Епилепсия-тема7

• 49 936
  • 644
  •   1
Отговори
# 525
Маги ,пишеш ,че от 3г. сте с тази диагноза и сте все на конвулекс,да не би сега да ви се е появило нещо различно от първоначалния прием!
И друго ,1вия сте получили в детската градина ,след това още 1 и затишие.
През периода на затишие ,нима не сте ходили на детска градина.

А относно детските невролози,дипломирането с тази титла са много малко ,защото това е специалност едва от 4-5 години!
Има много невролози ,които от дълги години работят с деца и са големи специалисти в тоя свера ,както и нашия варненски невролог д-р Щилянов   bouquet.

И в тоя ред на мисли нещо не мога да схвана,какво точно те интересува!

Последна редакция: пт, 05 юни 2009, 07:01 от Vanq 66

# 526
  • Варна
magika winx здравей и от мен, добре дошла при нас, въпреки че не разбирам какво точно искаш и търсиш тук  newsm78. Разгледах и другите ти постове из форума, но не намирам отговор на въпросите си, Ванчето ти ги е задала, надяваме се да ни отговориш за да ти помогнем. Пишеш много объркано и раздърпано, ако искаш опиши подробно всичко за да можем да те разберем и да ти подадем ръка разбира се ако ти самата искаш. Много късмет от мен.

# 527
въпросчето ми е:на някого изписвали ли са Конвулекс сироп и какво можете да ми кажете за него
Здравей! бебетата ми пият конвулекс сироп вече една година (откакто навършиха 8 мес.). В предвид страничните действия, за които прочетох силно исках да го избегнем, но никаква друга алтернатива не открих... Имат няколко пристъпа и на фона на лечението с него. примирила съм се, че е неизбежо зло Sad.
какво по-конкретно те интересува относно конвулекса?

Последна редакция: чт, 04 юни 2009, 23:53 от galini

# 528
  • Варна
Моята дъщеря от 1 година пие конвулекс, не съм забелязала нещо особено или някакви странични ефекти, освен че е по сънлива, но не винаги. Но при всеки е различно, въпреки че не съм среща деца които да имат сериозни странични ефекти от конвулекса.

# 529
Здравейте, първо искам да изкажа огромна благодарност на всички в този форум и най - вече на Ванчето, заради помощта и. Вчера бяхме на преглед при Литвиненко -този човек ми вдъхна доверие и надежда и смятам да останем при него. Искам да изпратя послание към всички, защото много ми допадна идеята, която носи това: http://www.vbox7.com/play:da61c1d8 . Смятам, че всяка от нас на моменти е изпадала в състояние, което я тегли назад, но важното е, че след всяка буря има слънце и винаги има надежда и трябва да търсим доброто навсякъде. Поздрави от мен и малкия Боби на всички!!!

Последна редакция: пт, 05 юни 2009, 12:46 от еленита

# 530
Еленита радва се че си доволна от Литвиненко дано се наредят нещата.А за Ванче- талисманче кво да ти кажа  питай на кого не е помогнала винаги е била такава в най-трудните моменти е била с нас когато си се чуствал сринат с земята тя те вдига на крака нямам думи да изразя любовта и възхищението си към този човек тя си ни  е ангел пазител в темата.  bouquet

# 531
  • гр.Гоце Делчев
Здравейте момичета виждам ,че сте ми писали и съчуствали ,но аз вчера се чуствах уморена и в 21.00часа вече бях легнала да спя.Прави сте ,че ми е било кофти ден ,но това се отнася за цялата седмица,някои от вас знаят защо.Сега вече си знам урока и ще си правя ЕЕГ без да питам Литвиненко ,но той миналия път не ми каза нищо за ЕЕГ-то и аз не бях прочела на амбулаторния лист ,че е лошо и затова не му казах.Между другото доц.Владимирова е напуснала и в поликлиниката правят ЕЕГ и той си ги разчита.Аз него не го питах,но чух на регистратурата как обясняваха на един баща .Да знаете ,ако ви интересува.Еленита радвам се че сте доволни от Литвиненко.Магика здравей и добре дошла при нас.

