Епилепсия-тема7

• 49 972
  • 644
  •   1
Отговори
# 210
SaraJK много добре е описано.Точно така се чувства всеки "излъган за ваканцията си".Но какво да се прави?Наслаждаваш се и на"Холандия"доколкото можеш.А за Галина Попова да кажа,че тя до миналата година лятото работеше в падиатрията и правеше ЕЕГ-тата.Мисля че има спецалност педиатрия и детска неврология.Ние вного години бяхме при нея.Доволна съм.Много пъти ни е помагала и спасявала.Добър човек и специалист и правилно разчита ЕЕГ-то.

# 211
  • Варна
Литвиненко в понеделник се връща от отпуска.

# 212
Днес говорих с Литвиненко няма да излиза в отпуска юни за юли още незнае бая се посмяхме двамата за някои неща които са написани в форума.

# 213
сияна ,та той за колко време е бил,ние бяхме при него на 30.04
да не си я е променил

# 214
  • Варна
МИРО И ПОЛИ не знам за колко време е бил аз му звънях на 29 и той ми каза че е отпуска и на 10 се връща. В повечето случай когато Литвиненко е отпуска във вторник и четвъртък ходи в поликлиниката да преглежда. Вече ако не е в България тогава май не ходи и в поликлиниката. Така или иначе другата седмица е на работа защото съм пратила едни документи и той трябва да ми ги върне пак след ден-два.

# 215
Може,ние ходихме в поликлиниката и даже той ни уреди да напрвим еег в детско здраве,че никоя сестра не искаше там да слезе да направи еег

# 216
  • София
Да сте забелязали пълнолунието да влияе възбуждащо на децата? newsm78 Синът ми днес просто е ужасен.Само мрънка и крещи , много е нервен. Tired

# 217
  • в страната на абсурдите
да,влияе.не само на децата,но и на възрастните.аз при пълнолуние задължително се будя нощем и не мога да заспя  часове.

# 218
  • Варна
Стана два дена с това пълнолуние и ние не можем да спим. Ирена се върти цяла вечер и не може да заспи спокойно и аз съм по същия начин от години.

# 219
на моя син не му действа,но на мен -да
много ми е нервно

# 220
Сара,много ти благодаря че отдели от времето си да направиш този превод!Докосна ме!Много интересна импретация! Heart Eyes
Не съм ходила в Италия и Холандия,но почувствах атмосферата!Всеки ден "отивам и се връщам до Италия",но всеки ден правя същото и до Холандия!Не бих се лишила или заменила нито едното от 2те "пътувания"! Hug

Последна редакция: сб, 09 май 2009, 23:53 от Ети

# 221
Сара ,това ,което ни подари ме докосна дълбоко.  bouquet
Лично аз се събудих в ,,Италия",после съм отишла в ,,Холандия" ,но не съм забелязала красотите й. Sad
Но преди близо 2 години ,успях благодарение на всички вас да видя колко е красива и Холандия! Heart Eyes

В тези майски дни,има толкова много дни за радост и празнуване ,но на мен ми е притеснено и се замислям дали и занапред ще мога да бъда в ,,Холандия" и да виждам красотите й! Sad

# 222
  • В къЩи.
Сара ,благодаря,4е го сподели с нас   bouquet
Аз живях 9мес с илюзията ,4е съм в Италия ,а всъщност през цялото време съм била в Холандия  Tired

Често се замислям дали Криси ,ако беше здравичък би изглеждал по същия начин,дали би ме гушкал пак така,същата усмивка ли Ще има,пак ли така Ще ме целува и скубе косата(малкия дявол на мама) ,пак ли Ще се "пука" от смях когато го люлея на люлката в парка,Ще се заглежда ли така в автобусите,Ще гледа формулата с тати с такъв интерес,та дори и без да разбира какво всъщност гледа... И знаете ли ,не искам да е друг,искам си сегашното детенце,та дори и специално. Ако можех да избирам пак такъв бих искала да е,за някой може да е различен ,но за мен е единствен.

# 223
Сара, благодаря!   bouquet  bouquet  bouquet
estrella, така е не бих го заменила с друг.... Обичам го безкрайно Hug!

# 224
  • гр.Гоце Делчев
Сара аз също ти благодаря ,че отдели от времето си да направиш този превод.Сякаш всички се чустваме така ,че сме в Италия ,а се събуждаме в Холандия. Hug

Общи условия

Активация на акаунт