Февруарчето е весело дете - ака, спинка, гука и расте

• 14 110
  • 300
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Тони, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! Много щастие и здраве на вас и най-вече на нашия малък талисман!

# 256
Тони, Честит рожден ден! Много щастие, здраве, любов ти пожелаваме и ние с адаша - бебе Кристиян.   bouquet   newsm59   party023

# 257
  • Sofia
Майчета, намерих няколко илюстрации на слъзните каналчета и как стоят там нещата. Ако кажете, ще ги кача да ги видите.

# 258
Тони,Честит рожден ден.Желая ти много щастие и здраве и Криско много да те радва!                                                       

# 259
  • Пловдив
cutesmallcat ,качи ги моля те,че и ние го имаме този проблем на еднто оченце

# 260
Ч.Р.Д Тони пожелавам ти всичко най-хубаво !

Честит празник на всички бебоци с месечинки днес !

целувки на всички от нас с Мишо

# 261
Иначе и аз съм редовна с разходките в Морската градина, защото живея много наблизо. С количка Чико на 3 колела съм, в сиво и зелено. Ще  ме познаете по .......маратонките. Crazy
Едва ли. Май всичките сме с маратонки. Mr. Green
Мен ще ме познаете по старата количка- Чиполино Венеция, два нюанса на тъмно-синьото. Кога ли ще ме остави насред път... Crazy Сега събота и неделя ще вземе да изпратя по едно ЛС, да се видим в Морската в понеделник, че се затопли, всеки ден сме навън и е хубаво да си правим компания. Предложете време и място.
Браво, момичета страхотно сте се справили със снимките!  bouquet

# 262
Мамчета да ви се похваля! Поръчах си от майтойс кенгуру Актив на Бейби Бьорн и пристигна. Ето това
http://www.mytoys.de/catalog/show/KID/de-mt.ba.br01.07.02/

Страхотно е! И на беба й харесва и заспива в него. Татенцето също го пробва и на него му отива  Laughing Много съм доволна от услугите им и от цената най-вече, защот тя беше основната причина да заръчам от там. В бг е със 100лв отгоре - кожодери. Вие пазарувате ли от тета и от къде?
Сега искам да взема бебефон.
Да ми препоръчате някоя марка?

# 263
gguza , честита ти придобивка. Аз редовно пазарувам по интернет - от mytoys, laredoute, Англия  Peace Дето се вика скоро не съм ходила по магазините, ама нямам и желание с тези цени  #Crazy Ние накупихме повечето играчки на Гошко, шезлонг, ваничка, активна гимнастика на Fisher price от mytoys в пъти по-евтино от тук. Ааа и кошче за кола от там купихме. И аз съм много доволна  Peace

Тони, честит рожден ден! Да си жива и здрава и много обичана  newsm59 Днес РД има и Лили Иванова  Crazy

Последна редакция: пт, 24 апр 2009, 16:58 от geri_kkoleva

# 264
Тони,честит рожден ден!

Мен хич не ме бива по езиците и въобще не знам как да пазарувам от чужди сайтове  Sad

Ние се върнахме вече от разходка,озверели от глад.Такъв рев дръпна Белослава 10-ина мин.преди да се прибирем и в къщи,че направо ми взе акъла.Иначе разгледахме Флората.

# 265
Тони, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! Бъди жива и здрава и много щастлива!

Desika, цикъла може да ти дойде веднага след като спреш да кърмиш, а може и след 2-3 месеца, и двете са нормални. Също така може месеци или дори години след като си спряла да кърмиш да ти излизат капчици кърма. Ако обаче не ти се препълват гърдите и нямаш бучки и запушвания-всичко е наред.

Дарима, опитай няколко дни да носиш намачкано с точилка листо от зеле в сутиена на тази, проблемната гърда-зелето намалява лактацията. Опитай също да пише чай от салвия (градински чай), студени компреси също могат да помогнат. Надявам се да се нормализират нещата и да можеш да спреш с досадното цедене и наистина кърменето да ти е приятно. Иначе-никой няма да те упрекне ако спреш на 6 месеца-та 6 месеца кърмене са един прекрасен подарък за бебето, чудесен старт!

# 266
Тони, за теб с много  Hug Hug Hug!

# 267

Да ви се оплача,моя Вики от няколко дни се дърпа като го храня,по някога яде по 5-6 мин и тогава започват протестите,а друг път от самото начало на къремнето се дърпа.Притеснявам се да не е болен и за това така да се държи Cry.Освен.че от време на време киха,друго нищо не забелязвам,а така се притеснявам ,че не се храни достатъчно.

# 268
  • Sofia

Elfitka, ето ги двете схеми. На първата се вижда как е устроено каналчето и торбичката, на втората е показана посоката на масажа и къде се натиска. Peace
На вас казаха ли и капки да капете? Имате ли секрет?

Лори, при нас е същата история! Дали не е кърмаческа стачка?

Яна, моля, помагай! Simple Smile
А и да питам ти в Разлог или Банско живееш? Аз непременно ще ти звънна като дойдем, ако си в Банско - със сигурност ще направим разходка и до там и ще се видим Simple Smile

# 269
  • София
Ето ни и нас, че темичката със снимчиците ще свърши

Общи условия

Активация на акаунт