ЮЛСКОТО дете прохожда, майка му в градинка го разхожда (тема 94)

• 11 914
  • 296
  •   1
Отговори
# 135
 wavey здравейте дами!Включвам се точно навреме,Майра може ли да пуснеш една снимка на столчето Hug

Да дам и отчет,Алекс е 8330 гр(+30гр) 70см(+2см).Има четири зъба,които избиха за 2 седмици,голям зор беше.

Сега този крем на клоран не е ли подходящ и кой става за дребосъците,че се обърках вече Crazy

# 136
Юцка мила разбирам те и ние сме на тоя хал, само че без антибиотик - а този сироп Еуреспал е страшно горчив, не мога да му го дам по никакъв начин, ще давам Стодал....миличкия ми цял ден реве  smile3518 и аз с него, сополите ще ги морим с Виброцил. Снощи спа при мен на спалнята, а това не се е случвало откакто беше на 2 месеца.... Confused сега не можем да разберем от зъбите ли е или е настинал нейде  Tired

# 137
Дуцка май само в аптеките ги продават.Поне аз си ги купувам от аптеки и не съм ги вижадала в обикновени магазини  Peace
Ако имаш проблем да ги намериш ми пиши на ЛС,ще ти ги купя от нашата аптека и ще ти ги пратя.
Мамаиви браво на голямото момче Hug
Маякуб дано и твоя малчуган бързо се оправи,че направо аман с тези хреми,възможно е да е и от зъбките,но най-добре се консултирай с педи.

# 138
  • Бургас
dgudge това е сайта на Brevi. Преди 3 месеца го взехме от Хиполенд за 280 лв
http://www.brevi.eu/en/prodotti-prima-infanzia/in-auto/grand-pri … ilverline-t2.html

# 139
Шада скоро купи лусиона на Себамед, веднага да казва откъде  Mr. Green

Аз само неразбрах, между лусиона и крема на Себамед и двата ли са без парабени или само лусиона, защото крема доста по-лесно се намира. Лусион досега неуспях да видя, а наистина забравих да питам Шада докато бях в София откъде го е взела, но Дуци ти можеш да си вземеш.

# 140
Ир,госпожица е Flutter Hug

# 141
  • София
Бебешка козметика на Себамед има по аптеките. В Ремедиум със сигурност съм виждала. Крайно време е и аз да купя...

# 142
wavey здравейте дами!Включвам се точно навреме,Майра може ли да пуснеш една снимка на столчето Hug

Това е нашия тук, от който сме доволни.

Ако питаш за другия, от който се оплаках - нямам снимка, защото както казах не помня модела - Дуци каза Бебеконфорт ама кой точно - не помня Rolling Eyes

# 143
  • Sofia
Дуци в аптеката в Обеля има Себамед. Peace

# 144
Ами да ти кажа май всички са без парабени,поне съм сигурна за (лусиона,крема,млякото,душ гела и шампоана)
Ето как изглеждат цък снимала съм ги за една друга майка.

# 145
Приеми извиненията ми   bouquet пусти навик в мъжки рода да говоря  Embarassed извинявай  ooooh!

# 146
Ако питаш за другия, от който се оплаках - нямам снимка, защото както казах не помня модела - Дуци каза Бебеконфорт ама кой точно - не помня Rolling Eyes
не ми трябват столчета от които се оплакват хората,искам хубавичко Hug това от колко до коло кг е?

Ир,не се притеснявай Hug

# 147
Искам да ви питам вашите съкровища казват ли думички, моя малчуган казва Мама ,Тата , Баба, Деди , но когато той си пожелае и в това не виждам нищо лошо  Hug Обаче почнах да се психясвам не трябва ли да говори повече или още е малък  Tired

е на, почна се с психясването. А ходи ли? А лампата показва ли къде е? А познава ли цветовете? Психолозите знаеш ли какво казват, има си таблици за развитие, ехее.....

джоли, аз обичам лельосването, нашите приятели в Бг ги дразним, като ги наричаме "кака М. и чичо Д." Simple Smile обаче тук не е прието и мисля да ги подкарам на сър и мем  Joy  Joy

# 148
Наистина столчето на Brevi е доста по-голямо от това на Phil &Teds и това е причината да си купим второто.
Стори ми се, че това е прекалено голямо и ще ми затвори колата, та то с  Phil &Teds когато баща му се вози и си наместо седалката , та че да му е удобно подпира краката на малкия, а не карам никак малка кола. Ако имате вариант пробвайте как ще пасне на седалката, нещо което ние не направихме когато купувахме.

# 149
Дуци, Себамед има и при нас. Имат цялата серия, ако нещо ти трябва свиркай да гледам и да ти взема ако искаш.

Само да вметна че се пише лОсион  Peace

Майра, прибра се ти значи Simple Smile На тишина и чистота. И няма кой да ти дудне че отглеждаш Крали Марко в женски вариант. Или защо детето не яде кебапчета вече  Crazy Кеф Party
И аз имах сблъсъци с нашите по празниците. Защо съм хранела детето с тия буламачи (разбирай пюре без сол, което на тях не им е вкусно). Хайде, съгласих се да му дадат залче хляб с агнешко. Хляба си го бях пекла аз, глутена въведен, агнешкото крехко. Ама като му топнаха и в сосчето, дето и солчица имаше доволно, вече стана разправията. Те били давали навремето. Айде сега да ме отучат да си соля яденето толкова. Не става и това си е  Confused

Общи условия

Активация на акаунт