Епилепсия-тема7

• 49 953
  • 644
  •   1
Отговори
# 465
Миро И Поли,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Върви по пътя на живота, обсипан с рози и цветя, и нека всяка твоя мисъл бъде сбъдната мечта!

Весел празник!  bouquet

# 466
  • гр.Гоце Делчев
МИРО И ПОЛИ ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН/БЪДИ ЖИВА И ЗДРАВА И МНОГО ЩАСТЛИВА  bouquet newsm59  .

# 467
МИРО И ПОЛИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!  bouquet  bouquet  bouquet

# 468
Миро и Поли честит рожден ден и от мен да си жива и здрава и твоите съкровища много да те радват!  bouquet

# 469
МИРО И ПОЛИ Честит Рожден Ден да си много здрава и щастлива! newsm51 newsm51 newsm51 Hug Hug

# 470
И от мен честит Рожден ден...Миро Поли, знаеш ли,  бащата на Криста днес има и той рожден ден/юбилей става на 30-т !
Да сте ни живи и здрави!  bouquet

# 471
МИРО И ПОЛИ, да изкараш многооооооооооооооооого години в здраве и обградена с любов Laughing ЧРД  Laughing

# 472
Категорично заявявам, че окончателно съм САМА в това което се случва с Криста! Cry Никой не ми вярва и повече, мислят ме за параноична (имам резултатите от две ЕЕГ-та, ЯМР + разгледа от Дели на снимките ) и ...пак съм сама в това и си въобразявам! TiredОтгоре на всичко съм и  егоист, че мисля само за моето дете ( в това число гледам я сама близо 3 години), Еми.....няма как да ми е леко...след поредния опит да получа разбиране ми бе заявено, че това е в сл. на възпитанието, което давам на детето си?Е как от възпитаване, мога дай възпаля мозъка?.........ще изгърмя вече...трудно ДА, безсмислените ми опити да обедя семейството ми в обективността на изследванията (ЕЕГ-та и ЯМР) се оказаха напразни......срината съм и се мъча , сякаш дълбая нагоре през пясъка в центъра на Сахара...............Ако някой може да ми даде съвет как да се "изкача" ще му бъда много благодарна!Лошо и тежко е да си сам в такъв момент, а най-жалкото е като те обвиняват в егоизъм(за това, че мислиш за детето си, а на него нищо му няма)!........Аз съм до тук с опитите, едва ли някога ще забравя тази вечер, но поне мога да се опитам да се изправя отново, не защото ме пречупиха, а защото вярвам, че нещо доста сериозно се случва с детето ми! Cry
пп. Чудя се (и плача) как мога да понеса този тежък товар, но "камило-подобно" вярвам, че ще се  справя (надявам се)!............................................. Praynig

# 473
Честит първи юни на всички  сладури

За всички малки, по-големи и още по-големи,
пораснали и не пораснали деца,
с пожелание да запазят детското,
колкото може по-дълго в себе си.

# 474
nikiki, твоя разказ ме разтърси из основи. Много съжалявам и ти съчувствам Thinking. За съвети не е мястото, но аз бих ти казала аз как бих постъпила .... аз съм много горд човек и понеже имам собствен бизнес и финансово съм така да се каже независима, бих си хванала детето и бих се махнала от вкъщи за няколко дни ... отиди при приятелка или на хотел, не че е лесно, но така биха те оценили и разбрали. Нямам никаква представа за битието ти, къде живееш и с кого, но имай едно наум: ТВОЕТО ДЕТЕ Е СПЕЦИАЛНО, ТО Е ПРЕДИ ВСИЧКО ТВОЕ И ПОСЛЕ НА ДРУГИТЕ И САМО ТИ ЗНАЕШ КАКВО МУ Е И КАКВО ЧУВСТВА. НАПРАВИ НАЙ-ДОБРОТО ЗА НЕГО, ИГНОРИРАЙ ВСИЧКИ ДРУГИ. Това е от мен, съжалявам че съм толкова крайна, ама това което си написала е направо за разстрел .... #2gunfire
Извинявай МИРО и ПОЛИ че не знаех: Честит Рожден Ден! Да си ни жива и здрава, и всички покрай теб!

