Ивайла Бакалова vs. Аня Пенчева

• 2 143
  • 4
  •   1
Отговори
Здравейте всички, не знам дали има вече такава тема, аз лично не можах да видя тук във форума. Интересно ми е какво е мнението ви за скандала между Ивайла Бакалова и Аня Пенчева. Аз лично бях възмутена от изключително долния начин, по който  Аня нападна детото на Ивайла, като каза, че постоянно плачело и така било научено. За мен е недопустимо, след като чух как Петя разказва, че си е ходила в голямото междучасие вкъщи, за да прави кафе и закуска на току-що събуждащата се майка, същата тази майка да говори подобни неща.... не знам... Какво е вашето мнение?

# 1
Руми, тука коментираме най-обстойно: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=390219.0    Sunglasses

# 2
Много благодаря Simple Smile

# 3
имам какво да кажа и за двете благотворителки - един дол дренки са, само дето едната е талантлива, а другата освен един талант за който се сещам не знам какво друго да кажа... Но като цяло ме дразнят всички "благотворители" от ВИП Брадър, тъй като гушнаха тлъсти хонорари за участие, а искат на хората левчетата

# 4
 PeaceМомичета, не мислите ли, че всичко е РЕЖИСИРАНО?!За баламурници....И както се писа, ако пресметнем хонорарите /за които са се пазарили като каруцари/, "храните.....виждате ли зад тях каква плеяда от алкохоли е подредена.Не стига, че са на угояване, ами са и благотворители. ИСКАМ И АЗ!

Общи условия

Активация на акаунт