124 DE. Връзки и развръзки

• 13 016
  • 288
  •   1
Отговори
# 255
Егаси тъпанарката. А драскотината как е станала?
Никой не знае, защото преди деня Х, когато уж видяла децата да и драскат по колата, те бяха 2 седмици на почивка в Турция, а колата беше на улицата, а не в гараж. Whistling

# 256
Егаси тъпанарката. А драскотината как е станала?
Никой не знае, защото преди деня Х, когато уж видяла децата да и драскат по колата, те бяха 2 седмици на почивка в Турция, а колата беше на улицата, а не в гараж. Whistling

Чудничко, тази е надскочила себе си.

# 257
  • Немция
Вечке, поредната история със смахнати съседи. Crazy
Чико, огън-деца имаш!

Гейски, боза да не забравиш да им покажеш Mr. Green

В този дух, Бибитке, свари ли елексира? Laughing
Бозата я оставих за по-нататък- сега съм на път да пробвам друга рецепта(не за боза).

Днес в трамвая, който не беше препълнен, а само седалките бяха заети от пътници, ми предложиха да ми отстъпят място(защото коремът ми доста си личи вече, за 2-3 седмици силно се видоизмени). Учудих се, че някой се сеща за това- мислех, че в Немцията по-рядко им хрумва да отстъпват място, ама нÁ- попитаха ме.  Sunglasses

Последна редакция: пт, 24 апр 2009, 20:30 от .bibitka.

# 258
Жива съм. Клъцнаха ме по спешност днес следобед, но ме пуснаха да си ходя 3 часа след излизане от упойката. Късмет съм имала. Доки е перфорирала матката при имплантирането на спиралата и тя през дупчицата се придвижила в корема. Късмет, че не е засегнала нищо. Няма и признаци за инфекция.
Това е, сега се чудим гинеколожката какво да я правим. Да си плащам ли спиралата, да се оплакваме ли някъде... не знам вече.

# 259
СбъдваЩа, zначи съм имала право с матката. Аz не бих я платила, дори бих се zамислила zа оЩетение ...

# 260
  • Немция
Сбъдваща, ужас !!!  Shocked Изкарала си късмет, че не се е случило нещо по-лошо.
В такъв случай лекарката е за съдене, но се консултирай първо с адвокат- не съм запозната все пак добре с правата на един пациент.
Спиралата не трябва да се плаща в такъв случай- извадена е, ти нямаш вина за това.

Как се оправяш с трите деца- имаш ли помощ у дома?

# 261
Не знам защо, но от огнената вода в самолета ме заболява главата  newsm78 Та само вода, Сърфи .
Днес да не е ден на бягствата? В-зпитателките ме посрещат в градината в някакъв истеричен вид ... били на плуване и тъкмо изсушили косите на Сашко, Феликс  и юлия (яка банда още от яслата) и се заели с други деца и докато се обърнат и 3 мката ги нямало. Хукнали да ги търсят из целия комплекс , басеини, по дъното ... а нашите се покрили в шкафчетата  ooooh! Бяха измрели от страх тези възпитателки  Sad Скарали им се и аз му приказвах, но на 3 годинки не знам дали им влиза добре в главата какво са направили . Имат се за банда разбойници и са сърцето и душата на всяка лудория  Rolling Eyes

# 262
  • UK
Нямам търпение, наистина нямам никакво търпение.

# 263
Добртутро! Малко ви е раничко за ставане в събота, нали? И на мен.
Мъжете ми потеглиха да видят Обама и страната му. Ще докладват след две седмици. Дотогава с малката тук ще обърнем къщата наопаки. Земьо, дръж се! Mr. Green

Ех, Сбъдващата. Хайде това да е била последната неприятна изненада!

# 264
Сбъдваща,  Shocked аз тъкмо се бях навила на спирала - ама май предпочитам всеки ден да проверявам по 123456789 дали съм си изпила хапчето Wink

Аз споделих ли, че едно РЕВЕ при нас работи до 24ч Simple Smile Ще се научат тия немци как се бачка Wink

# 265
Добро утро Simple Smile

Майра, на мен до 22ч ми е пределно достатъчно, след това няма сила, която да ме накара да ходя на пазар Laughing
Обаче няма да е зле да измислят дежурни супери в неделя (като аптеките), поне за 2-3 часа, че някой път се налага Simple Smile

# 266
Майра, на мен до 22ч ми е пределно достатъчно, след това няма сила, която да ме накара да ходя на пазар Laughing

Да, съгласна съм с моята астрална близначка. Аз обаче, ако се налага, мога да развия сила, която да накара някой друг да отиде. Но само ако се налага. Laughing

# 267
Майра, да не би да е наблиzо до летиЩе? До сега не съм чувала zа такова работно време с иzклÜчение на МÜнхенското летиЩе, и там Ревето е до 24.

# 268
Не, не сме близо до летище. Даже в града има 2 Реве-та много близо едно до друго - и само по-новото (и по-голямо) е до 24ч. То и аз не съм литнала след 22 да пазарувам де, ама пък е хубаво да знаеш че ако ти се наложи има - като помня бурните купони едно време, на които ходихме по няколко пъти до денонощното магазинче отдолу  Mr. Green

# 269
  • UK
Това е голямото удобство на българските магазини - като си на купон, винаги има по една групичка, която в някой момент къде три през нощта отива да купи още чипс, кола и бира. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт