Епилепсия-тема7

• 49 952
  • 644
  •   1
Отговори
# 480
Макар и късничко ,Честит 1ви юни на всички чувстващи се деца!

newsm51  bigdance2  ura Tada  ura   bigdance2smile3525

А на теб Нинка ,днес ти казах какво имах да казвам! Peace

# 481
  • гр.Гоце Делчев
Честит първи юни на всички деца малки и големи да са живи и здрави да радват родителите си Hug Hug Hug  bigdance2 Tada  love001  love001  love001Никики не се отчайвай ние сме с теб нали знаеш ,че сме готови винаги да ти помогнем с нас можеш да споделяш.Немога да разбера как може да има такива ограничени хора. Hug

# 482
                                                              baloniЧестит ден на децата!(малко късно, но сега сядам) baloni
Ванче Hug.... Heart Eyes
Благодаря на всички за съветите, мислих и смятам да НЕ го взимам навътре (въпреки , че е доста трудно), така само си съсипвам нервите и здравето... Peace

Последна редакция: вт, 02 юни 2009, 12:35 от nikiki

# 483
Nikiki,не си сама!Всички тук сме с теб!Щом не искат,не се мъчи да ги убеждаваш!То на нас самите ни е било трудно да приемем тази диагноза!Важно е,че я знаеш,а не неизвестности...
Ти си тази която познава най-добре детето си и знаеш как най-добре да откликваш на неговите потребности и да му помагаш!Ти си тази която се грижиш за него,възпитаваш го и му помагаш да влезе в нашето общество на възрастните!Ти си неговия най-верен приятел и пазител!Ако имат времето,силите и желанието и близките ти ще се включат!
Много търпение,здрави нерви и позитивност!
ЧЕСТИ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ДЕЦА!ЗДРАВЕ,ВЕСЕЛИ И БЕЗГРИЖНИ ИГРИ! baloni

# 484
 Joy Joy Joy честит празник на всички дечица Joy Joy Joy
nikiki,  Hug Hug Hug

# 485
Много благодаря за пожеланията
никики ,другите преди мен са ти казали ,че не си сама
аз също се опитвам да бъда силна и тъй като съм сама в София,се справям сама
единствено с този форум споделям
всики са надалеч и само по телефона веднъж седмично ме питат как сме
сами с моя мъж се справяме,никой не го интерисува как се справяме и какво ни коства
знай,ние сме тук и ти не си сама Hug

# 486
  • Варна
Nikiki, дръж се, не се отчайвай ние сме тук. Дръж главата гордо изправена и не падай. Ирена я гледам съвсем сама, мъжът ми по цял ден е на работа, никой не е дошъл да ме ме пита имаш ли нужда от помощ или искаш ли да гледам малко Ирена за да излезеш, няма такова нещо. Когато мъжът ми почива той ми помага, той ме подкрепя. Мен не ме интересува мнението на другите. За всички е много лесно защото не е на тяхната главата, но както съм стигнала до тук, така ще продължа и на пред. Така че никики ако ти не си силна да бъдеш до Криси, няма кой друг. И никой няма да познава детето ти по добре от теб. Когато ти е тежко и си сама по плачи си, така ще ти олекне макар и за малко, защото колко и да сме силни и да се правим на такива, ние също имаме чувства и те трябва да избият някъде.

Последна редакция: вт, 02 юни 2009, 18:19 от siqna.muk

# 487
БАНКОВИ СМЕТКИ В ОБЕДИНЕНА БЪЛГАРСКА БАНКА:
ВЕСЕЛА НЕДЕЛЧЕВА СИМЕОНОВА - ИВАНОВА
IBAN BG 45 UBBS 8002 11 09 577 210 – В ЛЕВА
Toва ми пратиха от Нова тв.

# 488
  • гр.Гоце Делчев
Сиянче ,много добре си го писала на Никики  HugВъзхищавам се на тикава млади хора ,като теб ,които се боярт упорито с трудностите в живота.Ники още веднъж ти казвам ,не се отчайвай ние сме с теб и н добро и в лошо.Споделяю за да ти олекне поне малко.

# 489
Момичета,днес ходихме на преглед при вече доцент Литвиненко,за смяна на протокола за лекарствата и еег.Той разчита еег-то и каза че е добро,също така каза да спираме Радедорма и като направи Кевин две години пълни без пристъпи да отидем да види дали да намаваляваме и Конвулекса.
Искам да ви кажа че дори  и с по раншно записване и закован списък на вратата от децата които са за деня подред всяко под номер пак си има хора пререждащи се,нахални до безбожие,недоразбрали и т.н.все същата какафония....и все пак свършихме си  работа, малко изморени но пък най важното е че резултатите от егг-то са добри.

# 490
  • Варна
Абе за Литвиненко се знае че е доцент от април месец. kevi_geri радвам се, че еег-то ви е добро. И аз чакам с нетърпение да мине още една година без пристъпи и да спираме конвулвекса, аз мисля че като го спрем Ирена ще дръпне малко на пред. На нея тези медикаменти не й влияят много добре, дори и в малки дози да са много я унасят.

# 491
Да така е от април месец Литвиненко е доцент.За жалост и аз ще съм една от пререждащите се на 9.06 защото няма как нямаше часове за тогава и Литвиненко ми каза че не ми трябва час като отида да му звънна,мисля че всяка майка би постъпила така за доброто на детето си,а плюс това съм записала и други часове за тези три дни и трябва да съчетая и еег при Попова в понеделник дано да е добро и нашето че и ние да спрем топамакса и нейната апаратура е нова ,което ме радва,после на ортопед заради пръсчетата вторник на невролог следобяд на логопед и в сряда ще пускаме изследвания,момичета стискайте палци всичко да е наред.
За Кевин много се радвам че се развиват добре нещата дано няма никога вече пристъпи и да спрете всички лекарства и детето да се развива напред.

# 492
  • Варна
Аз съм съгласна с Ема, наистина по някой път се налага да се пререждаш или да отидеш без записан час. Аз например не мога да  хукна ей така за София на невролог, че еди си кога имало свободни часове, все пак имам 500 км, мъжът ми трябва да види кога ще може да излезе от работа за да тръгнем и ако няма свободни часове, за също бих  се обадила на Литвиненко и ако ми каже ела, ще отида и без час. Веднъж ми се е случвало, да отида сутринта и да няма номерчета, но не ме върнаха, още на регистратурата ми казаха, че ще ми дадат някакъв номер, защото в никакъв случай не могат да ме върнат пък и Литвинеко също нямал да ме върне, защото сме от много далеч. Така че на всеки се случва. и сигурно има още много родители които му звънят и той им казва да отидат без час, все пак Литвинеко има ужасно много пациенти и ако трябва всички да чакат за часове може и да не се вредят в близките месец, но пък ако състоянието на децата им е тежко няма как да се чака.

Последна редакция: ср, 03 юни 2009, 11:03 от siqna.muk

# 493
Да надявам се и аз че ще дръпне като намалим Конвулекса а дай боже всичко да е наред и да го спрем.
Момичета разбрахте ме погрешно,имах в предвит пререждащи се от вече записаните деца за деня а не за такива които им се налага и са дошли без записан час.Ние също сме ходили преди без номерче и никога не ни е връщал.
Но вчера имаше една нахална майка която не се постара да обясни на детето си което беше вече от записаните деца за деня,напълно я разбираше какво му говори и от каприз не му се чакаше та взеха та се бутнаха и прередиха две бебета които чакаха не за контролен преглед а за преглед който тепърва ще се разбере какво му е на детето и бяха  дошли напрегнати рано рано с изнервените си ревящи бебета на които не можеше да обяснят как стоят нещата.Та това имах в предвид.Разбира се че на всеки може да му се наложи непредвидено по рано да отиде та да си свърши работа.
Стискам палци  на всички които им предстоят изследвания.

# 494
  • гр.Гоце Делчев
Kevi_geri радвам се за добрите новини при вас.На мен ми се е случвало майки да ми правят забележка ,че ми е минал реда и ги пререждам ,но това се е случвало защото докато човек чака за ЕЕГ неговия номер да мине.Понеже като сме от провинцията докато пристигнем в София недай боже да има задръстване и човек закъснява .Но ако майката,не е била наред и прередила останалите наистина не е права.Аз пък имам записан час за утре за нов протокол,но така става че с нито една от майките няма да се засечем.

Общи условия

Активация на акаунт