ЮЛСКОТО дете прохожда, майка му в градинка го разхожда (тема 94)

• 11 924
  • 296
  •   1
Отговори
# 90
Аз бях питала за гриса. Правих с вода, правих после и с прясно мляко - не го яде чист и това е. Само ако разбъркам вътре плодово пюре, и пак не много охотно. Със сирене не съм пробвала.

# 91
Благодаря ви момичета. Всъщност още не е решено дали ще закрият фирмата или ще я оставят недействаща за момента. Тези дни ще се реши, а аз сега отивам да чета и питам в счетоводната тема, да видя какви са ми правата и задълженията.

Hug

Тити, мойта бира като е малка та не я отрази а? И аз си пийвам биричка или винце от врем на врем.

# 92
  • София

Ако скоро има и за това предаване, може и с него да се окаже  Mr. Green

Юцка, ако правилно си спомням, луковиците на лалетата и на зюмбюлите са отровни, от тях поне пази. Той вярно листенца е попасъл  Laughing Много весели снимки!

Ооо, щях да забравя - вчера резнах бретона на Дарина. За да не се върти, го направих, докато спеше, оттам е малко криво и неравно, но няма как, спи с глава настрани. Сега прилича на монаха Тък...  hahaha

# 93
kupa, честит празник на патерица   bouquet
dochkova, много весел тоя тест с яйцата Laughing . Падна ми се  шоколадово яйце. По тоя повод, да споделя  - пийвам си по малко биричка, червено винце, но със шоколадите определено злоупотребявам напоследък Embarassed. Обикновено "съгрешавам" веднага след като накърмя Ивето. В началото бях много стриктна, но напоследък не се пазя толкова много от разни изкушения.
Kalinka Malinka, много сладки снимки! На клипчето и аз се смях като теб. Страхотна сладурана е! Heart Eyes
ДеЩо, неведнъж съм отбелязвала, че Яна е страшно музикална! Simple Smile
Дуци, за козметиката на Бюбхен съм със смесени чувства. Първият кожен лекар, при който заведох Ивето, ми каза, че не е добра за бебета и малки деца. Можело ако искаме ние с Тео да си я ползваме Rolling Eyes. Мисля, че лосиона на Себамед е по-добър вариант.

# 94
ето ги точно цитирани от учебника по онкология критерии за малигнизация на бемки и пигментни петна:
големи признаци: промени в размера, промени във формата, промени в цвета
малки признаци: възпаления, образуване на коричка или кървене, промяна в усета в областта, диаметър над 7 мм.
Наличието на един или повече големи признаци дава основание за клинично съмнение за меланом. 3 или 4 от малките признаци без наличието на голям също дават основание за съмнение.

# 95
  • София
Ето, дойдох си в София и времето сговняса #Cussing out Не ме обича този град и туй то!

# 96
  • София
Дочкова,на мен ми се падна-обелено яйце,много се смях JoyРа,ние имаме такова петно на гърба-тъмно кафяво е и е доста голямо,около 2на 2см.ще го следя newsm78
Днес май няма да се излиза Tiredпълна гнусотия

# 97
  • София
Ето, дойдох си в София и времето сговняса #Cussing out Не ме обича този град и туй то!
A в Плевен слънчево ли е в момента?  Tired Тази София никого не обича, нито нея я обичат, ама сме като в брак по сметка - живеем в тиха ненавист...

# 98
В Плевен чак днес се сговни времето, приваля, сега е мрачно, но не е студено, досега последните дни ставаха за разходка, на мен ми бяха идеални, защото не обичам да ми пече и да се потя

Дуци и двете деца бяха така с много зачервени бузи след разходката по екопътеката, там бая печеше, Ели уж я пазех с шапка
Според мен прегряха тогава, на следващият ден им нямаше нищо, Яна пък имаше за ден нещо като обрив - отзад на кръста и от вътрешната страна на бедрата, ръцете и се бяха зачервили - или от прегряване или нещо може да я е захапало
Бях им намазала само лицата с бебешкия Клоран тогава

