ЮЛСКОТО дете прохожда, майка му в градинка го разхожда (тема 94)

• 11 913
  • 296
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Мнооооооооооого сладки бебчовци пак показахте Heart Eyes Да са ни вижи и здрави на всички ! А Кальо какви сладки първи стъпчици прави само  Simple Smile
Юцка, много жалко, че сте болни и че трябва да пиете антибиотик. Дано по-бързо се оправи малкия юнак  Hug

# 121
Чета една от старите теми и стигнах до питането на Кетито за АМ..Майка ми и баща ми не пропуснаха да изкоментират как Ноеми била голяма и трябвало да яде нормална храна вече Twisted Evil и как била Крали Марко - дето нямаше и 10 месеца Twisted Evil

Донка, какво стана с онази тайната снимка от парка - не видях да си я пуснала Wink

# 122
Джули, как можа да офъкаш девойката? Обаче пак си е хубава Heart Eyes
И на Елика и Джоли разгледах снимките, много хубави Hug

Ние бяхме на консултация, Анна не е качила нищичко, но пък е два см по-дълга. Да давам жълтък и сирене, викам добре. Да давам и вигантол, защото й била голяма фонтанелата. Ми тя и на Пепи беше голяма казах. Иначе краищата били твърди, но все пак по една капка да й давам. Ей сега, почвам. Ние по цял ден сме по улиците.

Пепи е с алергия, бузите освен червени, са и отекли. Няма да го мажа с нищо каза хомеопатката, само да си му давам л-вото.
Клоран са с парабени, Белинда. Ще пробвам Чико или Себамед, което намеря.

# 123
Юцка дано малкия бързо са оправи,че ми става едно мъчно като чета за болнички бебета.А на теб ти пожелавам да се държиш и горе главата,няма страшно,малкия бързо бързо ще се оправи.
Дуцка дано и Пепи те се оправи бързо от тази алергия.

# 124
Донка, какво стана с онази тайната снимка от парка - не видях да си я пуснала Wink

Айде нема нужда, а?  Joy

# 125
  • София
Клоран са с парабени, Белинда.
Ауууу, Бобо е обиден на леля си Дещо, която ни подлъга да си купим клоран, щото бил без парабени bash
Аз, между нас казано, не знам какво точно са парабените и защо внезапно станаха толкова опасни Laughing Ще взема да се образовам някой ден като имам време.

# 126
Ами аз писах, но теб те нямаше.
Правят се от нефтени продукти, консервантите на козметиката са това. С натрупването си в организма водят до хормонален дисбаланс,  канцерогенни са.
Ето част от тях, чети отзад: methylparaben, ethylparaben, propylparaben, butylparaben.

Последна редакция: ср, 22 апр 2009, 17:58 от Дуци

# 127
  • Бургас
Юцка, Джули, Елика, Ир двете с Лора гледахме и снимки и клипчета.

Джоли пък мноого ме засрами.  Embarassed Пусна снимки от музея, пък аз още не съм се наканила да го разгледам.

# 128
Калинка_Малинке, щях да те каня на разходка на Аязмото, но така се развали времето и ми се счупи хатъра дето се казва. Мога да ти пусна на ЛС телефонът ми за всеки случай.

Обикновено лельо-свам и чичо-свам приятелите си покрай Ния, за да ги дразня. Но аз самата само на роднини казвам леля/чичо. Ния мисля също да я уча да се обръща поименно. Вие как практикувате?  Mr. Green

# 129
Дуци аз писах,че ползвам козметикат на Себамед и трябва да ти кажа,че в нея няма парабени или други вредни вещества Peace
Да кажа,че не е и скъпа имам и крема за лице и млякото за тяло с фактор 50+ много съм доволна.Сега ги ползвам за второ лято,мажех Калин с тази козметика против слънце още на 20-тия ден  Peace

# 130
  • Sofia
Само да уточня, че не всички парабени са опасни (или поне до момента е така). Има една тема в Красива мама за добрата козметика, там е обяснено подробно за парабените.

Гледам, че се чудите за столчето, ето ви Денис в Макси кози приори:

Аз съм доволна, а Дени се кефи страшно да гледа през прозореца. Peace

# 131
Ааа добре, че НБМ пусна стола и се сетих - ние возим Ноеми вече в такъв стол. Тукашния на Щорхенмюле (Рекаро) - аз съм го показвала - е много удобен. Но в София се вози в един италиянски (не помня марката  Embarassed), който горе беше широк - и като заспи не можеше да си обляга главата настрани, а клюмваше напред и надолу Confused Та имайте го и това предвид като пробвате Peace

# 132
  • Бургас
Джоли, няма проблем. Ама сме без превоз утре и другиден и не ми се качва баира за Аязмото. По принцип правим разходки по главната, в градинката на центъра  и като се кротнат (Лора е от изключенията) малките, пием по кафе на театъра. Там поне ни научиха  Whistling

ето го и нашето столче на Бреви http://picasaweb.google.bg/kalina.karaivanova/Lora9Mes#5327228950936514402
Само че не се вижда хубаво самото столче. Колебаехме се между това, Рекаро и Фил и Тедс. Рекарото ми се стори недостатъчно легналото положение, а Фил... малко като размер в сравнение с Бреви.

Последна редакция: ср, 22 апр 2009, 18:29 от Kalinka Malinka

# 133
  • София
Ох ние срам не срам се появяваме вече  Blush Party
Сигурно доста сме изпуснали за нашите връстници  Rolling Eyes
Искам да ви питам вашите съкровища казват ли думички, моя малчуган казва Мама ,Тата , Баба, Деди , но когато той си пожелае и в това не виждам нищо лошо  Hug Обаче почнах да се психясвам не трябва ли да говори повече или още е малък  Tired
Ще поразгледам и аз столчетата , че се чудим какво да взимаме за големия човек вече  Flutter
Kalinka Malinka, какво ви е столчето, много ми харесва, ние гледаме столчета, които след време се вдига стойката нагоре за по -голямо дете вече , няма да се зариваме със столчета  Whistling

# 134
Да, Ир, доста от мамите ни тук ползват Себамед но аз никъде не съм го виждала newsm78

Майра, Bebekonfort ви беше стола Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт