Шамар, не болезнен, но все пак шамар

• 5 493
  • 71
  •   1
Отговори
Здравейте
Искам да споделя какво ме мъчи от доста време. Може да има подобна тема, търсих, но не открих...
Та така.
Наскоро една вечер се скарахме с приятеля ми. По-точно аз правех на инат. Той търпя известно време, след това се ядоса и хвърли по мен телефон, одеяло. След което ме удари по бузата. Не беше силно, но пък ме заболя отвътре. Аз му отвърнах с ритник. Знам, че е идиотско, но не мога да се сдържа.
Не е за пръв път. От две години сме заедно и ме е удрял 5 пъти. Напоследък е по-често. Живеем заедно от около година. Нямам сили да го напусна, не знам защо. Но и ме е страх някак си, че отново ще ме удари. Без работа съм сега, живеем в негов апартамент, не съм от София, имам кредит. Нямаме деца, обичам го, мисля и, че той ме обича.
Вие какво бихте направили? Ще простите ли или ще си тръгнете?
Много съм объркана.

# 1
......... По-точно аз правех на инат. ........

Каквото повикало - такова се обадило ... Пробваш го доколко е търпелив ли ??! Thinking

# 2
Или ще се научиш да носиш на шамари или ще си ходиш. Колкото и грубо да звучи, така си е.

# 3
......... По-точно аз правех на инат. ........

Каквото повикало - такова се обадило ... Пробваш го доколко е търпелив ли ??! Thinking
А баш!

# 4
Какво е значението,дали е на инат-защо трябва да я удря?Не му е посегнала първа.

# 5
Абе жена ooooh!!Той шамар,ти ритник Rolling Eyes!Проблема май е в твоето държание,защо правиш на инат?Какво целиш с това?
Ако смяташ,че е способен да те пребие се махни,но си преразгледай и държанието,че същата картинка да не се повтори и със следващия.

# 6
И аз това си мисля... Та той може да реши за всяко нещо, че аз съм виновна и по всяко време да посяга. Притеснява ме лекотата, с която посяга. Преди не беше така. Сдържаше се. Не знам дали ще може да спре. От това се притеснявам. Защото сега трябва да бягам, докато нямаме деца още...
Някой има ли опит с такива неща?

# 7
Абе посегнал ли е веднъж... ще повтори. От личен опит ти казвам.

# 8
То шамара е само следствие на това, че трудно си сдържате нервите. Ако е игричка - добре, но не ми се мисли ако хвърли върху теб някой път саксия или нещо по-тежко. Внимавайте, че играта може да загрубее твърде бързо  Mr. Green
Имаше един такъв филм с Майкъл Дъглас, смешно беше.

# 9
# 10
Какво е значението,дали е на инат-защо трябва да я удря?Не му е посегнала първа.
И най-кроткия мъж си има точка на пречупване - лично мнение

# 11
Нямаме деца, обичам го, мисля и, че той ме обича.

Извинявай, ама той от обич ли те шамаросва. Или се изнасяй или свиквай с любовен бой. Аз такова нещо не бих търпяла. Още при първия случай съм си събрала багажа.

# 12
Или ще се научиш да носиш на шамари или ще си ходиш. Колкото и грубо да звучи, така си е.
Peace Peace Peace
днес шамар,утре голям бой,това ли чакаш,за шамарите и побоя няма последен път Naughty
Оправи си и твоето държание към него Peace

# 13
и аз не бих търпяла.никой няма право да ти посяга.боже аз колко съм правила на инат на мъжа ми,че досега да ме беше пребил.ако го обичаш и двамата искате да бъдете заедно и за напред седнете и сериозно си поговорете за това.ти спри да му правиш напук-явно не е от търпеливите,а той да си забрани да ти посяга.ако не стане всеки по пътя си

# 14
ако не беше без работа, в негов апартамент и с кредит, пак ли би търпяла да те шамароса пет пъти? или това е един вид сделка между вас... вземи се в ръце, стани пълноценен самостоятелен човек със самочувствие, пък да видим ще стоиш ли при него...

Общи условия

Активация на акаунт