Вчера май е духало в Сф, може от това да е

# 99
Белинда, ти ли развали времето Mr. Green Мислех че съм аз, на връх Велик ден измих всички прозорци в нас Crazy

# 100
Здравейте! Hug
Джули, Роси, Кали, ми ние сме добре, просто от скитане не ми остава време за форума. Нали се оправи времето (уж), но като гледам днес... Confused не съм чела, ще започна от тази тема. Да дам отчет.
Бяхме за една седмица на гости при майка ми, после за празниците в Ямбол при дядо и баба (баба ми прави юбилей 80 години). Те не бяха виждали Емо от както се е родил, а са възрастни и не им се пътува. Много му се радваха, той също. Стоически издържа пътуването с автобус - 4 часа натам и 4 часа насам. Направо не мога да повярвам, че толкова добре мина. Много го харесвам аз този град, времето беше страхотно, видях се с братовчеди и приятели, абе, супер направо. Емо се разлигави тотално заобиколен от толкова много хора, всички го носеха и му се радваха и като се прибрахме в София първия ден почна да мрънка още със събуждането да го нося, ама нямааа....
Заредих се малко, ама сега ми е още по-сдухано Confused, особено като вали и не можем да излизаме. Чакам с нетърпение 1 май, тогава ще ходим с мъжа ми на едно хубаво място с колегите му (без Емо) за 4 дни. Не знам как ще издържа без детето, сигурно ще ревна още на първия ден (още повече, че всички ще са с децата, ама големи), но още нямаме кола и няма как да го вземем. А и с него няма да е почивка.
А иначе със спането вече сме по-добре, но няма да се хваля, да не разваля магията. Вие се сещайте. Е, не спим по цяла нощ, но пак е цвете като сравня с преди.
Емо иска все да е прав и да ходи ( с проходилката), върти се като шило от гръб по корем и обратно и докато се усетя е на края на леглото. Вече спи на страни, а току-що заспа сам на спалнята по корем  Shocked(за пръв път).
Много плямпа, само като си отвори очите и започва - бу-ба, ба-ба, дя-дя, ге-ге (на това последното сестра ми много се радва, щото се казва Гергана), и разни безсмислици като фля-фля-фля. Grinning
Какво друго - а, да. Купихме си прословутия Стийм моп - ами много съм доволна. Дезинфекцира наистина добре. Peace
Ще пусна снимки тия дни, че са при сестра ми.
Черпя виртуално (и на патерици) за вчерашната месечинка на Емо (10 месеца, Боооже, кога мина това време  Grinning):

И:
Честита месечинка на Ясен на Тити, Катето на Гнидка, Маги на Са и Мариела на Тони.

Последна редакция: ср, 22 апр 2009, 11:44 от nip1977

# 101
ДеЩо, много сладки клипчета.  Heart Eyes Юцка, снимките са много хубави. Peace
Любабел, добре изглежда това столче  Peace Ще го преслушаме бебешкия мол да видим какво имат там.
Тази София никого не обича, нито нея я обичат, ама сме като в брак по сметка - живеем в тиха ненавист...
МММ да. Ама напоследък много сериозно мисля за развод с нея  Thinking

тити, Сами се занимава и самичък ама за кратко. Примерно като се е наспал и е в добро настроение, гони топката по пода. Обаче не ми остава и минута спокойствие, защото той се завира все на опасни места и постоянно ходя да го местя, и едното ми око го следи каквото и да правя. Това ужасно изтощава, а и ставам през около минута. Да не говорим като е недоспал и кисел. Тогава мрънка нонстоп. Не мога нищо да свърша и едно че къщата ми е като лудница, второ се изтощавам до краен предел. И така всеки ден.  Tired Tired Задълженията ми изостават и се натрупват и в един момент напрежението от това ме скапва. Напоследък все по-често. Вече не знам какво да правя, за да оправя нещата.  Sad

# 102
Пускам 2 клипчета:
http://vbox7.com/play:4ea459a0  (много е важно да се видят последните 4-5 сек.  Joy)

А тава е от снощи - баща му му миеше муцунката  hahaha http://vbox7.com/play:96e57c7c

Да ви се оплача, моето зайче е болно  Tired , запушено му е нослето  и се разплаква , че не може  да диша, съответно още  повече му теква нослето, стичат му се секрети в гърлото и почва да кашли  Cry. Слагам му капчици коларгол, ама то голяма борба и писъци  Sick ужас , дано скоро му мине. Иначе си е жизнен и весел. Ще видим днес педи какво ще каже.

# 103
Пускам 2 клипчета:
http://vbox7.com/play:4ea459a0  (много е важно да се видят последните 4-5 сек.  Joy)
Joy

# 104
запис от немска земя вече Wink

Общи условия

Активация на акаунт