Епилепсия-тема7

• 49 935
  • 644
  •   1
Отговори
# 540
Пепи какво стана пак днес  тая седмица наистина не ти върви,ако не ти се пише тук пиши ми на скайпа.Дано да сте добре. Praynig

# 541
siqna.muk, много хубави мнения прочетох за санаториума в Банкя. Ще разказваш като се върнеш. Мисля си, че ще е добре за бебетата да отидем там края на лятото, когато приключим рехабилитацията, която започваме идната сряда. Много силно се надявам тя да им помогне да проходят Praynig

# 542
Мисля си, че ще е добре за бебетата да отидем там края на лятото, когато приключим рехабилитацията, която започваме идната сряда. Много силно се надявам тя да им помогне да проходят Praynig
Галя ,пожелавам ти го най-искрено да се случи! Hug

# 543
Галини и аз съм доволна от Банкя миналата година водих сина си там 4-5 пъти,но е и много важно кой ще ви рехабилитира,а не само да ви претупат отгоре-отгоре.Аз съм безкрайно признателна на Мария Карапеева и на Румен.Мария ми вдигна на крака и стегна детето и благодарение на нея той сега прохожда и му остава въпрос на време да се пусне напълно навън в парка дърпа се иска сам да ходи и аз го пускам и той прави и на вън крачки,мисля че ще се пусни като го заведа на море много добре му се отразява,дай боже есента вече да ходим самостоятелно.
Успех и на теб ти желая скоро време да се похвалиш с тази чудесна новина че сте проходили. Hug

# 544
Здравейте мами!
Не пиша често  но ви чета редовно.Радвам се на хубавите новини и преживявам и недобрите.Благодаря на тези които в един или друг момент са ми помагали.Много искам Бог да отговори на нашите молитви,ние самите да си помагаме и нещата да вървят.
Искам да помоля Сияна ако изследването на зрителните потенциали мине успешно да ми даде координатите на този кабинет в Пловдив.
Знам че трябват специални очила,търпелив лекар и късмет .Пожелавам ви и трите плюс добър резултат.
ПОЗДРАВИ на всички!!!!!

# 545
  • Варна
Гале като се върна ще разкажа как е минало, пък може и да се чуем. И аз силно се надявам дивачетата скоро да проходят. Много целувки от нас. Hug Hug Hug

мanka нямаш никакви проблеми, ще ти дам координатите и телефон. Искам да попитам ако е уместно де, на вас за какво са ви тези потенциали имате ли проблеми с очите. Извинявай ако въпроса ми е неуместен.

# 546
Няма проблем.Нашите увреждания са такива че детето има нистагъм и не следи не посяга с ръчичка и също не знам как инфото достига до мозъка и как я обработва.Ориентира се по слух и със очичките следи но хора не играчки .Следи като си върти главата.
Ако успеем да направим такова изследване може да внесе някаква яснота но ако е сложно няма да го мъча.

# 547
Момичета аз утре тръгвам за София ще остана на гости в моята приятелка Люба и от понеделник до сряда почват прегледите и изследванията стискайте палци еег-то да е добро да спрем топамакса,в сряда като дойда ще ви пиша какво е станало. Hug

# 548
  • Варна
Ема стискам палци всичко да мине добре, и да спрете топамакса. Praynig Praynig Praynig

# 549
Лек път,мила Еми и да се върнете с добри новини! Hug Heart Eyes

# 550
Еми, имаш стиснати палчета и от нас. Лек път и успех! Вярвам, че ще се похвалиш с добри новини.

# 551
Благодаря момичета!!! Hug

# 552
Еми и ние стискаме палци,успех. Hug Hug

# 553
Момичета аз утре тръгвам за София ще остана на гости в моята приятелка Люба и от понеделник до сряда почват прегледите и изследванията стискайте палци еег-то да е добро да спрем топамакса,в сряда като дойда ще ви пиша какво е станало. Hug
emа-диди, късмет мила Peace вярвам, че всички изследвания ще са ок! моля те кажи с няколко думи в какво се изразявяше рехабилитацията за стимулиране на прохождането на твоето момченце? за какво да внимавам и с какво да им помагам да се случи по-бързо? на колко год. е сега сина ти?
siqna.muk,   bouquet с удоволстие ще те чуя да кажеш как е в Банкя.
мами, безкрайно благодаря за подкрепата и надеждата, която ми вдъхвате! имам нижда Hug

# 554
Здравей Гале ами първо не трябва да имат пристъпи моя син е на 3 години в Банкя тази Мария го спукваше от масажи и гимнастика.Диян пие големи дози и три медикамента и го правят кашкавал,рехабилитаторката първи го разгряваше с масаж и после гимнастика  на шведската стена,на топките големи на пътеката и всеки път различни за стимулиране на кръста и крачетата защото му бяха слаби.Трябва много работа и постояннство като не ходя на Банкя викам си в къщи рехабилитаторка която също е много добра и така и скорошно прохождане.

Общи условия

Активация на акаунт