ЮЛСКОТО дете прохожда, майка му в градинка го разхожда (тема 94)

• 11 918
  • 296
  •   1
Отговори
# 105
Роси, защо не вземеш на Сами проходилка? Ние откакто я имаме се родихме. Е, вярно, че Емо не стои вътре безкрайно дълго, но това е единствения начин да свърша нещо. (и когато спи, но това също не е дълго). да не говорим, че много се забавлява в нея. Освен това е доста широка и не стига до опасните места.

# 106
  • Бургас
Дуци аз пиша да похваля крема на клоран против слънце 50 + за бебета и втора серия за деца  Peace Имам и на нивеа,ама голям боклук-хи4 не пази...

# 107
  • София
И ние сме с клоран. Казвам "ние", защото моят остана в Плевен и сега най-нагло се клепотя с бебешкия Laughing

Бобо влиза в онази ужасна фаза "мама е най-добрата на света" Tired Не иска да седи и 5 минути сам. Щом му се скрия от погледа и се почва една жално милно - "мъмммууууу, мъмммууууу" newsm45 Оставям го да реве, за да отида да се изпишкам ooooh! И така ще е докъм 2 години Twisted Evil Търпение, момичета, само търпение му е майката. Или лудницата.

# 108
belinda, и ние сме в същата фаза Simple Smile . Ако я оставя и ме изпусне от поглед, почва да плаче жално-жално. Иначе днес е голям бонбон. Много е послушна. Играе си самичка, като никога Simple Smile.

# 109
И Ели  е вече така, а сутрин плаче и за баща си като го изпращаме за работа.
Ако съм с кака и в другата стая - мрънка да дойде при нас.  Laughing

iucka супер е!
Елито прави същите неща, а яйцата - хваща две и директно ги троши едно в друго. Много са и силни ръцете и координирани, ако знаете какви тежести вдига с една ръка, изумява ме, кака и беше обратното - в краката, а ръцете никакви ги нямаше.

Последна редакция: ср, 22 апр 2009, 13:25 от ДеЩоВиди

# 110
  • София
Привет момичета Hug Досега ви четох, че имах да наваксвам Blush

Белинда, добре дошла Hug Трябва да споделиш как отказа Бобо от нощното кърмене.

Дещо, Яна е страшна актриса. Grinning А Ели се смее толкова сладко Heart Eyes

кетито, завиждам ти за кътчето. И аз мечтая за двор да тича волно Габи и ние да си сядаме на по биричка Flutter
Като казах биричка, аз си пийвам по 300 мл, почти всяка вечер, много обичам.

Aelia, и аз съм харесала това столче. Другият вариант е на Maxi Cosi Priori. Трябва да ги видим на живо и да изберем.

Габи е страшно шило напоследък. Пълзи вече доста бързо, изправя се с лекота. По този повод махнахме масата в хола, за да не се удари. Трябва непрекъснато да я следя. И много трудно заспива. Може страшно да й се спи, но това пусто любопитство...
Имах още неща да пиша, но по-късно, че сега трябва да се приспиваме.

# 111
честно казано, не вярвам, че има деца, които постоянно трябва да бъдат занимавани.

Ела да видиш Илия и ще повярваш Simple Smile. Едва ли има по-обсебващо дете, което да изпитва желание 24/7 да е с някого без минута почивка Crazy. Не пълзи, не говори, никога не си е играл сам в кошарата. В София се забавляваше в проходилката и го бях научила да заспива сам. Тук проходилка нямам, баща му ни развали ритуала с приспиването, щото му седи до дупето нон стоп ......

ама аз това имам предвид, че ние си ги правим такива - децата само се възползват от нашите усилия или неусилия Simple Smile
Ясен също реве като ме изгуби от поглед, но просто не се впечатлявам. Свършвам каквото трябва. Иначе като Габриела на Пумичка, и той любопитко, не ще да заспи току-така....
Евридика, Аелия, Джули, а като родите по още едно, кво ще правите, м? М? А още по две като родите?

джули - моля ти се  Joy с този монах ме убиваш просто  Joy

Майра - добре дошла  Sunglasses много кратка ваканция беше.

# 112
  • София
(...) Евридика, Аелия, Джули, а като родите по още едно, кво ще правите, м? М? А още по две като родите? (...)
a, 20. Роди ти 3-4, пък тогава се обаждай smile3533
Не знам какво. Ама понякога ми идва в повече, наистина. Връчвам я на баща й за час-два и после пак си я обичам  Heart Eyes

Нип, радвам се много  Hug
Юцка, толкова е миличък Wink Много сладък смях има!
Ето го женският в … 72;нт на Тък. Вижда се и зъбчето  Flutter
Химикалът само за снимката й го дадох, не ме изяждайте  Laughing

# 113
Julie.k, много е сладка Дари Heart Eyes !
И на мен като ми дойде в повече Ивчето, я поверявам в любящите ръце на татенцето и намирам малко време за себе си. Simple Smile

# 114
И на мен като ми дойде в повече Ивчето, я поверявам в любящите ръце на татенцето и намирам малко време за себе си. Simple Smile
И аз така Mr. Green А напоследък ми стана навик целия weekend да ми идва в повече от нея. Това пък даде възможност на баща и, да осъзнае колко много всъщност я обича и как му липсва през седмицата Peace

# 115
Ола, в Зарата сме. Ния се научи да пълзи на четири крака (мисля, покрай кучето Жожо) и пак покрай него повтаря 'зизи'. Седна на трона на Борис и на Симеон и стана най-малкият посетител (до момента) на историческия музей в Стара Загора (който да похваля е май единствения музей в Европа, който е строен върху руини - има си истинска римска улица с канализация, тротоари, магазин и басейн).