# 475
Честит 1-ви юни на всички дечица! Heart Eyes Да са ни здрави и щастливи! Praynig

# 476
Здравейте момичета! Simple Smile
Скоро не бях влизала в форума тъй като отсъствахтме,бяхме на рехабилитации на Банкя.На Кевин много добре му се отрази и сме решили  да отидем пак.
Добре дошли на всички нови мами които са писали в темата.
Страшно съм доволна че помогнах на Деси с лекарството поне за първоначалното му въвеждане по схема.Дано успеят да намерят от някъде за продължаване на лечението.Надявам се вече да се чувства по добре малкото и слънчице. Praynig
Танитка последно като се чухме бяхте по добре,непременно пиши как се чуствате след спирането на инжекциите. Hug
Ааа,да не забравя...

Честит празник на всички дечица от темата,да са ни живи и здрави,усмихнати и обичани!  Party Time   Tada  costumed034

# 477
 baloni baloni Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Four Leaf Clover Flowers Sunflower Flowers Sunflower baloni baloni
      ЧЕСТИТ ПРЕЗНИК НА ВСИЧКИ ДЕЧИЦА,
                  да са ни живи и здрави!

# 478
Категорично заявявам, че окончателно съм САМА в това което се случва с Криста! Cry Никой не ми вярва и повече, мислят ме за параноична (имам резултатите от две ЕЕГ-та, ЯМР + разгледа от Дели на снимките ) и ...пак съм сама в това и си въобразявам! TiredОтгоре на всичко съм и  егоист, че мисля само за моето дете ( в това число гледам я сама близо 3 години), Еми.....няма как да ми е леко...след поредния опит да получа разбиране ми бе заявено, че това е в сл. на възпитанието, което давам на детето си?Е как от възпитаване, мога дай възпаля мозъка?.........ще изгърмя вече...трудно ДА, безсмислените ми опити да обедя семейството ми в обективността на изследванията (ЕЕГ-та и ЯМР) се оказаха напразни......срината съм и се мъча , сякаш дълбая нагоре през пясъка в центъра на Сахара...............Ако някой може да ми даде съвет как да се "изкача" ще му бъда много благодарна!Лошо и тежко е да си сам в такъв момент, а най-жалкото е като те обвиняват в егоизъм(за това, че мислиш за детето си, а на него нищо му няма)!........Аз съм до тук с опитите, едва ли някога ще забравя тази вечер, но поне мога да се опитам да се изправя отново, не защото ме пречупиха, а защото вярвам, че нещо доста сериозно се случва с детето ми! Cry
пп. Чудя се (и плача) как мога да понеса този тежък товар, но "камило-подобно" вярвам, че ще се  справя (надявам се)!............................................. Praynig
             NIKIKI,как така си САМА!!!!Ние сме с теб!Не знам какво бих те посъветвала,но повече не се занимавай с ОГРАНИЧЕНИ ХОРА-ЕГОИСТИ.И без това си имаш проблемче за резрешаване.Знам,ще ти е трудно,много трудно без подкрепа и разбиране от най- близките хора,но не се впрягай толково на приказките им.Щади си нервите!Ще ти трябват!Надявам се детенцето ти бързичко да се оправи и това да ти остане само лош спомен.Е м-у другото си разбрала колко струват тези хора!В нещастието се познават истинските приятели.Ако можем с нещо да помогнем не се притеснявай да ни търсиш.УСПЕХ!!!!

# 479
Миро и Поли макар и с малко закъсниние  честит рожден ден много здраве и много щастливи  мигове ти пожелавам. newsm59

Честит празник и на нащте малки и прекрасни  дечица нека растат здрави и щастливи ,нека имат едно прекрасно детство изпълнено с много усмивки.

smile3525 newsm51Никики , напротив не си сама знам много е  трудно особено без подкрепата на своите близки но на пук на всичко ти не се отчайвай бори се ако трябва със зъби и нокти  но не се отчайвай.А когато ти е трудно  седни и дори и със сълзи на очите сподели с нас   своите тревоги  тук всяка една от нас  ще те разбере и ако не с друго то с морална подкрепа или със съвет ще помогне.

Общи условия

Активация на акаунт