Епилепсия-тема7

• 49 920
  • 644
  •   1
Отговори
# 555
мило майче,
Напълно те разбирам, защото и аз имах син с епилепсия.Много лекари обиколихме  и лекарства бяха изпити.Но резултат никакъв, докато не се свързахме с един билкар. От неговата еднократна доза вероятен резултат.Докато не се случи другото голямо нещастие, припадъците бяха овладени и от развитието му тръгна много напред.Така живя 12 г. до 22г.Лъжа  и измама няма, човека не е шарлатанин.Пък не питаъ старило, питай патило.Ако някоя  родители проявят интерес ел. поща е d_d_koleva@abv.bg

# 556
  • Варна
мило майче,
Напълно те разбирам, защото и аз имах син с епилепсия.Много лекари обиколихме  и лекарства бяха изпити.Но резултат никакъв, докато не се свързахме с един билкар. От неговата еднократна доза вероятен резултат.Докато не се случи другото голямо нещастие, припадъците бяха овладени и от развитието му тръгна много напред.Така живя 12 г. до 22г.Лъжа  и измама няма, човека не е шарлатанин.Пък не питаъ старило, питай патило.Ако някоя  родители проявят интерес ел. поща е d_d_koleva@abv.bg

Не можах да разбера за кое майче се отнася този пост? Аз не смятам че билките могат да помогнат толкова много че да излекуват детето ми, ако беше така нямаше да има болни хора и деца. Не отричам че билките могат да допринесат до някъде, но за укрепване на организма или подпомагане на мозъка. За всичко останало трябва здрава работа, рехабилитации, стимулации и т.н.

# 557
  • гр.Гоце Делчев
Аз също не можах да разбера за кое майче става въпрос.Съгласна съм ,че билките може би помагат ,но ако беше така лесно децата ни не биха пили лекарства.Все пак това е заболяване на мозъка и с него шега не бива.

# 558
Успех на Дидко със изследванията които му предстоят.Нека се приберат с хубави новини.
Относно рехабилитаторите в Банкя, Кевин го работи Силвия Бонева от която сме много доволни.
Всеки си има различно мнение от рех. там.Абе при всяко дете индивидуално... различно напредват,зависи от заболяването.Важното е да се работи и да има напредък.
 siqna.muk ,пожелавам на малкото ти момиченце да и се отрази добре престоя в Банкя.

# 559
Докато не се случи другото голямо нещастие, припадъците бяха овладени и от развитието му тръгна много напред.Така живя 12 г. до 22г.Лъжа  и измама няма, човека не е шарлатанин.Пък не питаъ старило, питай патило.Ако някоя  родители проявят интерес ел. поща е d_d_koleva@abv.bg

Mисля ,че с този пост си противоречиш!
Да разбирам ли ,че сте спрели лекараствата и само с една доза от билките пристъпите са овладяни и това е било само за 10години. А каква е причината за да се случи необратимото! Sad
Аз предполагам ,но по добре ти го напиши! Бъди искрена до край! Sad

# 560
Относно Банкя да всеки е доволен от различен рехабилитатор,но да не се залъгваме кои са най-добрите те са трима на брой!Гергана в предишния си пост изразих мнение от кои рехабилитатори съм доволна,защото за мен са най-добрите за другите не съм казала нищо,това е мое мнение не налагам на никой мнението си,да при всеки е различно моето дете е с големи дози и на 3 медикамента и те му стегнаха мускулатурата и го научиха на много неща.
Аз съм Ема но пиша от друг компютър.

Последна редакция: нд, 07 юни 2009, 22:44 от luba283

# 561
Емче, как сте в София? На този комп. не можеш ли да влезеш в скайп? Разбрах нивото ни на конвулекса - 624 при 750 макс. а утре ще разбера повече. Пиши ако можеш.

# 562
Здравей Иве ние сме в Горна Малина много добре ни се отразява обстановката Дидко си играе на двора с Мира и кучето,семейството е много готино наши приятели,утре тръгваме за София, нивото ви е в норма това е хубава новина,като се прибера ще ти пиша че ще се преспиваме лека вечер момичета. Hug

# 563
Не съм изказвала мнение кои са най добри а просто споделих коя рех.ни работи и че сме доволни.На черното не мога да кажа бяло,работила ни е и друга и не сме били много очаровани.

