Шамар, не болезнен, но все пак шамар

• 5 469
  • 71
  •   1
Отговори
# 45
Предлагам ви да си купите боксова круша, така няма да се наранявате взаимно като не ви издържат нервите и инатите.

# 46
 И аз често правя на инат (типична моя черта по рождение), но мъжът ми не ме шамаросва, не ме замеря с предмети, а реагира супер спокойно.Боят е едно от нещата, които не бих простила и още след първото посягане ще бъде изгонен.Само че аз не съм зависима от него, живея в собствено жилище, нямам кредити и имам работа и лични доходи.

# 47
  • някъде другаде
Е щом не ти стига този шамар за да се усетиш /а не е и първия/ изчакай тогава да те пребие за да ти дойде акъла. box

# 48
  • София
Или ще се научиш да носиш на шамари или ще си ходиш. Колкото и грубо да звучи, така си е.

Peace Peace Peace
Много точно казано - ти избираш  Naughty

# 49
Щом си се вързала на тази въдица да бъдеш финансово зависима от него не мисля,че ще направиш крачка да го оставиш,въпреки шамарите.Оправдания като "имам заем" и "нямам работа" бих приела само от майка с малко дете/деца.На теб какъв ти е проблема да си събереш куфарчето и да се изнесеш?!-Никакъв...Искаш в София,да не плащаш наем,да избираш работата-в такъв случей ще сведеш глава и няма да придаваш важности.

# 50
  • в дяволитите очички на моето тормозче
Що не пробвате да изградите малко по- зрели  отношения помежду  си и тогава  да видиш дали ще те удари пак...Според  мен, ти се опитваш да видиш  къде е  границата на търпението му и си играеш с нервите му. Не че нещо, ама и аз съм като барут и ако някой ме пробва  по този  начин, нищо чудно  да отнесе нещо...не че не е отнасял, де... Така че, ако това е причината да те удари, то е било по- скоро   предупреждение да не го дърпаш  за  опашката....мен като ме дръпнат, драскам до кръв.

Прочетох и другите мнения...абе, момичета, ако той я дразнеше, тя беше  му забила шамар/ не болезнен, но все пак шамар/, пък той  я беше изритал, какви  щяха да са ви съветите   тогава...не бил мъж, не бил това, не бил онова...дай, щото е мъж, глезлата  да му се качи  на   главата...ако ставаше дума за вашите синове, дали щяхте да пеете същата песен:-)

Последна редакция: ср, 22 апр 2009, 00:09 от Бронте

# 51
Ами то и аз се инатя на моя ама досега никога ама никога не ми е посягал без значение колко съм го изнервила.Не знам не разбирам какво те задържа при приятеля  ли веднъж няма спиране а и шамарите ще стават болезнени.

# 52
Ами то и аз се инатя на моя ама досега никога ама никога не ми е посягал без значение колко съм го изнервила.Не знам не разбирам какво те задържа при приятеля  ли веднъж няма спиране а и шамарите ще стават болезнени.

Признавам че има и такива мъже, но пък жените започват да им се качват на главата. Преди време разказах за една много смутителна случка как една разлигавена женичка спретна скандал на съпруга си пред цялата фирма за някакви ботушки. Тогава всички освен него - и мъжете и жените - бяха на мнение че заслужаваж един хубав бой че да и дойде акъла, ама нейсе. По последна информация положението не се е променило и май ще се разведат.
Накратко - всяко нещо с което се прекалява води до лоши последици  Thinking

# 53
За мен, ударът по по-слаб от теб, си е изпускане на нерви, невъзможност да се контролираш и най-вече желание да доминираш, да покажеш, че си по-силен.
Не разбирам жените, който защитават това, пък макар и ударът да е лек. Днес е лек, утре е силен.
След като не може да се въздържи, да удари жена си, която го е нервирала, как утре ще се въздържи да не удари детето си.
тук повечето сме майки, знаем как може да те изнерви едно детенце, не нарочно разбира се. Ами ако не можем да си контролираме нервите, ще го ударим ли. Същото е, днес удря леко, пробва се, след това по-силно и накрая системен побой над семейството, а авторката ще си мисли, аз го подтикнах  Tired
Тя че трябва да си коригира поведението е факт, ама той....
И защо трябваше да се случи 5 пъти, за да се замислиш. Моето мнение е, че човек който удари веднъж, ще удари пак.

# 54
Преди време разказах за една много смутителна случка как една разлигавена женичка спретна скандал на съпруга си пред цялата фирма за някакви ботушки. Тогава всички освен него - и мъжете и жените - бяха на мнение че заслужаваж един хубав бой че да и дойде акъла, ама нейсе. По последна информация положението не се е променило и май ще се разведат.

Виж сега, когато хората не се разбират, те се разделят, не се налагат.
Иначе много поучителна история, браво, ще я прочета довечера на гаджето, да проверя дали ще ми шибне един, ако му спомена за обувките, които съм си заплюла  Mr. Green

# 55
......... По-точно аз правех на инат. ........

Каквото повикало - такова се обадило ... Пробваш го доколко е търпелив ли ??! Thinking

Мдаааааа..... ти си помисли!  Peace

# 56
Обичай си го такъв...не го пускай да си замине от теб,за да не посяга на други женички ooooh!

# 57
  • Countryside
Имам една любима арабска поговорка: Ако нещо се случи веднъж, може никога вече да не се случи. Ако нещо се случи два пъти, ще се случи и трети път.
Казваш 5 пъти ти е посягал....

# 58
  • Costa Rica
Споко, следващия път ще е болезнен Wink!

# 59
Мила, недей да чакаш да има болезнени шамари. От личен опит ти казвам, че ще става само по-зле. Първия път са само заплахи, втория са псувни, третия- шамари, а последния - с юмруци пред детето. Минала съм по този път, вярвай ми с дете и без работа ти се налага много да търпиш. По-добре си тръгни сега.

Общи условия

Активация на акаунт