# 532
Няма страшно Пепи наистина не ти вървеше тази седмица,зная причините,но помисли от хубавата страна всяко зло за добро всеки има такива моменти веднъж като тръгне назад така продължава известно време надявам се другия път твоята принцеса да е по спокойна и да няма лошо еег,нашите еег-та в продължение на почти 3 години бяха лоши или не много добри при положение че от 1 година няма пристъпи беше предлазпожен към пристъпи чак сега март ни каза много хубаво еег първото за 3 години и на моята улица изгря слънце същия ден радвала съм се като малко дете сега се моля и тоя път а и занапред да са хубави и моето зайче да се оправи.  С теб сме миличка и в радост и тревоги. Hug

# 533
  • Варна
Поне сега ще става по бързо работата с еег-то, по някога ми е писвало да чакам за резултата. Пепи всеки по някога има кофти дни, на мен на скоро така ми се бяха струпали един след друг че всеки ми беше черен и крив. Питай Ема как я режех и нея, чак като ми пишеше на скайпа ми вика чумичка Joy Joy Joy. Но си всяко чудо за три дни, ще мине и за мине. Peace

# 534
Ами Сиянке ти си моята малка чумичка пишех ти на скайпа постоянно защото знаех че не се чустваш добре,защото си се затворила в теб а аз държа много на теб и исках поне да взема малко от болката ти и ти да се почустваш добре. С нетърпение чакам 3 август да се видим на морето 5 дена ще се опъваме на плажа.А и Ванчето ще се съберем трите Hug

Последна редакция: пт, 05 юни 2009, 21:26 от emа-диди

# 535
magika winx,виждам ,че влизаш във форума и си прочела коментарите по това ,което писа ,но никой не иска да се заяжда с теб ,а просто да си подредиш мислите и да напишеш ,какво точно те притеснява.Тук ,както виждаш цари голямо приятелство ,въпреки далечните разтояния по местоживеене .
А с много от пишещите не сме се виждали даже на живо ,нито сме се чували,но това не е пречка да се разбираме и да си помагаме! Peace
Очаквам да споделиш! Peace

# 536
  • Варна
Аз по него време бях бясна заради телка и затова бях такава. Пък Еми аз знам че винаги си насреща. Като ми е тежко си казвам, ама като съм ядосана по-добре да няма никой около мен че ставам звяр. Ама Ема бързо ме разведрява с някоя шега.

Момичета забравих да ви кажа нещо. 25 дена ще бъдете лишени от моето присъствие, не се радвайте много защото не се знае дали няма да изскоча от някъде другаде  Joy Joy Joy. Ще водя Иренка в Банкя и за да не пътуваме постоянно ще използвам две пътеки като между двете ще си доплатя, но се надявам всичко да се отрази добре на Иренка. Също съм записала час в Пловдив при една лекарката да направя на Иренка зрителни евокирани потенциали, за да разберем дали очите носят информация към мозъка, пък няма значение каква дори и минимална да е пак е нещо, светлина в тунела и дано да има, в момента това желая най-много.

# 537
Сиянке вие разбрахте ли се с Дарето от Луковит дали ще сте ви сложат в една стая като гледам паснахте си тя ме оприличава  с теб че имаме много общи черти и няма да и скучно,дано си прекарате чудесно другия път може да се съберем 4-те с Люба на Банкя.

Последна редакция: пт, 05 юни 2009, 23:35 от emа-диди

# 538
  • Варна
Сиянке вие разбрахте ли се с Дарето от Луковит дали ще сте ви сложат в една стая като гледам паснахте си тя те оприличава че с теб имаме много общи черти и няма да и скучно,дано си прекарате чудесно другия път може да се съберем 4-те с Люба на Банкя.

Ами да говорихме, ама тия дни ще се доразберем, но ще сме в една стая, поне да си изкараме добре в свободното време. Не е лоша идея да отидем всички заедно, има време ще се разберем. Peace

# 539
  • гр.Гоце Делчев
Момичета благодаря ви за подкрепата имам нужда от нея в момента.Серията от кофти дни продължава и днес е един от тях.В момента съм толкова бясна ,че не мога да се побера в кожата си.Сиянче приятно прекарване на Банкя.Да си прекарате чудесно. Hug Hug HugЕми благодаря и на теб за подкрепата и ти завиждам ,че ще отидеш на море и най важното ще се видиш със Сиянка и Ванчето-талисманчето. Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт