АГ клиника Селена гр. Пловдив- 7!

• 88 825
  • 736
  •   1
Отговори
# 165
петя,привет от мен.чудих се къде се изгуби,но разбрах чудесната новина.ДА ТИ Е ЖИВА И ЗДРАВА МАРИЯ и много да те радва. smile3525 smile3525 smile3525

# 166
аз също наскоро раждах в СЕЛЕНА и това което е писано от ВАЛЕРИЯ не мога да го повярвам.лежах и на задържане там.и всичко беше чисто.незнам какво да кажа. newsm78 Thinking

# 167
Аз искам да питам има ли някой който да е родил  секцио там първо бебе и после второто  нормално? Взех да се замислям за второ  ама ми се ще да е нормално раждане.
Аз имам и друга чуденка, като заговорихте за упойки.  Само аз ли усещах ужасно болезнени контракции дори с епидорална? Де дазнам  newsm78 от приятелки които са ползвали упойката знам че не се усеща болка аз и затова толкова ербап отидох нали ще съм обезболена  ooooh! да ама не като се почна не е за разправяне, първо ме облекчи упойката ама после при въпросното изгонване ми се разказа играта Tired После говорих с други 2 приятелки раждали там и те също споделиха че са усещали болка Thinking незнам  чудя се сега дали пък не намалят дозата с цел усещане на напъните /аз така и не ги усетих де/.  Може ли и друг да сподели дали е имал болки при положение че е с упойка.
Аз също имах болки при напъните, мисля че намаляват дозата на упойката.....

# 168
Според мен, намалят обезболяващите, защото от тях може напълно да ти спрат контракциите при нормално раждане.

# 169
Аз раждах първото си дете със спинална упойка. Два часа не усещах нищо. Напъните ги усещах горе-долу, но пак се наложи да ме избутат бебето  Cry Като следствие- много шевове при мен и голям хематом на главата на бебето. Ах да, преди да сложат упойка трябва да получиш разкритие 4-5 см. Аз докато го получих, мислех че ще умра!  Crazy
Ако решиш да раждаш нормално,но с упойка, внимателно слушай какво предлага лекар, трябва да бъде именно епидурална, а не спинална упойка! Успех!

# 170
Здравейте, дами-мами. Бих искала да се свържа с д-р Александър Кючуков - анестезиолог в Селена, но не открих актуален номер. Ако някоя от вас разполага с прясна информация, моля да каже. Благодаря!

Последна редакция: вт, 16 юни 2009, 15:02 от Flo

# 171
Може да се обадиш на регистратурата тел. 648020 и оттам ще ти го кажат

# 172
каква е разликата между спиналната и епидурална упойка?

# 173
  • Пловдив
каква е разликата между спиналната и епидурална упойка?

прешлена,в който се бие

спиналната се ползва за секцио,а епидуралната за вагинално раждане.в последно време при секцио слагат два катетъра за епидурална и спинална.като ползавт спиналната за операцията,а с епидуралната обезболяват след операцията

какво по-точно те интересува.

# 174
ами предстои ми да раждам и понеже искам да е секцио и не съм наясно с упойките ,затова питам

# 175
Като се консултираш с анестезиолога - което е задължително и те ще те насочат - ще ти стане ясно всичко Hug
И аз съм в твоето положение Wink

# 176
незнам за другите анестезиолози,но от ГЕОРГИЕВ съм много доволна.не разбрах как я сложи упойката.

# 177
Д-р Георгиев е наистина страхотен,не съм раждала,но ми е правил упойка за операция, а преди са ми правили в държавна болница и една седмица не можах да се освестя след упойката.Той е страхотен, ако той ти прави упойка няма да усетиш нищо и след това ще се чувстваш много добре.

# 178
Момичета,боли ли при поставянето на спиналната и епидурална упойка?И след секциото боля ли ви,защото се начетох на какви ли не ужасии?

# 179
Д-р Георгиев е наистина страхотен,не съм раждала,но ми е правил упойка за операция, а преди са ми правили в държавна болница и една седмица не можах да се освестя след упойката.Той е страхотен, ако той ти прави упойка няма да усетиш нищо и след това ще се чувстваш много добре.

напълно съм съгласна Peace

Общи условия

Активация на акаунт