Шамар, не болезнен, но все пак шамар

• 5 516
  • 71
  •   1
Отговори
# 30
Живеете заедно само около година и сте на шамари и ритници...
Не ми се мисли след 5 години... ами след 10 г....и после от кьде идва детската агресия  newsm78 ми сигурно и от дом. вьзпитание?!?!
Дано след следващия шамар ти проблесне нещо в тази главица...

# 31
Шамара е безсилие.А защо е бил безсилен знаеш ти.
Мен ако ме удряха след всеки път когато правя на инат...сега щях да съм чувал натрошени на прах кокали...

# 32
Бягай докато е време! Нищо не оправдава насилието......

# 33
И аз това си мисля... Та той може да реши за всяко нещо, че аз съм виновна и по всяко време да посяга. Притеснява ме лекотата, с която посяга. Преди не беше така. Сдържаше се. Не знам дали ще може да спре. От това се притеснявам. Защото сега трябва да бягам, докато нямаме деца още...
Някой има ли опит с такива неща?

Аааааааааааааааааааа не!!!Стой си докато се появят и деца,тогава тъкмо ще ти е по-лесно да си тръгнеш dohНяма да се спре,щом е посегнал веднъж,а в случая 5 пъти,ще има шести,седми,десети...После ще е и пред децата,а ти ще търсиш помощ от някакви организации за домашно насилие.Така ги виждам аз нещата,ако не си тръгнеш навреме!

# 34
  • София
Продължавай да му правиш на инат, заучи една-две "Фатки" от карате, за да можеш спокойно да си му отвръщаш и му гледай сеира. Mr. Green
Той я е тупнал леко, за да я накара да се осъзнае и тя вече е във форума да се жалва.Трогателно.
Момиче, я ходи си прегледай нервите!

# 35
  • София - Бургас
Аз лично, бих избягала на секундата, без де се колебая и без да се връщам назад.....

# 36
  • София
 newsm78 newsm78 newsm78 чак пък да бягаш....

# 37
Бягай докато е време! Нищо не оправдава насилието......

И аз съм на това мнение!
  Имам една позната която и неиния приятел така я "обича". В началото я "обичаше" с шамари, после станаха ритници, побоища...
  Последно когато се чухме тя беше в болница със счупен нос и напукано ребро.
 Сама си направи изводите дали да търпиш...

# 38
И аз това си мисля... Та той може да реши за всяко нещо, че аз съм виновна и по всяко време да посяга. Притеснява ме лекотата, с която посяга. Преди не беше така. Сдържаше се. Не знам дали ще може да спре. От това се притеснявам. Защото сега трябва да бягам, докато нямаме деца още...
Някой има ли опит с такива неща?

Аааааааааааааааааааа не!!!Стой си докато се появят и деца,тогава тъкмо ще ти е по-лесно да си тръгнеш dohНяма да се спре,щом е посегнал веднъж,а в случая 5 пъти,ще има шести,седми,десети...После ще е и пред децата,а ти ще търсиш помощ от някакви организации за домашно насилие.Така ги виждам аз нещата,ако не си тръгнеш навреме!

# 39
  • София
Вие какво бихте направили? Ще простите ли или ще си тръгнете?
Много съм объркана.

Вече си простила няколко пъти.
Аз  бих си тръгнала.

# 40
  • София
Продължавай да му правиш на инат, заучи една-две "Фатки" от карате, за да можеш спокойно да си му отвръщаш и му гледай сеира. Mr. Green
Той я е тупнал леко, за да я накара да се осъзнае и тя вече е във форума да се жалва.Трогателно.
Кви са тия глупости, тупнал я леко?! Ако теб те осъзнават с леки тупаници, това не означава, че е редно и допустимо.
По темата: съжалявам, но и моето мнение е, че това не е твоят човек и рано или късно нещата ще преминат в системен домашен тормоз. Не го допускай!  Peace

# 41
Еййй,ама и аз съм една!Толкова съм се възмутила,че и 2 пъти съм си публикувала мнението. hahaha

А тая простотия не вярвам да я е писала жена

Има някой за преглед тук,но не е авторката на темата!

# 42
Ами, жена има всякакви, някои нямат нищо против шамарите - аз лично познавам една такава овца. Мъжът й я унижава вербално, често пъти й удря шамари, държи се адски гадно с нея, но тя си го търпи, щото покрай него живее в София, не й се налага да работи и има някаква (относителна) финансова стабилност...

# 43
Ставай и изчезвай!По-добре няма да стане!А ако и не съжалява...не се и надявай  за щастлив семеен живот и деца растящи здраво семейство!

# 44
  • София
Еййй,ама и аз съм една!Толкова съм се възмутила,че и 2 пъти съм си публикувала мнението. hahaha

А тая простотия не вярвам да я е писала жена

Има някой за преглед тук,но не е авторката на темата!
Жена е уверявам те!Първо,четете внимателно: той хвърли по мен телефон, после одеало, най-накрая шамар, но не болезнен newsm78
А аз след първи сигнал и втори сигнал, че прекалявам продължавам да му лазя по нервите и да му правя на инат...
Той ми удари шамар, но не болезнен , аз пък взех, че го ритнах Shocked
Мила ми ирина 85, имам един развод зад гърба си и много добре знам и какво представлява озлобен мъж, който удря без да мисли и какво представлява истерясала жена, която има нужда не от шамарче, а от електрошок.
Айде, вече може да ме разпънеш на кръст и да плюеш на воля.
А на авторката за всеки случай се извинявам-продължавай да му правиш на инат и си организирайте здравословни спаринг-срещи у дома.

Последна редакция: вт, 21 апр 2009, 20:55 от svetoslava_d

Общи условия

Активация на акаунт