Епилепсия-тема7

• 49 947
  • 644
  •   1
Отговори
# 510
  • Варна
еленита , как си раждала, имала ли си проблеми по време на бременност или по време на раждането? Какво показва скенера, какво е разчитането му? стискам палци днес при Литвиненко всичко да мине добре.  Praynig

# 511
Трябва ми спешно тел . на Танита!
Ако някой го има да ми го пусне на лични!

# 512
Ваня, пратих   ти го на лични.
Танитка последното еег как беше.Дано да е било добро.Радвам се че се прибирате в къщи,знам колко е изнервящо по болници да лежиш.Надявам се малката да се чуства по добре.Целувки.

Последна редакция: чт, 04 юни 2009, 13:03 от kevi_geri

# 513
Благодаря!  bouquet
Вече разговарях с Танита! Blush

Момичета на днешния ден точно преди 2г. започнах да пиша тук в този форум. atwork
Тук открих много истински приятели и полезна информация :  Hug Hug Hug

Последна редакция: чт, 04 юни 2009, 14:05 от Vanq 66

# 514
Мерси Танита вие как сте как се чуствате как са пристъпите пиши като се прибереш.Целувки на малката принцеса! Hug

# 515
За Синактена:на нас ни го купиха от Турция.Трябва само рецепта може и българска написана на латиница.Ампулата струва 5,5 долара бр.Има го във всяка аптека там.Най-добре да се търси в Одрин,че е най-близо до границата.Ако имате познати от наши турци,които пътуват ги помоли да ти донесат.Или говори с шофьори на пътнически автобуси,които пътуват до там.Само проблема е,че трябва да се съхранява на студено.

# 516
  • гр.Гоце Делчев
Здравейте и от мен момичета.Ние се прибрахме от София.Днес на Литвиненко беше много нервен ,доколкото разбрах от съпруга  ми го бяха ядосали студентите.Даде ни да направим чернодробни изследвания ГОТ и ГПТ заради депакина.Скара ни се ,че април сме имали пристъп и ЕЕГ -то не е било хубаво ,защо и сега не сме направили,но аз му обясних ,че   в понеделник съм го питала и той ми е казал да не правя.Не му се сърдя като гледах колко много пациенти пак го чакаха ми е ясно ,че работата му е много натоварена.Ванче браво на теб .Честито ти 2 години във форума ,ти затова си ни талисманчето.Попитах Литвиненко за протоколите каза ,че засега няма промяна и ни даде протокол за трилептала.Танита радвам се ,че са ви изписали вече дано нещата се оправят Hug Hug HugЕленита съжалявам ,че не можахме да се срещнем в поликлиниката ,но ние бяхме в 10.20 ,а вие в 18.30ч. и сигурно в болницата имате среща.

# 517
Здравей Пепи кофти се е получило че сте случили кофти ден на Литвиненко,май трябваше да направите еег при положение че предишното не ви е било добро без да го питаш аз бих направила така де, някой път сама  си следя чернодробните или нивото без да го питам.Но ти си права в понеделник го пита и той ти отговори че няма смисал.И при мен се е случвало същия гаф увеличава ми конвулекса после ми вика кой го увеличи,просто има много хора при него и той не помни всеки.Нас да ни запомни кои сме мина година и половина.Вече ще знаеш като ходите пак напреглед ще му казваш предишното еег каво е добро или лошо и той да ти каже дали трябва да се прави. Hug

# 518
  • Варна
Пепи, вие за та голям късмет сте изкарали днес. Ние всеки път като ходим правя еег на Иренка, не питам никой трябва ли или не трябва, аз го правя за мое успокоение за да съм сигурна на 100% какво е, що е. За чернодробните отново когато реша аз, отивам при личната и казвам че искам направление за биохимия и пускам изследванията на Иренка, ако има нещо което ме притеснява в стойностите тогава звъня на Литвиненко. Отдавна съм спряла да питам лекарите за изследвания пускам й какво си преценя и когато си поискам, зависи вече ако не се е наложило нещо друго и личната не ме е накарала да пусна някое изследване. По едно време Ирена я бях спукала от изследвания, за херпес и пусках няколко пъти, ама кръвна картина, биохимия, урокултури всеки месец, няма да пиша още за колко неща съм и пускала, за да съм спокойна аз, а не лекарите. Така че Пепи другия път се надявам да мине по добре прегледа и Литвиненко  да е на кеф.

# 519
Добър вечер момичета,аз съм Магика ! Нямах време да прочета всичко,но се надявам тук д намеря отговорите на въпросите които ме интересуват

# 520
Здравей Магика а какви въпроси те интерсуват newsm78,ако можем ние ще ти отговорим?

# 521
Здравейте и от мен,
ние пием депакин от един месец, след няколко дни ще ходим пак на ЕЕГ и изследвания, искам да попитам за изследванията които говорите - чернодробните,за серумното ниво на депакин ми е ясно, но за чернодробните не   

# 522
Благодаря предварително!
  bouquet
Преди три години синът ми получи първият си пристъп,било е в детскат градина,ходихме на невролог в града в който живеем,диагнозата беше епилепсия!след това след получи още един в рамките на 2 3 седмици,после затишие, а сега в рамките на 5 месеца 4 пристъпа ,при разговора с доктора стигнахме до заключение ,че дразнителя е в детската градина затова го спрях!това накратко е историята,а въпросчето ми е:на някого изписвали ли са Конвулекс сироп и какво можете да ми кажете за него

# 523
Меги здравей!
Малко е объркано обяснението ти,но ще те попитам!
След като ви сложиха диагноза епилепсия ,какво лекарство пихте!
А това за дразнителя в детската градина е ,че самите лекарства ,които сте пили не са си свършили работата и не е трябвало да отписвате детето а да поговорите сериозно с виновниците за създалата се ситуация.
Пиша ти това ,защото и при нас ей ,така от много ъкъл на едната учителка ,дъщеря ми въпреки депакина ,отново върна пристъпите и се наложи включването на 2ри медикамент!
Сиропчето конвулекс се изписва почти на всички малки деца ,с епилепсия!
Но на всеки действа различно !
А вашия лекуващ невролог - епилептолог ли е! Thinking

Янина,за чернодробните може да ти изпише направление и личната!
Добре е да се пуснат точно сега ,това е за вас!

# 524
Да вярно объркано ми еобяснението Embarassed
Нашият доктор е детски невролог,правиха ни ЕЕГ  постоянно на 3 месеца,а това за дразнителя го казвам ,защото само в градината получаваше пристъпите! от както сме с диагнозата пием конвулекс по схема:стигнахме до 3*200

Общи условия

Активация на акаунт