Абитуриетски бал [5]

• 32 218
  • 337
  •   1
Отговори
# 150
Маникюра ти е супер, даже мога да си открадна малко от идеята ти. Иначе и моя бал е утре, но нз защо още не се вълнувам  Grinning

# 151
маникюра е 6 +  Heart Eyes и моя бал идваааа  Party 27-мииии

# 152
Иначе и моя бал е утре, но нз защо още не се вълнувам  Grinning

И аз така. И моя е утре.. Чудо голямо...

# 153
  • София
Минито много си красива Simple Smile ,при положение че и на живо си красавица не се и очудвам  Simple Smile

# 154
гримираха ме сега чакам фризЮрката  Party

# 155
  • Lost in a fairytale ...
уау много раничко сякаш  Flutter
Днес ли ти е бала?

# 156
  • Габрово
Всички чакаме снимкииии Simple Smile Grinning

# 157
Аз пък чак от 4ри часа ще почвам да се оправям, сега ще се изкъпя и ще се лакирам и тъкмо ще стане 4ри да хода у нас майка  ми да ми направи прическа и грим  Wink

# 158
Пожелавам ви на всички, които днес, а всъщнос и утре имате бал, да прекарате страшно добре! И не се притесявайте за глупости, всичко ще бъде наред Simple Smile
А иначе, после чакаме снимки Stuck Out Tongue

# 159
Преди малко свърших с маникюра сега се чудя какво да правя докато изсъхне  Simple Smile

# 160
Момичета, приятно прекарване на всички. Hug
И се усмихвайте много. Heart Eyes

# 161
# 162
Здравейте момичета   Heart Eyes не съм писала досега, но цялата темичка съм ви проследила.Моят бал беше на 22 и понеже обещах ще покажа малко снимки -  http://www.adelee.snimka.bg/album.php?album_id=380730 аз съм с черната рокля ..... искам и още веднъж да благодаря на две ужасно отзивчиви съфорумки *MILADY*    bouquet и  NaNicHka   bouquet  .... Невероятно красив и усмихнат бал желая на всички, на които все още им предстои .. насладете се на мига, защото наистина отлита ужасно бързо .....

# 163
  • Габрово
~Setida~, много си хубава  Heart Eyes

# 164
~Setida~, наистина си много хубава! Само се чудя, дали си ходила на солариум, защото тена на кожата ти много ми харесва Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт