Епилепсия-тема7

• 50 377
  • 644
  •   1
Отговори
# 60
Писатева ,мила и аз чакам с нетърпение това да се случи ! Hug
Да се открият още подробности за най сложния орган в човешкото тяло :МОЗЪКЪТ!

# 61
Манка, аз мога да ти помогна. Колко ампули ви трябват? Мойта аптекарка ми доставя, но по 10 и иска всички да ги вземем, дори и не наведнъж. Трябва ти зелена рецепта, но сигурно не ти е проблем. Аптеката е в Овча купел 1, бл. 513 и шефката на аптеката се казва леля Лора. Ако имаш нужда от помощ звънни ми - 0898 543 762 - Ива

# 62
Здравейте,нашата ЗК пак ни е изненадала!

Да не се учудите,когато отидите при личната и тя ви изпише рецепта ,за 3 или 6 месеца за дадено лекарство. Само ще предствяте рецептата в аптеката и пак ще си я вземате за слдващия месец.

Така ще попуснете всекимесечното висене при личната за рецепти ,а само на аптеката ще е!
Ако има промяна в лечението ,рецептата се анулира и се изписва нова!

Това било в сила от 1ви април! ooooh!

# 63

Да не се учудите,когато отидите при личната и тя ви изпише рецепта ,за 3 или 6 месеца за дадено лекарство. Само ще предствяте рецептата в аптеката и пак ще си я вземате за слдващия месец.

Така ще попуснете всекимесечното висене при личната за рецепти ,а само на аптеката ще е!

Е аз това го знам бре? Blush Нали се чудих от де да намеря рецепта за Конвулекса наскоро, когато запилях от Делиганева. Тогава ми го каза личната, ама каза за три месеца, че била!
Цитат

По всяка вероятност ДА.
Но ЯМРто ще е друг добър специалист ,а това е мисля по важното! Peace
Ванче ,съгласна съм ЯМР-то е много важно ,но нали повечето невролози твърдят че не е задължително и на базата на ЕЕГ-то/ а някои дори от него не се нуждаят  #2gunfire/предписват лечение и правят заключения. newsm78

Ние имаме едно ЕЕГ вече,  но понеже не съм убедена в обективността на разчета ще го правим наново.Затова са ни важни и то и ЯМРто. Peace

# 64
на мен ми я дадоха в два екземпляра но не ми изписаха да толкова време лекарствата. А и двата екземпляра са останали в аптеката, не знам защо така но мога да отида и да попитам или да пратя мъжа ми защото той ми веза лекарствата пък и познава аптекаря. А рецептите ги вземах към 9-ти  newsm78

# 65
Но това на рецептата ли го пише?
Аз изобщо не съм ги погледнала тях.
Извинете за втория пост

# 66

да попитам във връзка с новата новост.....
от др месец ще имаме нов протокол за Конвулекс-а, а и за Кепра-та вече... та щом е на 3 и 6м, мога ли да сменя аптеката от която получавахме досега. тя беше в поликлиниката където ни беше педиатърката.... ама сега ми се ще да ги взимам от махленската аптека Simple Smile

и още нещо не ми е ясно....
понеже от тоз месец имаме вече диспансеризиращ лекар... тя ли ще ни дава рецептите за аптеката или при личната педиатърка пак да ходя? Thinking

# 67
  • Варна
tedka* аз мисля че може, но трябва да си носиш протоколите в новата аптека. Пък рецептата на нас ни я даваше личната лекарка и никакъв проблем нямаше.

# 68
Рецептите се изписват от личния лекар!
Само  трябва да провериш в махленската аптека, дали работят и доставят Кепра! Peace

Тук във Варна преди празниците ходихме в най-голямата ни аптекарска верига - Санита да поръчаме Кепра-сироп (за едно детенце) и нямаха в наличност ,а на следващия ден са звънали и казали,че ще поръчат от София ,защото и на склад липсвала! newsm78

Последна редакция: пн, 27 апр 2009, 14:33 от Vanq 66

# 69
Рецептите се изписват от личния лекар!
Само  трябва да провериш в махленската аптека, дали работят и доставят Кепра! Peace

Тук във Варна преди празниците ходихме в най-голямата ни аптекарска верига - Санита да поръчаме Кепра-сироп (за едно детенце) и нямаха в наличност ,а на следващия ден са звънали и казали,че ще поръчат от София ,защото и на склад липсвала! newsm78

ай стига бе Shocked
аз имам едно шише в повече от невроложката ни... че не се знае кога ще ни е готов протокола.
днес подадох документите в здр.каса за одобряване от комисията, ама шефката на комисията я била хванала дисковата и била в болнични, та може месец да не ни разгледат молбата... ooooh!

# 70
Тедка тая шефка като я хванала дисковата не може ли някой друг да и поеме задълженията,това е безобразие ами тия скъпи лекарства на свободно как се купуват! #Cussing out

# 71
Тедка тая шефка като я хванала дисковата не може ли някой друг да и поеме задълженията,това е безобразие ами тия скъпи лекарства на свободно как се купуват! #Cussing out

оф, кво да ти кажа... пука им на тях... ooooh!
190лв е едното шише... добре, че от Св.Наум ни дадоха и че невроложката ни взе още едно от дистрибуторите за мостра... та засега имаме Praynig
дано не се проточи многооо. Rolling Eyes

# 72
Ами до колкото зная,молбите трябва да се изпратят до София и от там НЗОК да одобри протокола!
Но,за детенцето за което бях писала ,нещата станаха много бързо!

Тедка ,а дадоха ли ви Входящ номер!

# 73
  • гр.Гоце Делчев
Ема -диди благодаря за пожеланията от все сърце  love001 Wine Glassвиртуална почерпка от мен

# 74
Ами до колкото зная,молбите трябва да се изпратят до София и от там НЗОК да одобри протокола!
Но,за детенцето за което бях писала ,нещата станаха много бързо!

Тедка ,а дадоха ли ви Входящ номер!

и невроложката ни, каза, че трябва да се пращат до Сф... но днес ми казаха, че не било нужно.
по принцип ставало за седмица... но сега ще се позабавят нещата. Rolling Eyes

да,Ванче... иначе ни дадоха входящ номер... макар, 4е не ми обесниха за какво ми е ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт