Абитуриетски бал [5]

• 32 241
  • 337
  •   1
Отговори
# 120
# 121
  • София
Здравейте, абитуриентки!  bouquet Спешно ми трябва мнение и съвет относно един въпрос около бала, който ме притеснява доста!  Sad Тази година и аз имам бал на 24-ти, на 26-ти заминаваме на море! А на 25-ти трябва да ми дойде... За отлагане на цикъла ми препоръчаха  Примолут нор 5 - пият се по 2 таблетки, когато ги спреш до 2 - 3 дни започва кръвотечението. Ако някой ги е ползвал, моля ви споделете мнение, как точно се пият, имали ли сте някакви проблеми след това и т.н.   bouquet

PS: Извинявам се, че писах в тази тема, имаше тема за тези хапчета, но 1во беше много стара и 2ро - нямаше информация за това, което ме интересува. И тъй като е свързано пак с БАЛА  Crazy

# 122
Аз съм пила такива хапчета, но във връзка с нередовния ми цикъл, ни бих ги пила без причина. А и цикъла не ми се оправи и ме посъветваха пак да ги пия, но аз отказах. Не искам да си тровя организма  Naughty Но иначе и аз се замислих, за тези хапчета понеже имаше вероятност да ми дойде точно за морето( добре че подрани) Иначе ако ми беше дошло тогава щях да си купя това ( и без това ще си взема де) http://www.ekomama.net/producti-za-jeni/mooncup.html?SID=4o2fqu9 … s8r2a67fifvhnk6c5 Успех с решаването на проблема. Иначе това с цикъл на бал е много гадно, аз бях така на изпращането, добре че всичко мина добре  Simple Smile

# 123
  • Габрово
Много неприятно  Simple Smile И аз ще имам такива проблеми точно на втората бална, НО аз предлагам да търпиш, не е чак такъв проблем. С такива хапчета много стабилно може да ти се разбърка организма. А иначе можеш да загубиш само ако възнамеряваш да оправиш някой съученик  Laughing Grinning
Аз ще се заредя с една кутия Нурофен и нямам проблеми  Grinning

# 124
Zdraveite momicheta ,imam golqm problem ne si haresvam bijuta po magazinite ,mojete  li da mi preporachate neshto ??? kadeto da razgledam ,che bala nabliji ,vsichko e gotovo bez tova  Cry

# 125
  • Москва
И аз пих такива хапчета, н оза друго.Мойте бяха Дуфастон.Честно акзано ак осъм на теб не бих ги пила без консултация с лекър,а и не съм сигурна дали ще ти ги продадат без рецепта

Ох трябва  и аз да кача малко снимки,но  ме мързи честно казано Embarassed

# 126
  • Lost in a fairytale ...
Здравейте, абитуриентки!  bouquet Спешно ми трябва мнение и съвет относно един въпрос около бала, който ме притеснява доста!  Sad Тази година и аз имам бал на 24-ти, на 26-ти заминаваме на море! А на 25-ти трябва да ми дойде... За отлагане на цикъла ми препоръчаха  Примолут нор 5 - пият се по 2 таблетки, когато ги спреш до 2 - 3 дни започва кръвотечението. Ако някой ги е ползвал, моля ви споделете мнение, как точно се пият, имали ли сте някакви проблеми след това и т.н.   bouquet

PS: Извинявам се, че писах в тази тема, имаше тема за тези хапчета, но 1во беше много стара и 2ро - нямаше информация за това, което ме интересува. И тъй като е свързано пак с БАЛА  Crazy

По-добре отиди на консултация с гинеколог (или поне при личната лекарка) и вземи нещо, за да ти дойде по-рано  Peace
Пиши какви си ги свършила после  Hug

# 127
  • Mediterraneo

Не съм абитуриентка, но те съветвам да не пиеш тези хапчета по свое усмотрение  Naughty Само след консултация с лекар!

# 128
Аз 2 пъти съм ги пила тези примолут и никакви проблеми нямам.Естествено не трябва да се пият заради някакви си прищявки, но ако става въпрос за бала аз определено бих пила.После малко ти се измества цикъла, но това не е проблем.Все пак ти си решаваш де, но наистина най-добре е да се посъветваш с лекар

# 129
Всички сте много готини  Simple Smile Надявам се и да сте си изкарали много хубаво. Моето изпращане беше незабравимо, направо не знам за къде по-хубаво може да бъде на бала  Laughing Ето малко снимчици и от мен. Не е най-подходящия сайт, но там вече качих, а не ми се занимава да качвам пак на друго място. http://www.impulse.bg/albums/by/8036357/view/1239529  Rolling Eyes

# 130
hi
За примолут-нор-а - също съм ги пила, няколко пъти, защото полетите ми са по 12-14 часа и е много неприятно.
Та започвам един ден преди да ми дойде, усещам долу горе кога ще е, и пия не по две, а по едно на ден/вечерта/. Измествала съм си цикъла с  3-4 дни не повече, като последния ден пия само половинка и след ден-два-три идва отново.

много интересни снимки
може ли да напишете, къде е било изпращането ви? питам защото намирам  разлика в начина на обличането

Последна редакция: ср, 13 май 2009, 22:47 от Glimmen

# 131
много интересни снимки
може ли да напишете, къде е било изпращането ви? питам защото намирам  разлика в начина на обличането, /дали в село или град/
Въпроса ти е много неуместен и елементарен.Не мисля че има значение кой от къде е.Който си има вкус си има, който няма...

# 132
Въпроса ти е много неуместен и елементарен.Не мисля че има значение кой от къде е.Който си има вкус си има, който няма...
не мисля че е елементарен, просто ми е интересно...
и правилно си го казала, че кой си има вкус-си го има  Peace
минито - много сладка рокличка  thumbsup, това отдолу тюл ли е?

# 133
Мда, доста тюл  Laughing То целта на рокличката беше точно да е сладка и кукленска. Не бих тръгнала с нея по улиците  Grinning Но като за случая се получи много добре мисля  Wink Иначе съм от София.

# 134
Мн сладка рокличка, да, а дебеланкот,о с блузата с черепа, много прилича на мой съученик Shocked.

Общи условия

Активация на акаунт