, раждах в Селена, преди 2г., нямам никакви оплаквания от персонала. Следих си бременоста в София понеже работих там, и в обменната карта ми беше написано, че се препоръчва секцио, заради тесен таз, в селена на контролен преглед го потвърдиха, но подчертавам казаха , че е препоръчително, не задължително. Секциото беше с спинална упойка, като през цялото време се чувствах отлично, шегувахме се с Георгиев по време на операцията и си говорехме за моята работа и т.н. Относно белега...тънък като косъм, просто перфектен, само да добавя че ме оперира Ставрев.Сега даже малко съжалявам, че не настоявах и мъжа ми да присъства, беше толкова вълнуващо изживяване, а и той искаше
.И много се дразня някой като каже, ей чак пък частни болници...., то после всичко се забравя, е да ама аз не искам да забравям, искам да си спомням всеки момент, за това и държах да съм с такава упойка, само като се сетя сега за малкия мъж, когато го видях за първи път... и колко хубаво ми става
.За празника на мен ми се обадиха по телефона, ще отидем, и миналата година ходихме.

Мен малко ме съмнява да е така......