Да подкрепим Ивайла Бакалова довечера!

• 2 850
  • 23
  •   1
Отговори
По принцип не гласувам по такива предавания, обаче този път Аня Пенчева направо ме отврати!
Решила съм, че тази вечер ще гласувам за Ивайла, защото в крайна сметка никой на този свят не е безгрешен - сгрешила е с Илия Павлов, изсърбала си е попарата после... обаче тази Аня Пенчева в качеството си на каква ще я коментира или съди?!
И Аня и дъщеря и са един дол дренки - не очаквах такава излагация и това самочувствие... нямам думи... цяла България я беше признала като актриса, но сега ще я намрази... и не защото някой и го е направил, а защото се изложи като краставичарка с простотията си!
Така че, мили съфорумци аз ще дам своя глас в подкрепа на Ивайла, ако искате и вие го направете за да изгоним това недоразумение с подвита опашка! Peace
17418 и 090055418

# 1
И що пък трябва да гласувам за тая овца?  Rolling Eyes Такива агитации ми идват малко в повече.  Tired Stop
Колкото повече я дават в близък план толкова повече ме отвращава. Баси и грубите черти.  Sick Относно поведението ... мисля, че няма нужда от коментар ...
Аня и дъщеря и може да са един дол дренки, ама Ивчето и тя не е по-назад. От 2 дни гледам, че говори все едно и също, без никаква промяна.
Няма да гласувам за нито едната, поради ред причини. Ако излязат и двете ще е най-добре.

# 2
17418 и 090055418

АНЯ ДА ХОДИ В КЛИНИКА ДА СЕ ЛЕКУВА!

# 3
  • ТАМ КЪДЕТО ИМА ВОДИЧКА
Така че, мили съфорумци аз ще дам своя глас в подкрепа на Ивайла, ако искате и вие го направете за да изгоним това недоразумение с подвита опашка! Peace
17418 и 090055418

Не знам дали А.Пенчева е недоразумение, но И.Бакалова е поредния миндил взел се насериозно. И защо изобщо им се връзвате?

# 4
  • София
Как не!  ooooh!
Да гласувам за това  те двете да се доказват коя е по-, по-, най-....
И двете са достатъчно злобни и завистливи и не смятам, че се нуждаят от моите SMS-и.
Предпочитам да помогна на дете в беда и го правя, а не да гласувам за 2 кокошки, които не могат да си намерят петел. Whistling

# 5
Как не!  ooooh!
Да гласувам за това  те двете да се доказват коя е по-, по-, най-....
И двете са достатъчно злобни и завистливи и не смятам, че се нуждаят от моите SMS-и.
Предпочитам да помогна на дете в беда и го правя, а не да гласувам за 2 кокошки, които не могат да си намерят петел. Whistling
Ама нали точно това правим като гласуваме?!
Подкрепяме и даваме пари за каузите за които и те се борят!

# 6
  • София
да бе, подкрепяме каузите - грънци. подкрепяме им егото.
и двете са тъпи квачки, нито едната не ми харесва.

# 7
  • ТАМ КЪДЕТО ИМА ВОДИЧКА
[Ама нали точно това правим като гласуваме?!

[/quote]

и вие вярвате на това ?

# 8
  • София
Да не съм луда да подкрепям някаква мутреса, която има вид на вампир! Не смятам и за Аня да си давам паричките, хич не им вярвам и на каузите! Как може да сте толкова наивни и да пълните гушите на продуцентите и другата паплач! Бойкот от мен!

# 9
 #Crazy #Crazy

Цяла тема? newsm78 newsm78

# 10
Не съм фен на Аня,но и   Ивайла не е цвете за мирисане.Доста се е ....И като не се продава за пари,защо се засяга?!

Нямам излишни пари !   

# 11
И що пък трябва да гласувам за тая овца?  Rolling Eyes Такива агитации ми идват малко в повече.  Tired Stop
Колкото повече я дават в близък план толкова повече ме отвращава. Баси и грубите черти.  Sick Относно поведението ... мисля, че няма нужда от коментар ...
Аня и дъщеря и може да са един дол дренки, ама Ивчето и тя не е по-назад. От 2 дни гледам, че говори все едно и също, без никаква промяна.
Няма да гласувам за нито едната, поради ред причини. Ако излязат и двете ще е най-добре.

Много точно казано!  Peace
Едната говори постоянно за "паралелни светове", другата пък с това "в смисъл" и то фъфлещо. Crazy
Много ми опротивяха и двете. Sick

# 12
Ама нали точно това правим като гласуваме?!

Те си получават хонорар за престоя в къщата и въобще не ги интересуват някакви си каузи. Как може да говорят, че благотворят не мога да разбера. Ивайла не престана да приказва, че били важни децата, а всъщност гледа да се наложи по най-грубия начин. Аня и тя е същия дол дренки - манипулативна.
И двете са еднакви цели - борба за лидерство, но имат различни оръжия.
Благотворителни каузи... глупости. Въобще не ги интересува.

# 13

newsm10

# 14
  • София
Направо да й издигнем паметник, викам аз!

Общи условия

Активация на акаунт