ЮЛСКОТО дете прохожда, майка му в градинка го разхожда (тема 94)

• 11 895
  • 296
  •   1
Отговори
# 30
Честит Рожден ден на Купаbouquet
Лелееее, бонбоните са .....нямам думи!
Момичета , може ли някой да ми препоръча столче за кола. Нашето умаля , а и не е ли време вече детето да седи по посока на движението Thinking?
Много красиви снимки видях ! Бебето и слаби майки ( аз пък дебелея пролетно ooooh!)

# 31
Купа, честит рожден ден!
Бъди жива, здрава и обичана от любимите ти хора!
Весел празник днес и зло да те забрави, дето те пропуснах!

# 32
Индиа, Алекс седи по посока на движението от 3 месеца Peace Столче не мога за съжаление да препоръчам.

Белинда, много се изкефих на вица Joy

НБМ, въвела съм АМ, та искам да взема някоя вкусна млечна каша. Опитах на Хипп фините плодове, ама моето дете хич не я одобри Crazy

Ели, Тони мерси за отговорите за Превенара Peace

Аз мисля след като умалеят тези обувки да взема сандали. Има със твърда петичка и затворени пръсти, което мисля че е най-важното за прохождащи. Те не са точно сандали, а  от типа обувки с дупки Peace

И да се оплача, имам да правя три кариеса ooooh! Сега една седмица ще събирам смелост и после се заемам Confused

# 33
  • Sofia
НБМ, въвела съм АМ, та искам да взема някоя вкусна млечна каша. Опитах на Хипп фините плодове, ама моето дете хич не я одобри Crazy

Дени харесва ето тази:

И на мен ми харесва Laughing

Дени не харесва когато кашата има много силен вкус на плод, въпреки, че много обича плодови пюрета. Затова гледам да няма много плодове набутани вътре. Но тази е с глутен и мляко, аз вече ги въведох.

Взех пюрета с телешко и заешко да въвеждам. С кое от двете да почна? newsm78

# 34
Похвалих ли се, че днес въведох глутена. С овес в месното пюре. Сега какво следваше, прощавайте за малоумния въпрос Blush
Изобщо днес много нови неща при нас.

Амаринова, Анна харесва много банановата каша на Хумана, има една с пребиотици. Ако си въвела глутен има една бисквитена, много е вкусна. На Слънчо има, но сигурно има и на други марки. Също и една с царвеица и ванилия, много хубаво мирише.

НБМ, със заек.

# 35
  • Sofia
Похвалих ли се, че днес въведох глутена. С овес в месното пюре. Сега какво следваше, прощавайте за малоумния въпрос Blush

Май ръж, но аз прескочих направо на пшеница. Но преди това давах овесена каша 10 дни, всеки ден увеличавах - от 1 лъжичка започнах.

# 36
НБМ, заек Peace
Мерси, за кашата. Една продавачка ми каза, че била за неспокойни деца - успокоителна newsm78 Доста се зачудих и не я взех. Утре ще я пробвам Simple Smile

Дуци, овес -> ръж -> ечемик-> пшеница или овес -> ечемик -> ръж -> пшеница. Аз също ги прескочих и след овеса въведох направо пшеницата Peace

# 37
  • Sofia
Една продавачка ми каза, че била за неспокойни деца - успокоителна newsm78 Доста се зачудих и не я взех. Утре ще я пробвам Simple Smile

Ай, ти ме застреля #Crazy И как точно ги успокоява? Rolling Eyes Да няма приспивателно вътре? newsm78

# 38
Доне, добре че си ти  Hug Мацки, знам какво се слага в МВ  Laughing все пак съм на 27, не на 7г  Peace Просто се обърках в бързината  Crazy
Дещо, много яки снимки  Simple Smile ако така снимаш със скапано фото, представям си какъв ще е резултата с някое качествено апаратче  Simple Smile

Купа, честит рожден ден!

# 39
  • София
Бе глупости, приспивателно Laughing Колкото има в чая "лека нощ" за кърмачета hahaha На Клаус Хип на баба му Гертруда по древна рецепта Laughing

# 40
Бе глупости, приспивателно Laughing Колкото има в чая "лека нощ" за кърмачета hahaha На Клаус Хип на баба му Гертруда по древна рецепта Laughing

Joy Joy Joy
Липсваше ми твоя хумоооооооооор  Hug

# 41
На Клаус Хип на баба му Гертруда по древна рецепта
rotfImao rotfImao rotfImao

# 42
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН КУПА ! БЪДИ ЖИВА И ЗДРАВА, МНОГО ЩАСТЛИВА И ОБИЧАНА !   bouquet

Аз за в момента днес купих тези обувки на Дея :
http://www.k-k.bg/bg/collection/0/1/233/

Последна редакция: вт, 21 апр 2009, 19:32 от Ninche

# 43
  • Sofia

Joy Joy

Аз досега изобщо не съм обръщала внимание като слагат такива надписи по кашите, лека нощ, добро утро, все тая Sunglasses Рекламни шашми са това Wink

# 44
Честит рожден ден, Купа и на рожденничката на Цвети! Да са много щастливи!
Не съм ви чела, че цял ден съм по задачи и едва гледам от умора  Tired Самуил ме изцеди докрай.
Май сме си харесали това столче за кола: http://shop.danet.bg/product_info.php?cPath=40_42_125&products_id=2378
Някой има ли представа къде можем да го видим на място и да го купим. В Пигиса не видях такива столчета newsm78 Друг голям магазин в който има избор можете ли да ни препоръчате?

Общи условия

Активация на акаунт