# 564
Здравейте!
Аз отново да попитам във връзка с лекарствата-Кеппрата на 100% ли се поема от ЗК? Защото разбрах за Топамакса че си го заплащащ на половина а другата половина се поема от ЗК.
Тези хора какво си мислят не знам, много ми се насъбра тези месеци  ooooh! Младен през седмица на АБ аз сменявам лекарствата а тези от ЗК ми вдигат нервите.
Много ще съм благодарна ако можете да ми отговорите на въпроса.
Лек ден на всички  Hug

# 565
Здравейте!
Аз отново да попитам във връзка с лекарствата-Кеппрата на 100% ли се поема от ЗК? Защото разбрах за Топамакса че си го заплащащ на половина а другата половина се поема от ЗК.
Тези хора какво си мислят не знам, много ми се насъбра тези месеци  ooooh! Младен през седмица на АБ аз сменявам лекарствата а тези от ЗК ми вдигат нервите.
Много ще съм благодарна ако можете да ми отговорите на въпроса.
Лек ден на всички  Hug

ted, това е безобразие  Confused Та нали в лекарствения списък пише, че Topamax се покрива на 100%  ooooh!
Аз скро ще взимам Кепра - и тя е на 100% платена по лекарствен списък - направо не ми се мисли какво да очаквам в аптеката  Cry

Защо в аптеките искат да доплащаме за лекарства, които според лекарствения списък се покриват на 100% от ЗК?

# 566
За топакса ,зная ,че е с променено наименование ,поради смяна на прозводителя на продукта!
Но това ще стане след изчерпване на наличните количества със старото наименование!
До края на деня ,надявам се ще имам инфо по повод ,дали трябва да се доплаща за топамакс. #Crazy #Crazy newsm78

# 567
Ванче миналата седмица моят мъж ходи да ми взема лекарствата от аптеката и аптекарят ни е познат/той я държи/ и му е обяснил че се заплаща частично, и като пресметнах горе долу около 50% на кутия а наименованието не е променено/на блистера пише на БГ/ та си закупих 2 блистерчета, за да ми стигнат докато го премахна и започна само на Кеппра
ето как изглежда блистера
Днес смятам да се "боря" за Кеппрата с протокол и ЗК да видим каква ще я свърша ooooh!

# 568
Ако си закупила по протокол лекарството ,което се спира ,можеш да вземеш с протокола новото ,чак след месец! Peace

Току що в сайта на МЗ открих актуализирания към 5.6 позитивен лекарствен списък ,всичките ни медикаменти се покриват на 100%!
А ето и за Топамакса подробности!
N03AX11   Topiramate                                        100%
N03AX11   Topiramate   TALOPAM    film-coated tablet    100   mg   30   Актавис ЕАД, България   300   mg   55.62      5.344   53.44   53.44
N03AX11   Topiramate   TALOPAM    film-coated tablet    25   mg   30   Актавис ЕАД, България   300   mg   13.74      5.344   13.36   13.36
N03AX11   Topiramate   TALOPAM    film-coated tablet    50   mg   30   Актавис ЕАД, България   300   mg   27.44      5.344   26.72   26.72
N03AX11   Topiramate   TOPIRAX     film coated tablet   100   mg   28   Софарма АД, Илиенско шосе 16, 1220 София, България   300   mg   51.91032      5.344   49.88   49.88
N03AX12   Topiramate   TOPIRAX     film coated tablet   50   mg   28   Софарма АД, Илиенско шосе 16, 1220 София, България   300   mg   25.62192      5.344   24.94   24.94
N03AX13   Topiramate   TOPIRAX     film coated tablet   25   mg   28   Софарма АД, Илиенско шосе 16, 1220 София, България   300   mg   12.93612      5.344   12.47   12.47
N03AX11   Topiramate   TOPAMAX    film-coated tablet    25   mg   28   Johnson&Johnson D.O.O.,Slovenia   300   mg   20.92      5.344   12.47   12.47
N03AX11   Topiramate   TOPAMAX    film-coated tablet    50   mg   28   Johnson&Johnson D.O.O.,Slovenia   300   mg   41.05      5.344   24.94   24.94
N03AX11   Topiramate   TOPAMAX    film-coated tablet    100   mg   28   Johnson&Johnson D.O.O.,Slovenia   300   mg   76.34      5.34400   49.88   49.88
N03AX11   Topiramate   TOPAMAX    caps.   25   mg   60   Johnson&Johnson D.O.O.,Slovenia   300   mg   43.66      5.344   26.72   26.72

Последна редакция: пн, 08 юни 2009, 12:25 от Vanq 66

# 569
Ако си закупила по протокол лекарството ,което се спира ,можеш да вземеш с протокола новото ,чак след месец! Peace
не знам това са отговорили, което направо ме озадачи, това е нечовешко Confused

Общи условия

Активация на акаунт