Надявам се, че сте направили хубаво посрещане на Великден! Hug

# 116
  • София
С малко закъснение,

Честито възкресение!

Не съм ви чела от преди Великден, само попрехвърлих последната страница. Маги е същата, не ме остава и за минута. Вече много ясно показва какво иска, дали да ходи, в коя посока, в коя стая и т.н. Crazy. На разходките ако не спи сме на ръце, рядкост е да я излъжа да се вози в количката. Ние сме още в Пловдив и има кой да ми помага, но вече и бабите не признава. Чакам да го израсте този период, ама Белинда ме уби с това "така ще е докъм 2 години" ooooh!.
По празниците единственият човек, който можеше да и отвлече вниманието от мен, беше братовчед и ( на 2г2м ). Много смешни бяха, той обикаля и изпразва шкафовете, тя пълзи след него и пищи. Представих си какво е да имаш деца с малка разлика  Laughing.

Дари е голяма сладурана.   
Джоли, малката царица е страхотна Wink.

Малко снимки и от нас
цък
цък
цък и
цък

Последна редакция: ср, 22 апр 2009, 16:53 от Elika

# 117
Джулка, много е сладка Дари с тоя бретон Heart Eyes
Юцка, супер са клипчетата  Peace
Джоли, снимките са страшни! Рапунцел, до преди малко разглеждах сайтовете на снахата и свата. Уникални снимки  smile3501
Елика, детето май търси да обядва а? Joy Изгледах всичките снимки. Ох, какви фъстъчета бяха като се родиха  Heart Eyes
Наде, имаме проходилка, ама няма къде да си я кара детето. В нас е такава теснотия, че ако и нея изкараме от гардероба ще трябва да летим съвсем не на шега, за да отидем някъде. Нямаме мазе, нито балкон. В момента в коридора са и двете колички, сушилник за дрехи, столче за хранене #Crazy
тити, ами следващите деца ще са по-кротки  Outta Joint Joy Не знам, честно.  #Silly Явно съм си по-невротична по природа, обичам и всичко да ми е подредено, чисто, а и детето ми си е дивичко, та добре се подредихме с баща му     Wink CrazyJoy

# 118
 Hug Много красиви и сладки бебета идва ми да ги нагушкам всички  Hug
Kalinka Malinka браво за заучването на гърне и много е сладко това човече,целувки от нас.Калин си ходи от доста време по голяма нужда само там,рядко го изпускам за да се наака в памперса.Ако това се случи направо опищява махалата  Laughing
ДеЩоВиди гледах и твойте клипчета най ми хареса последното и това със жълтурчетата  Hug
Джоли снимките от троновета са просто уникални
julie.k много ви е сладко и мъничко зъбчето.
iucka много му е забавно в банята  Joy и снимките ви разгледах
Elika  Тази снимка е уникална
Ето ви сега едно клипче и от нас да видите как  Калин се учи да ходи и прави 4 стабилни крачки.Точно в този прохождащ период не ми стига времето за нищо
http://www.vbox7.com/play:ab288dc0
Чета за кремова против слъце си говорите,аз ползвам цялата серия на Себа Мед фактор 50+ и съм страшно доволна.Миналата година също ги ползвах тях и тази ще продължа с тяхната козметика  Peace
Рапунцел снимките та сайтовете ти са просто уникални,много високо качествени и красиви,направо настръхнах докато ги гледах

# 119
 Tired сега се връщаме от консултация -зайо е на косъм да развие  бренхит- имаме си сополи, кашлица и с хрипове сме се сдобили  Tired. Освен коларгола за нослето , вечер ще му мажа гърдичките с Пулмекс, 3 пъти на ден ще пием Еуреспал 0,2% и на 12 ч Цефзил . По принцип нашата докторка  не е привърженик на антибиотика, но на нас ни предписа  Tired. Много ми е спекло  Cry
 Иначе е качил 500гр и вече е 8500 (на мама златния, последните месеци все по 180-200гр. качваше)и +2см  т.е. 73 - който си хапва лале, така расте  Mr. Green

Поисках си бележка, за да го запиша на кухня. Педи ми даде, но каза, че трябвало на навърши 10 мес.  #Cussing out Първо ми казаха на 8мес. после на 9 , а сега на 10мес. - ми то още малко и той сам ще ходи да си взема храната от кухнята  #Cussing out.

Elika малката много сладка

ir85 браво на твоя сладур  Heart Eyes, опасен  Mr. Green

Последна редакция: ср, 22 апр 2009, 17:22 от iucka

Общи условия

Активация на акаунт