Абитуриетски бал [5]

• 32 191
  • 337
  •   1
Отговори
# 180
Оф извинявай  Mr. Green

# 181
Lorilicious  Heart Eyes невероятна!Най-хубавата,до сега!Семплото,винаги изглежда добре WinkИ мойто балче,наближи....2 дни ooooh!

# 182
Setida - и аз моля за паролата   Blush  да видя съвременните абитурентки...

# 183
Мацки направила съм пак публичен албума засега, които иска .. просто не ми се искаше много много, защото все пак има и други хора на снимките , пък аз да ги показвам насам натам ....  Wink  Lorilicious мноогоо красива  Heart Eyes

# 184
  • Габрово
Аз съм днес  Grinning След час заминавам на фризьор и грим, след това се почва...  Grinning Laughing

# 185
Аз съм днес  Grinning След час заминавам на фризьор и грим, след това се почва...  Grinning Laughing

Пожелавам ти да си изкараш страхотно и дано не вали  Wink - ако не то поне ще ти върви по вода. Peace

# 186
  • Москва
Преди час се  върнах от моя бал Simple Smile Беше... не знам.. Нямма думи..Дори в мечтите ми нее било такова.Основен принос имат брат ми и няколко негови приятели, които бяха  поканени и се постараха да превърнят деня м ив нещо найстина не забравимо.Сега гледах касетката от камерата.. Просто цял ден и цяла нощ сияех.. Беше незабравимо, необикновенно, неповторимо.А сега дори не ми се спи.В състояние съм да изкарам още един бал Simple Smile
П.С.- Снимки ще пусна мааалкоо по-късно Simple Smile

# 187
~Setida~ благодаря , разкошна си  Hug
muhomor4e благодаря  Hug
Azazel всички тръпнем в очакване на снимките  Peace

# 188
Момичета, страхотни сте!
Надявам се тези, на които вече им е минал балът, да са си изкарали приказно, а на тези, на които не е, им пожелавам една незабравима нощ!
Живот и здраве, и моят бал ще дойде след... две години  Crazy

# 189
хаа Lorilicious като разгледах сега по-подробно снимките ти осъзнах, че май с батето ти се познаваме .. завъшихме едно у-ще .. съседни класове ... а този Денис мисля миналата година завърши също нашето у-ще ако не се лъжа... може и да бъркам, но страшно приличат ....  Crazy

# 190
А сега дори не ми се спи.В състояние съм да изкарам още един бал Simple Smile
П.С.- Снимки ще пусна мааалкоо по-късно Simple Smile

И аз така разправях вчера сутринта... И заспах чак снощи. Бала ми беше ония ден.
В момента не мога да си стоя на краката, главате ме боли, вие ми се свят... Махмурлука ме хвана със закъснение  Laughing Лягай да спиш, щото иначе... лошо...  ooooh!

# 191
~Setida~, много добре ти стои роклята. От нашето училище имаше две момичета с такива рокли, но те с едни кореми и изобщо не им отиваше такава рокля.
Lorilicious, наистина си прекрасна - толкова нежно излъчване  Hug

Моят бал беше снощи и честно да ви кажа аз останах малко разочарована. Бяхме в Боровец, в ресторанта 500 човека(абитуриенти). Още в самото начало започнаха да пускат едни чалги, едни кючеци  Sick , за цялата вечер ако се събраха 10 нормални песни, а като отидох да поздравя класната с песента на Тангра-Богатство, диджея ме изгледа странно и ме попита да не би да съм литератор  ooooh! . Като цяло имаше и хубави моменти, въпреки че заваля дъжд точно когато трябваше да влезем в училището и цялото организация се провали. Ето и малко снимки http://www.album.bg/meaculpa/albums/86170/

# 192
  • Ямбол
Всички сте страхотни! Нямам думи! Прекланям се пред красотата на всички ви!   bouquet   bouquet   bouquet

Ето линк със снимки и от бала на дъщеря ми, който беше на 23.05
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=381237

# 193
  • Москва
Хаха Maria.4 точно щях да те попитам да не сте от Ямбол, но видях,че то ис го пише под профила ти  Embarassed  Blush Кое училище завърши дъщеря ти ?
За тръпнещите- снимки евентуално довечера.
Мен махмурлук не вярвам да ме хване.Не съм пила достатачно,но пък ме хвана мързел и май днес ще си пазя леглото  Simple Smile

# 194
  • Пловдив
Всички сте страхотни! Нямам думи! Прекланям се пред красотата на всички ви!   bouquet   bouquet   bouquet

Ето линк със снимки и от бала на дъщеря ми, който беше на 23.05
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=381237
Много е нежна дъщеря ти. Пожелавам и много късмет.

Общи условия

Активация на акаунт