВ пуска реклама, която действително е лъжлива. Довечара от 22:00 в Заранена любов ще видите . .. мина 23:00 часа няма сериал значи лъжат с рекламата си и затова ще си изпатят и дано глоба да отнесат. Надявам се до края на седмицата да направя проверка ида се свържат с мен, ще Ви уведомя веднага щом имам някакъв резултат от тяхна страна. Поздрави Марто  bowuu
Браво bowuu

# 40
  • София
точно щях да питам имаше ли вчера, не можах да стигна до тв-то, ама като знаех че ще има лайф с Аня, и не очаквах серия, не съм изтървала значи

# 41
  • Варна
Кво ТОЧНО е казал Цветков  Rolling Eyes И как така "следващия лайф се очертава околко 8 часа,че той винаги е бил от 8 абе омотах се newsm78
Павлина, мисля, че мегилинка има предвид продължителността на предаването, а не часът на започване.  Peace Дано днес да има епизод!  Praynig

# 42
Павлина, мисля, че мегилинка има предвид продължителността на предаването, а не часът на започване.  Peace Дано днес да има епизод!  Praynig
Сега разбрах  Whistling

# 43
 #Cussing out тези вече се оляха от випа,писна ми от тях,дано има серия #2gunfire

# 44
  • София
Момичета сценаристи, аз си мисля, че нямаме особена нужда от НТв  Sick пишете вие! На мен ми е все толкова интересно, дали съм го гледала по ТВ или съм го прочела тук. Имам доста развинтено въображение! Не ни оставяйте на сухо!  Mr. Green

Моля за ощееее!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт