Шамар, не болезнен, но все пак шамар

• 5 499
  • 71
  •   1
Отговори
# 15
...По-точно аз правех на инат. Той търпя известно време, след това се ядоса и хвърли по мен телефон, одеяло. След което ме удари по бузата. Не беше силно, но пък ме заболя отвътре. Аз му отвърнах с ритник. Знам, че е идиотско, но не мога да се сдържа.
...

Намерили сте се.
Не му прави чест, че ти посяга, ама и ти си помисли колко мъже, които имат достойнство ще търпят да ги риташ и да им правиш на инат.

# 16
...По-точно аз правех на инат. Той търпя известно време, след това се ядоса и хвърли по мен телефон, одеяло. След което ме удари по бузата. Не беше силно, но пък ме заболя отвътре. Аз му отвърнах с ритник. Знам, че е идиотско, но не мога да се сдържа.
...

Намерили сте се.
Не му прави чест, че ти посяга, ама и ти си помисли колко мъже, които имат достойнство ще търпят да ги риташ и да им правиш на инат.
Май че той първи я е цапардосал. Голям мъж, няма що!

# 17
Май че той първи я е цапардосал. Голям мъж, няма що!

А, Луне, шамарът не искам да го коментирам.  Confused Просто насочих вниманието към поведението на авторката, което е меко казано детинско.

# 18
"...По-точно аз правех на инат." 

Типично е за жертвите на насилници да търсят вината в собственото си поведение. Или си събирай парцалите, или се научи и ти да го бъхтиш, ако ти харесва. Веднъж премине ли границата, спиране няма.

# 19
  • София
......... По-точно аз правех на инат. ........

Каквото повикало - такова се обадило ... Пробваш го доколко е търпелив ли ??! Thinking
А баш!

мдаа...и аз така мисля....общо взето и двамата като децата, той те пляска ти го изритваш...егати отношенията.....нямам думи...кат те замерва с одеало - замери го с възглавница....

# 20
Ти правиш на инат - той те шамаросал .... Ти пък си го ритнала след това...
Чакам следващата тема: Правих му на инат, пък той ме изхвърли.А сeга накъде?
 bambam

# 21
Ти правиш на инат - той те шамаросал .... Ти пък си го ритнала след това...
Чакам следващата тема: Правих му на инат, пък той ме изхвърли.А сeга накъде?
 bambam
Всъщност,ако беше истински мъж,щеше да постъпи точно така Wink

# 22
  • Варна
Малко ти е един шамар. Повече ти трябват, мда.

# 23
Ядосала или не той няма право да те удря.

# 24
Ядосала или не той няма право да те удря.

Недей лежа на тая кълка ....  Thinking

# 25
Щом я е ударил, значи е мухльо. Сега дали тя е цвете за мирисане или не - това е друг въпрос.

# 26
  • София
И двамата с по една терапия за възпитание и самоконтрол, после кой откъде е.

# 27
Всъщност ако приемем че и двамата са един дол дренки, значи може би ще си им харесва да са заедно и ще се окаже, че са родени един за друг. Тъкмо могат да усъвършенстват техниките за нападение и самоотбрана Simple Smile
Недейте да й давате акъл да го зарязва, защото после тоя може да попадне на готина жена и нея да почне да бие. 

# 28
Всъщност ако приемем че и двамата са един дол дренки, значи може би ще си им харесва да са заедно и ще се окаже, че са родени един за друг. Тъкмо могат да усъвършенстват техниките за нападение и самоотбрана Simple Smile

Честно ти казвам, че това беше първото, което ми мина през ума и затова и написах, че са се намерили.
Имам нагледен пример в живота за нещо подобно.

# 29
Честно да ти кажа и аз не обичам да ми карат на инат.

Общи условия

Активация на акаунт