Епилепсия-тема7

• 49 991
  • 644
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Здравейте! Някой от вас да е пил хапчета или билки за подобряване на паметта и концентрацията? И как да се справя с този проблем. Лекарите не ми обръщат внимание. Като бях на 4ти км дори бяха записали в болничния картон, че имам тези проблеми, но никой не ми каза как да се справя и какво да пия.
Говоря и за децата и за възрастните с епилепсия.

# 106
  • Варна
Момичета много се радвам за хубавите новини, стискам палци всичко да върви по вода.

# 107
Вероника аз давам на моя син Брейн Бустер добро е,също съм давала Ескимо Кидс,влез в гугала и прочети за тях.

# 108
МИРО И ПОЛИ Много се радвам за вас, новините са чудесни!  bouquet
Veronika* за паметта и аз имам проблеми  Laughing баба ми все ме бъзика, че съм била по-зле от нея в това отношение!Пия (ако не забравя) Лецитин, от майка ми го знам и действа.Моя е на гранули разтворим е на немската фирма SoAktiv! Peace
siqna.muk отговарям ти тук, че се притеснявам да не я направим темата за невролозите в чат:
...........
nikiki вие тая седмица ли щяхте да правите пак еег и ямр.
Да, ама няма!  Whistling оставиха ни за след празниците, то голямо чакане, голямо чудо, НО си струва да чакаш колкото и да е, щом е за детето!

Защо пак ви ги отложиха, да не сте болни. То че си струва да чакаш, струва си ама страшна работа, все нещо ви излиза непредвидено дано да е за добро всичко. Hug Hug Hug
Отложиха ни заради празниците.Да се надяваме, че на 7.05 ще направим ЕЕГ и на 8.05 ЯМР.Вече се надявам само за едно да не ни отложат и тогава! Praynig

# 109
Ива много се радвам че операцията е минала добре , пожелавам ви успешно  възтановяване.  Hug
Миро Поли това е прекрасно че еег-то ви е добро.Продължавайте да ни радвате с такива хубави новини.  Peace

# 110
Благодаря Ви момичета!!!  bouquet Поли много се радвам за вас, не се съмнявам че и след 3 м. ще е добро ЕЕГ-то, то като тръгне на добре става още по-добре. И ние ще правим опит за ЕЕГ, но поне след месец, мойто глезено момче тежко го приема това изследване Rolling Eyes. Пак благодаря, дано всички имат добри новини - все пак е пролет, всичко разцъфва и живот се ражда ...

# 111
  • София
Благодаря на всички за отговорите!  Simple Smile
Много е неприятно, дори страшно близките ти да не разбират, че имаш заболяване. Не искам да ви занимавам със семейните ми драми, но всички вкъщи мислят, че тази лиспа на концентрация и памет е само лигавщина и казват, че не ми се учело и ме мързяло. Казват, че съм напълно здрава и съм си била измислила заболяването Shocked. Боли когато никой не те разбира. Вие поне имате нормални семейства и разбирате заболяването.
А аз вече започвам да се чувствам тъпа и малоумна. И дори взех да се замислям дали наистина не си въобразявам, че съм болна, въпреки че съм с поставена диагноза, още през 1998година.
Съжалявам, че ви занимавам с глупостите ми, но трябваше да споделя с хора, които знам, че ще ме разберат.
Поздрави на всички и да се чуват само добри новини за дечицата ви! Hug

# 112
Много  Ви благодаря момичета Hug
знам,че и вие се вълнувате с нас-било то за добро или лошо
дано само хубави неща да си пишем и всяка една от нас да чуе и да се случи ,че всичко е тръгнало на по-добре

# 113
Veronika* ,много се натъжих от това ,което си споделила! Sad
Нали и ние си имахме сериозни проблеми със запаметяването на учебния материал и аз бях много притеснена и близо 10г. (още преди да се разбере за епилепсията) ,никой не се нае да ми обясни защо сме така.Добре ,че при ЯМРто ,проблема си излезе и не от лекарите ,а благодарение на нета ,ми се изясниха нещата! Sad
Ако можем да се чуем ,ще се радвам! Hug

# 114
Veronika напълно те разбирам как се чувстваш.При нас е почти същото,всичките ни приятели постоянно повтарят ,че според тях дъщеричката ни е съвсем здрава и едва ли не ние си измисляме,че нещо и има и все ни упрекват ,че я тъпчем с лекарства според тях без да има нужда.Особенно когато започнаха проблемите и с концентрацията и запаметяването които явно се дължат на лечението.Просто бъди по-силна и гледаи ти да се чувстваш добре пък който каквото ще да си мисли. Hug Hug
МИРО И ПОЛИ,iva i много се радвам на вашите успехи. Hug Hug

# 115
Ванче я ми кажи точно какви документи трябва да подготвя за телк  Диян ще стане на 3 годинки май месец,а телка изтича на 01.10.2009г и за какви проценти става въпрос,защото видях в миналия ти пост че под 50% не се получава двойни детски ли?Аз също ще се консултирам и с д-р Литвиненко и ще измислим нещо.За да не ме върнат и мен обратно.

Последна редакция: пт, 01 май 2009, 16:33 от emа-диди

# 116
emа-диди ,по принцип ,когато подадете молба за обновяване на ТЕЛК ,ви изпращат писмо ,какви документи да подготвите.
Добре е да се предствят консулти от специалистите ,които посещавате. Невролог,ортопед,психолог.Добре е също да направите и едно психоневрологично изследване при психолог. За интелект и психологичното състояние на детето.
А относно % ,ако ви дадът по малко от 50% не ви се полагат двойни детски,нито помощите по чл.43,които тази година са 168лв. на месец! Naughty

# 117
Благодаря МИЛА Ванче за изчерпателния отговор!!!  bouquet  bouquet  bouquet Hug

# 118
сияна,благодаря ти за отговора.върнахме се от софия пак без реална диагноза.сега чакам генетичните изледвания,еег-тата 2 бр.излязоха чисти.питам док.каква е точно епилепсията-той не знаел.надявам се да минете бързо телка

# 119
  • Варна
сияна,благодаря ти за отговора.върнахме се от софия пак без реална диагноза.сега чакам генетичните изледвания,еег-тата 2 бр.излязоха чисти.питам док.каква е точно епилепсията-той не знаел.надявам се да минете бързо телка

Стискам палци генетичните ви изследвания да са добри и ако е генетично заболяване да е някое което се диагностира и се лекува с течение на времето. Какъв вид генетични изследвания са ви назначени и от кого, къде са пуснати-тук в България при Кременски или някъде на вън? Сега как е детето ти, по добре ли е? Освен за генетично заболяване, съмняват ли се за нещо друго? При кой невролог бяхте във София?

Общи условия

Активация на акаунт