Февруарчето е весело дете - ака, спинка, гука и расте

• 14 111
  • 300
  •   1
Отговори
# 240
ИМГ - images

# 241
Ламтурниче, обещай да не ми се смееш!!!!!!!!! Какво е "имг-тата"

Като отвориш да пишеш постинг, в квадратчета над прозореца за постинга има едни иконки. Точно под иконката с голямото В има една с картинка, натискаш нея и тя ти изкарва това:img/img, с квадратни скобки помежду, слагаш го на нов ред и между двете квадратни скоби вмъкваш линка с изображението. Имг е имидж, т.е. изображение.
На мен също ми отне много време проба-грешка и това беше най-лесния начин, който открих.

# 242
Ей така като ти го обяснят, се оказва много лесна работа  Grinning
Много мерси!
Ние ще излизаме, но не в центъра, а в Южния парк, Пети към 13 часа. Ако има мама наблизо можем заедно да походим.
Отивам да се храним, че се нададе вой.
Прекрасен ден на всички

# 243
  • София
Лелеее, Darima, сега поне знам, че не съм сама в ужаса си! Shocked Толкова ме е гнус от тези хлебарки, а те са толкова много и имат шипове не опашката, като щипалки, някакви мутирали са! Даже ги сънувам!

mama_pettty, много ти благодаря, сега временно ще пробвам да ги изтрепя с тоя Биокил, но после ще извикам фирма, но трябва поне за 3-4 дни да се пренесем с бебето, много ме е страх да не се отрови! Cry Къде се продава този Биокил?

# 244
  • пак там
Аз от аптеките го вземам

# 245
  • София
И няма да отрови бебето? Confused

# 246
autmnsphere, биоразградим препарат е, доколкото прочетох. Аз с такова си пръсках кучето против бълхи, но знам, че става за всякакви гадове. Купих си го от магазин за домаши препарати. Прочети малко повече, обаче, преди да напръскаш все пак. Пусни една търсачка за Биокил. Аз намерих това като инфо.
http://www.jesmond.com/bk_normal.html

# 247
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=312291.15
Това е тема в бг-мама, пише че са изтрепани орди хлебарки с биокил.

# 248
Ето ни и нас, вече сме почти без коса - във фитнеса и на разходка Laughing

Благодарности на Ламтурничето, възползвах се от разясненията за качването на снимки, че и на мен ми беше тъмна индия Embarassed

# 249
я да видим дали Ламтурничето е добра учителка  Wink и най вече дали моя милост е способна да схване нещо с тоя постбременилски мозък  Mr. Green

това е с лек намек за тате  hahaha
малко съм му отрязала главата на Ачо ама на таза надписа най-се чете  Blush

Последна редакция: пт, 24 апр 2009, 12:52 от PIS74f

# 250
 Joy Joy Joy Пепи много ме разсмя Joy Joy Joy И на мен ми трябва такава блузка Laughing

# 251
  • Sofia
Честит рожден ден, Тони! Пожелавам ти много радост, здраве и щастливи мигове!!!

Честити месечинки на всички сладурковци и сладурани!!!

Ние днес ходихме на очен лекар, че лявото оче тече ли тече... Tired Оказва се, че има частично запушено каналче и някакво възпаление. За  него ни изписа Фуситалмик, а за запушеното каналче ми показа масаж. Леле как рева пък този глезльо! Simple Smile Плаче плаче, като го гушне дядо му - млъква, като му влезна в полезрението пак почва да плаче жално и ме гледа право в очите  Joy Оплакваше се много смешно...Е, тогава не ми беше смешно, идеше ми да ревна и аз Sad
Иве, абе масажа не е така, както са ти го показали на теб. Ще се опитам да ти го опиша, а като се видим ще ти го покажа: във вътрешния край на долния клепач като натиснеш леко, ще усетиш една вдлъбнатинка. От нея се натисва леко (не е нужно да е много силно,за да не ги боли много) и само малко надолу си спускаш пръста. Няма нужда по нослето надолу да се натиска. Тя ми показа една схема на слъзната торбичка и там много ясно беше показано. Аз го изпробвах на себе си и текна сълза, като натиснах там  Peace
Сега трябва лекарството 7 дни да го слагам, а масажа поне 20 дни сутрин и вечер. Иначе - дренаж  Shocked Ужас! Дано ни се размине! Praynig

Атмосферче, Биокил съм го ползвала за кучето ми и изтребва всичко! Пише, че е безопасно за хора и животни и да ти кажа на нищо не мирише. Напръскай краката на леглото и въобще долната му част и го отлепи от стената и мисля, че няма как да се покатерят пак! Peace
А иначе - нали знаете, че след ядрен взрив само тия гадове ще оцелеят, така че май нищо няма да е достатъчно дълготрайно като ефект  Confused Crossing Arms Оххх, колко ме е гнууус!!!!!!! А онази другата гадина е направо ОТВРАТИТЕЛНА!!! #Crazy Всичко ме засърбя  Mr. Green

Пожелавам ви хубав хубав ден и до после! Hug Heart Eyes

# 252
  • София

Joy Joy Joy

Коте, ти си малко далече, ама ние с Ива и hetera ще се виждаме към 15:00 тук в Красно село, ако искаш може да се присъединиш! И който друг иска!

PIS74f, ама от къде ги купувате тези бодита?!

# 253
Честит рожден ден, Тони!

Бодито с надписа е страхотно! От къде ги намирате такива веселяшки?! Аз бях харесала едно с надпис "Daddy, I need you", но така и не намерих от къде да го купя.
Иначе и аз съм редовна с разходките в Морската градина, защото живея много наблизо. С количка Чико на 3 колела съм, в сиво и зелено. Ще  ме познаете по .......маратонките. Crazy

# 254
Ми аз бях казала, че тия точно са от кумата ми и тя ги е купувала от Видин. Но аз открих сайта на една фирма  http://www.babymaxstudio.com/store/osc/index.php?cPath=33
 но не знам дали ги има всички, бодита щото това на снимката примерно не го виждам  newsm78, писах има на формата за контакти да кажат къде в Сф имат магазини ама глас в пустиня. Та подразбрах от други места че имало магазин в орландовци на Мара Бунева до Хранкомерса, но не съм ходила, далече ми е .... Thinking Та не знам до колко мога да съм ви полезна.

Общи условия

Активация на акаунт